Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Nagyon nem akar menni a feltöltés utorrent kliensen... kipróbáltam minden itt leírt lehetőséget, de semmi... régebben a 2.2.1-s klienssel ment faszán, de most azzal sem jó. No, de nem is ez a lényeg...
A kutakodás közepette ráakadtam egy oldalra, ahonnan a tűzfalamat tudom tesztelni. A portot általában használó alkalmazások listája megdöbbentett,
A pirossal jelzett mind trójai... hogy tudom ezeket lezárni, tiltani, stb... ?
-
bb0t
őstag
válasz
stopperos
üzenetére
A szerződésben garantált sebesség 15 Mb/s a szervizt pont akkor hívtam mikor beírtam az első hsz-emet, csak azért írok ide mert szeretnék kicsit képben lenni, általában ők sem nagyon tudják mi a baj, ahány szerelő kijön annyifélét mond és szidja az előzőt, hogy mit csinált.
5-7-8 megákat mérek ez letöltésben ténylegesen olyan 1-2 mega összesen. Feltöltésem az egyébként jó.
Kali: Én konkrétan nem mértem jelszintet csak amikor az ürge beszerelte az új modemet akkor kicserélte az elosztókat (még kint a villanyoszlopon is) és mondta, hogy ennek nagyobb az igénye mint az előzőnek, a padlásra nem tudott felmenni mert az kicsit problémás nálunk de azt mondta ha gond lesz kénytelenek lesznek oda is felmenni, szóval azért kérdeztem, hogy talán a jelszinttel lehet probléma.
Egyébként van olyan progi amivel én is megmérhetem? Wifi-re vonatkozót már találtam de ilyet még nem, vagy ezt csak műszerrel lehet?

-
stopperos
senior tag
Csak azért kérdeztem, mert a sok kapcsolat belassítja nagyon, pl néha uT protokoll az kicsinálja (ezt olvastam valahol, és tapasztaltam is).
Ha a szerződésben garantált sebesség alatt muzsikál, akkor hívd ki a szervizt.Bár blőd a kérdés, de azért megkérdezem: 50 Mbit helyett mérsz 5-6 MBit-et (~700Kbyte/sec)?
-
bb0t
őstag
válasz
stopperos
üzenetére
Természetesen nem fut torrent miközben a teszteket csinálom azelőtt viszont még a torrent futásától függetlenül is tudtam mérni 50 megát... egyébként pont a torrentből jöttem rá, hogy valami gond van mert a megszokott 6 megás sebesség helyett mindössze párszáz kB volt vagy még annyi sem.
És mondom, korábban bármikor bármilyen körülmények köztt mértem mindig 50 fölött volt kicsivel.
-
bb0t
őstag
Az őrületbe kerget ez a modem, most az 50 megás netemmel ilyen 5-7 megás sebességeket mérek. Az előző modem is cisco volt és nem volt vele problémám soha. Mi lehet a gond? A jelszint lehet, hogy túl alacsony?

-
Elemental
addikt
Köszi.
-
-
Elemental
addikt
A device restart az egy sima reboot, a beállítások megmaradnak?
-
festina10
tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy nsa310 -et amiben elméletileg van torrent. Van egy T-s cisco3925-öm, de nem megy torrentezés.
Tudnátok segíteni, hogy mit csináljak?
Előre is köszi!
-
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A cégnél is ez a csoda Cisco router van (UPS). Az a probléma vele hogy gyenge a jel és sok mindenkit ledobáll. Általában 10 vagyunk rajta wifi-n és 2-3 lan-on. Nekem nincs velel problémám ami lehet az 5 ghz sávnak köszönhető és az hogy csak 2 fal van a gépem és a router között. De akinek 3-4 fal van azok panaszkodnak. Nem lehet valahogy a beállítások finomításával ezen javítani? Előre is köszönöm a segítséget.
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
T-homeos vagyok és most váltottam 30/5-ös netre(5 helyett 1,5 a max de hát ez van terhelt a hálózat...). Az lenne a problémám hogy eddig ADSL volt és ahhoz külön routert használtam amin Gigabit portal voltak összekötve a gépek és 110MB/s volt a gépek közötti átvitel. Ezzel EPC3925 10MB/s-et alig érik el, és legtöbbször nem is látják egymást a hálózaton... Próbálkoztam a régi routert rákötni (TP-Link TL-WR1043ND), de egy nap után elkezdtek szeszélyeskedni és ledobálták egymást. Hogy lehetne megoldani hogy megint gyors belső hálózatom legye? Esetleg ha egy TP-LINK TL-SG1005D Switcht vennék azzal nem szakadozna?

-
törölt tag
válasz
stopperos
üzenetére
Köszi, nyert a tipp, eddig abban a hitben voltam, hogy mikor bridge módba kerül, akkor megszűnik dhcp szervernek lenni ( a felületről is eltűnik az összes idevágó beállítás ), csodálkoztam is hogyan tudok belső IP-t kapni. Kilőttem a DHCP-t a bridge-be váltás előtt, utána kapott még egy újraindítást, és pöccre meg is kapta az Asus a külső IP-t.
-
stopperos
senior tag
válasz
üzenetére
Amikor átraktad bridge módba, nem kapcsoltad ki a dhcpt. Ilyenkor is meg lehet csinálni, csak munkásabb.
Azt javaslom resetled, majd mindent kapcsolj ki kb (wifi, tűzfal, dhcp...) és ekkor pakold át.Az ablak amikor kapsz ip-t valamikoz az az állapot között van, amikor:
- 1,4 led ég folyamatosan, 2,3 led pedig villog
- 7 vagy 8 led ég és 1 villog.
Szerdán játszottam még vele, nálam ez a tapasztalat. De amint egyszer kapott, utána mindig kapni fog. Csak a T szervernek a mac címedet meg kell kapnia. -
törölt tag
Sziasztok!
A következő klasszikus problémám merült fel nekem is: adott egy ilyen Cisco router (T-s), plusz van egy Asus RT-N16-osom DD-WRT-vel megtámogatva (14929-es build). A kettőt akarom bridge módban összelőni, de nem akarják az igazságot egyelőre, a Cisco indítása után valamivel az Asus kap egy belső IP-t olyan 10 sec-re, majd azt is eldobja. (A külső IP-t sose kapja meg.) Mik azok a beállítások amikre figyelni kell ilyenkor? (Valszeg valami evidens hülyeséget csinálok, de a DD-WRT-t még tanulom eléggé, pont azután nem sokkal áldott meg a T ezzel a Cisco-val, hogy az Asus-t megvettem.)
-
madd dogg
senior tag
-
karak220
csendes tag
Üdv!Tudtok arra vmi megoldást,hogy ezze a routerrel lehet-e szomszéd wifi-jét használni???Úgy hogy a gépemben nincs wifi kártya???
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MikeMyers
tag
Amúgy T-n sikerült valakinek az igmp proxy-t openwrt-n belőni IPTV-hez, a második routeren?
-
bb0t
őstag
válasz
MikeMyers
üzenetére
Remélem stabil lesz. Azért kellett lecserélni a régit mert előfizettünk telefonra is - így sokkal olcsóbbra jön ki - pedig pont amiatt fizettem elő rá, mert a srác azt mondta nem lesz szükség modem cserére. Hát ennyit erről... most itt állok az új modemmel és az egyik lepi csak ilyen 7-8 körüli értékeket hoz. Azért 20-at elvárnék, az előző modemmel asszem volt annyi is. (alapból 50 Mb/s-es netem van)
-
bb0t
őstag
-
poisonborz
csendes tag
válasz
poisonborz
üzenetére
Közben megoldottam, ilyen esetben valszeg a router a hibás - egy factory reset után már volt net, valószínűleg valami obskurus beállítás volt a gond.
-
dr.bubo
őstag
válasz
vviktorr16
üzenetére
Vegyél egy gigabites hálókártyát és azt használd (már, ha van helyed az alaplapon neki) az integrált hálókártya helyett.
-
MikeMyers
tag
A sebességnél, nálam néha lassú a kapcsolat a EPC és a másik router között (wndr3800). Egy idő után rájöttem, hogy ha kihízom a kábelt a másik routerből pár másodperc után és visszadugom utána általában megjavul. Gyakran az EPC újraindítás után is el kell ezt játszani. Néha a másik routert kell újraindítani.
Ennek a web felülete 192.168.0.1. A T-s változatba alapból üres user-jelszó-val lehet belépni, és utána lehet admin user jelszót beállítani.
-
bb0t
őstag
Sziasztok!
Van egy kis problémám. Tegnap kicserélték a modemet erre az EPC3925 jelűre, azóta a lepik nem hozzák az elvárt sebességet. Kikapcsoltattam a sráccal a wifit, mert két routeres rendszer van beállítva, hogy a melléképületben is lehessen netezni.
Kérdésem az lenne szerintetek mi a gond, 50 mb/s helyett csak ilyen 7-tizenegynéhányos értékeket hoz, a másik kérdésem pedig, hogy hogyan tudnám bekapcsolni mégis a wifit ha úgy döntenék, hogy a saját routert kiiktatom. Eddig csak TP linkes routereim voltak, ott beírom a 192.168.1.1-t és már bent is vagyok a beállításokban, itt hogyan érhetem el ezeket?
-
vviktorr16
tag
KIEGÉSZÍTÉS:
Most este volt alkalmam kipróbálni egy laptoppal, megfelelő driver telepítés után egyből 1gbps volt a helyi hálózat, szóval az én gépemnél van a gond. Google keresés követően több helyen írták ugyan ezt a problémát, de sehol sem találtam megoldást rá, pedig minden megfelelően van beállítva. Ha valakinek esetleg valami ötlete szívesen várom, de valószínűleg ez nem fog sehogy sem működni 1gbps-en csak 100mbps-en. -
vviktorr16
tag
Speedtesnél 80+ mbps jön át a 120-ból, de az ezért van, mert a hálózati helyeknél a helyi kapcsolat sebessége 100mbps és ezt kéne 1000mbps-re állítanom valahogy, mivel 120-as UPC-nél csak így lehet elérni a maximumot.
ui.: FTP (S/UTP) kábelem is van már, azzal is próbáltam, szóval nem hiszem, hogy kábel gond lenne(4 kábelt próbáltam már). -
Criton
veterán
válasz
vviktorr16
üzenetére
Ezt csak én nem értem? Pontosan mennyivel töltesz le?
-
vviktorr16
tag
Sziasztok!
Fiber Power 120-as internetem lett pár napja, és olyan gondom lenne, hogy 1 gigabites hálózatot akarok a 100mbit/s helyett. Hálókártyám alapra integrált és támogatja a 1000mbit/s sebességet alaplapkönyv szerint. Alaplapom:GIGABYTE GA-MA785GM-US2H [link][
Több kábellel is próbáltam, UTP Cat5e és Cat6-osal is de így se akar működni. A hálózati kártya sebességét automatikus sebesség beállításon és manuálisan 1 Gbps-ra állítva is próbáltam, de ugyan úgy 100mbit/s-en marad a sebesség. Modem(Cisco EPC3925) Ethernet portjának led-je is narancssárgán villog/világít bármilyen hálókártya sebesség beállításnál. Más gép nincs rákötve a modemre, így próbálgattam a beállításokat is.
Driver-t is leszedtem a gyártó honlapjáról a legfrissebbet, így teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a probléma?
Nálam lehet a gond vagy nem lehetséges hogy a UPC-seknél lehet valami gubanc?Előre is köszönöm!
Üdv:
S.Viktor -
poisonborz
csendes tag
Sziasztok,
UPC-s EPC3925-am van, és Bridge módban akarom használni - de valamiért nem működik. Próbáltam utánaolvasni, de itt eddig főleg T-Home-os/nem bridge megoldásokat találtam...A bridge módba állított modem 1-es portjára ha a PC-t kötöm, rendben megkapja a külső IP-t és van net. Ha a routert, akkor a beállítások szerint ő is megkapja a külső IP-t, van kapcsolat (WAN domainnek kiírja a chello.hu-t) - de net nincs. WAN Connection type-nak automatic/DHCP van beállítva...
Mi lehet a gond? -
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Sajnos nem értek ehhez így ide teszem fel a következő kérdésemet mivel segítségre lenne szükségem! Vettem egy TP-LINKTL-WR941ND routert és itthon pedig egy Cisco modem volt. Hogyan kössem össze, hogy a net csak a TP-Link routerről menjen. Ha valaki részletesen leírná nekem azt nagyon megköszönném, hogy melyik kábelt hova kössem . A cisco modem-en kersztűl IPTV is megy, csak azért írom hogy részletes választ kapjak tőletek. Illetve, hogy mit kell beállítanom mint pl: külön kell beállítanom a MIMOT és azt is hogy hogy még nagyobb hatótávolságú legyen a router wifijének a jelerőssége?! Segítsetek nekem...KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!!Illetve még azt is leírná valaki hogy az admin/admin nevet hol kell megváltoztatni, És még kiegészíteném azzal hogy a routert beállításánál ki kell e kapcsoljam a DHCP-t mert nekem T-home-os a netem. Részletesen, mert laikus vagyok!!! A tp-link routerem a tl-wr941nd típusú. Tényleg fontos lenne!!!!
-
válasz
schferenc77
üzenetére
Csak képet és zenét tud, mást nem, nem érdeke a T-nek, hogy saját tartalmat nézzél rajta, használd inkább a Videótárukat.
Mondjuk az is kérdés, hogy miért adtak STB-t, ha nem iptvre (is) kellett a gateway

-
stopperos
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Felejtsd el. Azért van a fizetős T-Home médiatár, hogy onnan nézz on demand dolgokat. Ne akarj dlna-t. Sajnos ez ilyen.
Én átraktam bridge módba a cisco routert, és bárhogy szenvedek a tűzfallal, nem akar egy istenért sem jönni a hang és a kép. A programokat mutatja, de semmi. -
bladegery
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Régebben rákerestem nagyjából nulla eredménnyel, szólj ha találsz valamit mert az engem is érdekelne majd

-
bladegery
senior tag
válasz
schferenc77
üzenetére
Nekem mondta a szerelő mikor hozta hogy alapból igen egy teljes értékű médialejátszó lenne csak ugye ez is le van tiltva a kedves T által...
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok,
Csak felig ehhez a topikhoz tartozik, de a T-nel ehhez a routerhez meg adtak egy settop boxot is. Nem tudja valaki, hogy ez kepes-e lejatszani halozati share-rol vagy dlna eszkozrol videokat? Ott figyel a szekrenyben, meg ki sem bontottam, de nem szenvednek vele, ha eleve halott ugy... -
válasz
Tauren45
üzenetére
csak egy usb csatis megfelelő router meg egy merevlemez kell, és már torrenteznek is az emberek, számítógép és társai nélkül! a routerhez csatlakoztatott merevlemezen van az adat, onnan tölt fel a router, és oda is tölt le, így még egy szerényebb notinál is jelentősen kevesebb áramot elhasználva, húzós számítógépről már nem is beszélve!
bármikor rádugom például tölteni az usb csatis cisco mini hd kamerát, a szolgáltatós cisco isb6030(mt) médiabox usb aljzatára, ha épp az van közelebb, mint a noti...stb!
az epc3925 usb csatija csak azért nem játszik, mert mozgatnom kell az eszközt, ha dugdosni akarok bele valamit. -
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Olyan rossz dolog rádugni egy merevlemezt a router usb csatijára, és kikapcsolt számítógép mellett le- és feltölteni csak a router használatával? Ezt nem értem, akkor honnan másolsz írsz fel? Ha a gép kivan kapcsolva akkor nem tudsz róla másolni.Vagy igen?
ha ez működőképes akkor nem szóltam.jelen állapotban, a szolgáltatós eszközökön csak elektromos töltésre használható az usb aljzat, adatforgalomra nem. Pont ezért felesleges, akkor már bedugom a gépbe a telót azt jól van.
Vagy LAN kábellel kötöm össze őket és úgy használom.

SZERK: Részemről felesleges mert szórakozni kell vele, hogy működjön az a megosztás. Sokkal egyszerűbb lenne, ha rádugod azt működik is. Telótöltéshez meg mind1, hogy USB 2 vagy USB 3.
SZERK2: Nincs gondom a Cisco megoldásaival, de azért ezt az USB-s dolgot nem ártana már végre megoldani.
-
válasz
Tauren45
üzenetére
miért felesleges?
egyszerűbb egy usb csatis pendrive, hdd...stb rádugása, és oda-vissza forgalom a két eszköz között.
olyan rossz dolog rádugni egy merevlemezt a router usb csatijára, és kikapcsolt számítógép mellett le- és feltölteni csak a router használatával?
jelen állapotban, a szolgáltatós eszközökön csak elektromos töltésre használható az usb aljzat, adatforgalomra nem. -
Tauren45
aktív tag
Üdv.
Egyáltalán nem is értem minek ez az USB a modem-re vagy router-re tök felesleges, minden új eszközön már szinte van LAN aljzat amit aztán meglehet osztani. Nyilván a régi eszközökön nincs, de az se biztos, hogy az működne USB-s megosztással. >Telefon töltésére egy USB egy modemen?
eléggé abszurd. < -
-
Francia91
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor igazából nem ér semmit a rajta lévő USB? Tök jó...
-
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Van egy Cisco EPC3945 modemem/routerem. Ha erre ráteszek USB-n egy külső HDD-t, hogy tudom megosztani azt hálózaton? UPNP-t engedélyeztem, de tovább nem tudom. Elsődlegesen Win7-ről szeretném elérni a laptopról -
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Igen. Nekem 12 órás a lease time arra a címre, amit a T-Systems szervertől kapok. Tehát ha reszeteled, akkor elfelejt mindent a te eszközöd, és reggelre, vagy legalábbis max 12 óra után már a szerver is elfelejti. Ekkor kell újra bedugni. Lehet persze kísérletezni

-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Ha csak ip csere kell, akkor ezt szerintem 2 út lehetséges:
1) Reseteld a teljes eszközt, majd mielőtt elindulna, kapcsold ki. Várd ki az éjszakát, és csak reggel kapcsold be. Valószínűleg ekkor már kiosztotta az ip címedet a központi szerver, és kapsz másikat.
2) Ez a nehezebbik, és szerintem a haverod is ezt csinálta: Át kell rakni bridge módba, és a mögötte lévő router fog új címet kapni. De kb 5-10 másodperces ablakod van, amikor a szerver oszt címet, ezt kell elkapni. Az eszközön mindenképpen ki kell kapcsolni a wifit, a tűzfalat, és a dhcp-t előtte.Szerintem más lehetőség nincs. Amúgy ha valami rosszat csináltál, arról tudni fognak így is, mert a szolgáltatónak megmondják, hogy mikor milyen címról volt gond, és ő visszakeresi, hogy akkor az kinek volt kiosztva.
-
válasz
Tauren45
üzenetére
olyan biztos nincs!

illetve már az is kérdés, hogy melyik szolgáltatónál kapnád, mert - funkcionalitás szempontjából - az sem teljesen mindegy!?!?
nekem t-s van, bő 1 éve epc3925, előtte 1 évig epc3825, és nem lehet rájuk különösebb panaszom!
találni olyan hozzászólásokat/véleményeket, ahol jócskán szidják, de ezen esetek közül néhány cserével orvosolva, tehát hibás lehetett az eszköz, illetve néha erre fogja rá a szolgáltató a problémákat, cserélgeti, pedig nem feltétlenül az eszköz a hibás, de időhúzásra jó... -
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Mi az átfogó vélemény a modemről? Csak mert tudnék rá váltani.
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Miért kell, mit szeretnél?
Mert az eszköz mac címe a T-Home/UPC felé látszik. Az alapján kap ip címet az eszköz. Máshoz nem igazán kellhet, mert mögötte már nincs lényege, hogy feléd milyen mac címet mutat. -
Criton
veterán
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Nem lehet.
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro
üzenetére
Nem
-
Wannabeapro
tag
Sziasztok.
cisco EPC3925-nél lehet Mac címet változtatni ?
-
Origó
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen Cisco modem/routerem van. Az lenne a problémám, hogy próbálom wake on lan-on interneten keresztül feléleszteni a gépemet és nem megy. Beállítottam a static IP-t a MAC címhez, forwardoltam a portot (7/9-es port) a gép IPje-hez. Próbáltam beírni úgy hogy az IP vége 192.168.0.255 legyen ezt el sem fogadja. Az az érdekes,hogy LAN-on szépen ébred a gép.
Ha valaki találkozott ezzel a gonddal ezzel a routernél az ossza meg velem, hogy hogyan tudta megoldani.Köszönöm előre a segítséget.
Sziasztok.
Origó
-
ennergy
csendes tag
Sziasztok !
Van egy ilyen modemem és ki szeretném kapcsolni a dmz t de nem engedi, hiába megyek a disabel re nem kapcsolja ki mert a program továbbra is dobálja az üzeneteket.
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Nemrég kaptunk a T-től egy új routert az IPTV+net kombóhoz, de sajnos nem tudok rajta mindent úgy belőni ahogy szeretnék. Van itthon egy Raspi-m, amin megy a torrent, fájlmegosztás, hasonlók. Eddig mindennek eltudtam érni a webes felületét a hálózaton kívülről is, de most hiába forwardolom a portokat, nem akarja az istenért se amit szeretnék. Próbáltam úgy is, hogy belövök egy VPN szervert (VPN Passthrough bekapcsolva) és azon keresztül, de sajnos így sem ment.
Mit kéne még állítanom, hogy működjön?Köszi!
-
-
-
hungar
tag
Köszönöm a válaszokat remélem tényleg jó lesz.
Egy másik kérdésem ami már nem annyira routterel kapcsolatos.
A upc oldaláról:
"újonnan választott Fiber Power 50 esetén díjmentes wifi opció"
Nekem csomagmódosítás lenne alacsonyabb csomagról erre. Ez az "újonnan" belefér így, vagy azokra vonatkozik akiknek nem volt még internetcsomag rendelve és most rendelnek?
-
LámaZ
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Én kb. 5 éve használom komolyab gond nélkül. Ha van gond, az a szolgáltató hibája, nem az eszközé.
-
Nálam már 10 hónapja dolgozik és semmi bajom nem volt vele, tápot kellett egyszer cserélni de nem volt vészes.
Én állandóan futtatom a torrent-et és meg sem kottyan neki, wifi-t csak egy mobillal használom így nem tudok róla relevánsan nyilatkozni, 68m2 panelban szépen van mindenhol elegendő jel.Akinek jól működik az nem fog jönni a fórumra, csak akkor ha valami nem oké.
-
stopperos
senior tag
szia, attól függ milyen körülmények közt akarod használni. Otthon (2-3 eszköz, 10 m, 1 torrent ésszel) oké.
1) a torrent kicsit megfekteti. kb 50 kapcsolatot kezel jól. 300 kapcsolatnál a nat tábla kezd betelni idővel, mivel a kapcsolatok nyitvatartási ideje elég nagy.
2) a wifije gyenge. szobán belül ok, max 1 falat átvisz.
3) az ssh-ra panaszkodtak sokan, hogy szakadozik. -
hungar
tag
Sziasztok!
Most tervezek upcnél csomagot váltani és lehet hozzá wifis routert igényelni, konkrétan ezt a ciscot..
Gagyi routernek számít ez a kütyü? Itt a fórumon is csak hibákról, és gondokról olvastam. -
-
stopperos
senior tag
Az elmúlt 25 óra tapasztalatai: A tűzfal "IP Flood detection"-t de azonnal ki kell kapcsolni! Óriási szopás, amikor a mögötte lévő szervert telepíted és irányítanád a forgalmat, de valamiért nem megy a pingen kívül semmi.
Mert megfogja valami.Ez kb olyan szintű kaland volt, mint mikor 18+/-1 óránként megállt az egész hálózat, mert az egyik TP-Link router fw-je hibás volt.
Vagy mikor a szerver hetente random úraindult és azt hittem hogy egy update-al jött feature. Aztán kiderült, hogy a memtest nem fogta meg azon az alaplapon a hibás memóriát. 
-
Sylar1666
csendes tag
Wuhhhúú. "E Öröm Bódottá"
Na de félre a viccel. Nagyon szépen köszönöm, elsőre sikerült a kis TP-Linken ott virít a publikus IP. És szárnyal az internet. TV-t még nem próbáltam majd azt is,egyelőre örülök, hogy ez sikerült. Nagyon szépen köszönöm még egyszer. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha ez működőképes akkor nem szóltam.