- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkaspók
tag
válasz
Farkaspók #835 üzenetére
Nem jutottam előbbre, hogy bridge módba kapcsoljam eme remeket. Írtam a T-nek, ezt válaszolták:
"Kedves Ügyfelünk!
Bridge módban a nevezett eszköz nem működik. Amennyiben az SSH probléma nem oldódott még meg, akkor javaslatunk, hogy a KeepAliveTimeout állítása adhat megoldást, amit Windowsban lehet konfigurálni. VPN-nek működnie kell, ha nem tudja beállítani, akkor Szuperszerviz külön díjért segít a beállításokban. Elérhetőségi telefonszámuk: 1722
Amennyiben az eszköz megfelelően működik és biztosítja az internet szolgáltatást, akkor annak cseréje nem indokolt, valamint az egyéb igénybevett szolgáltatások meg is gátolhatják azt. Eszközcserére egyedi kérést, igényt nem tudunk figyelembe venni és ha mégis cserére kerül sor, az sem garancia arra, hogy működik az, amit Ön szeretne.
Megértését köszönjük!"
Amit említ ssh problémát, az az hogy eldobja az ssh kapcsolatokat kb. 10 perc múlva, ha nincs rajta forgalom. Egyébként, ugyanez a probléma jelentkezik jónéhány LinkSys router-en is (amíg nem rak rá az ember OpenWrt-t.) Amikor VPN-t ír, akkor meg nyilván ipsec-re gondol, meg sem fordul a fejében, hogy létezik pl. openvpn is. Mindenesetre a válaszból látszik, hogy mennyire foglalkoztatja őket a dolog. Igazából nem is számítottam másra, csak gondoltam először megpróbálom a normális utat. Próbálkozom még, aztán ha végképp nem megy, bedobom a mikróba pár másodpercre, aztán cserélhetik egy más fajtára!
Addig is azonban belenéztem a lementett config-ba, de sajnos nyomát sem találom a bridge módnak. Ha van az olvasók között UPC-s, akinek ilyen route-re van, legyen szíves küldjön egy config-ot (vagy csak azt a részét, ahol a mód van megadva)! A sem baj, ha router-ként működik, akkor is ott lesz a config-ban a lényeg. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest