Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1529 üzenetére
Igen. Nekem 12 órás a lease time arra a címre, amit a T-Systems szervertől kapok. Tehát ha reszeteled, akkor elfelejt mindent a te eszközöd, és reggelre, vagy legalábbis max 12 óra után már a szerver is elfelejti. Ekkor kell újra bedugni. Lehet persze kísérletezni
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1524 üzenetére
Ha csak ip csere kell, akkor ezt szerintem 2 út lehetséges:
1) Reseteld a teljes eszközt, majd mielőtt elindulna, kapcsold ki. Várd ki az éjszakát, és csak reggel kapcsold be. Valószínűleg ekkor már kiosztotta az ip címedet a központi szerver, és kapsz másikat.
2) Ez a nehezebbik, és szerintem a haverod is ezt csinálta: Át kell rakni bridge módba, és a mögötte lévő router fog új címet kapni. De kb 5-10 másodperces ablakod van, amikor a szerver oszt címet, ezt kell elkapni. Az eszközön mindenképpen ki kell kapcsolni a wifit, a tűzfalat, és a dhcp-t előtte.Szerintem más lehetőség nincs. Amúgy ha valami rosszat csináltál, arról tudni fognak így is, mert a szolgáltatónak megmondják, hogy mikor milyen címról volt gond, és ő visszakeresi, hogy akkor az kinek volt kiosztva.
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1521 üzenetére
Miért kell, mit szeretnél?
Mert az eszköz mac címe a T-Home/UPC felé látszik. Az alapján kap ip címet az eszköz. Máshoz nem igazán kellhet, mert mögötte már nincs lényege, hogy feléd milyen mac címet mutat. -
Criton
veterán
válasz
Wannabeapro #1521 üzenetére
Nem lehet.
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1519 üzenetére
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest