- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
Megoldva, egy reset helyrehozta a dolgot. Amúgy volt jelszó beállítva. Most már bridge módban van, műxik rendesen a net, a router megkapja a külső IP-t. Kikapcsoltam rajta a tűzfalat, DHCP-t, wifit -mindezt a router végzi- és azt vettem észre, hogy így fele annyira sem melegszik! Alig langyos az előtte lévő igencsak meleg állapothoz képest!
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
Nagyon nem akar menni a feltöltés utorrent kliensen... kipróbáltam minden itt leírt lehetőséget, de semmi... régebben a 2.2.1-s klienssel ment faszán, de most azzal sem jó. No, de nem is ez a lényeg...
A kutakodás közepette ráakadtam egy oldalra, ahonnan a tűzfalamat tudom tesztelni. A portot általában használó alkalmazások listája megdöbbentett,
A pirossal jelzett mind trójai... hogy tudom ezeket lezárni, tiltani, stb... ?
-
stopperos
senior tag
Csak azért kérdeztem, mert a sok kapcsolat belassítja nagyon, pl néha uT protokoll az kicsinálja (ezt olvastam valahol, és tapasztaltam is).
Ha a szerződésben garantált sebesség alatt muzsikál, akkor hívd ki a szervizt.Bár blőd a kérdés, de azért megkérdezem: 50 Mbit helyett mérsz 5-6 MBit-et (~700Kbyte/sec)?
-
MikeMyers
tag
A sebességnél, nálam néha lassú a kapcsolat a EPC és a másik router között (wndr3800). Egy idő után rájöttem, hogy ha kihízom a kábelt a másik routerből pár másodperc után és visszadugom utána általában megjavul. Gyakran az EPC újraindítás után is el kell ezt játszani. Néha a másik routert kell újraindítani.
Ennek a web felülete 192.168.0.1. A T-s változatba alapból üres user-jelszó-val lehet belépni, és utána lehet admin user jelszót beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged