- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
válasz
stopperos #1638 üzenetére
A legnagyobb baj az hogy a Ciscohoz nem nyúlhatok mert nem engedi a fönököm, mondván hogy majd a UPC baszakodni fog. Nem tudom neki elmagyarázni hogy nem!!! A másik hogy a Netgear router egyik kolléga hozta be azt meg azert nem lehetett bekötni. Nagy a kavarás nem rég vagyok még ennél a cégnél nem akarom, hogy ez miatt rugjanak ki, inkább hagyom hogy anyázzák a UPC-t. Nagyon köszönöm a segítégedet
-
Destloler
tag
válasz
stopperos #1625 üzenetére
Köszönöm a segítséget hétfőn nekiállok buherálni. Az lenne a kérdésem hogy ez az Ipflood mit csinál? A Cisco-t használjuk routernak, de nagyon gyenge a jel és állandóan megszakad, nekem maximumon van a jelem de az én munkaeszközöm a legújabb, N-es wifivel a kollégáké csak G-s. Úgy szeretném megcsinálni, hogy a Cisco maradjon a router mert rá van kötve két Canon IR szériás nyomtató és félek hogy elszáll a beállításuk mert ha valaki scannel akkor be van állítva, hogy a gépére tölti a scannelt anyagot. De ha minden szakad van bent a cégnél egy WNDR4000 (nekem is ilyen van itthon de mióta megkapta az új szoftver és van benne GEINE azóta szar) és akkor rákötöm azt, beállítom a CISCO-t bridge módba és rákötöm a NETGEAR-t. Még egy kérdésem lenne a reset-eléssel, menet közben reset-eljem le vagy húzzam ki, nyomjam a reset gombot és kapcsoljam áram alá és tartsam 5 sec-ig (ez lehet hülye kérdés de volt már annyi reset-elési procedúrám és egyszer ez máskor pedig az működött.)
-
Destloler
tag
válasz
Destloler #1623 üzenetére
Lenne még egy-két kérdésem.
1, Ha leresetelem a router mi fog elállitodni rajta? Azért kérdezem mert volt szerencsém egy thomson UPC routerhez és az reset után is ugyan azok maradtak a wifi beállitások
2, Ha resetelek a UPC nem fog szarakodni mert amint már írtam a fönököm már előre magyarázott
3, Milyen beállitásokat állitsak ba amit ti már kitapasztaltatok és jobb lett töle a Wifi vagy bármi más
4. Lenne még egy olyan kérdésem hogy mac cím alapján le lehet tiltani az adott gépen egy bizonyos weboldaolt, ezt küldön kérték tőle.Holnap nagy valószinű hogy lesz egy reset. Még egy dolog van valami speciális hard reser funkció vagy a tipikus 5-10ms nyomom a reset gombot. Ezt azert kérdzem mert az otthoni Netgear routeremet 30-30-30 sec kell alkalmazin hard resetnél.
Köszönöm a segítségeteket
-
Destloler
tag
válasz
Gubek-Einste #1622 üzenetére
Köszönöm a segítséged de az üres/üres-sel nem enged be.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A cégnél nekünk is ilyen szuper routerünk van. Szeretnék kicsit hozzá nyulni. A kérdéseim:
1, A fönököm azt mondta hogy a ne nyuljak hozzá mert majd ezt fogja hibaként felhozni a UPC ha megint rossz lessz. Engedi a UPC a router modosiátsát vagy sem?
2, A másik kérdés az lenne hogy megváltoztatják a felszanáló neve és a jelszavat vagy a gyári adatokkal be tudok lépni.Előre is köszönöm a segítséget
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A cégnél is ez a csoda Cisco router van (UPS). Az a probléma vele hogy gyenge a jel és sok mindenkit ledobáll. Általában 10 vagyunk rajta wifi-n és 2-3 lan-on. Nekem nincs velel problémám ami lehet az 5 ghz sávnak köszönhető és az hogy csak 2 fal van a gépem és a router között. De akinek 3-4 fal van azok panaszkodnak. Nem lehet valahogy a beállítások finomításával ezen javítani? Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest