- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktorr16
tag
válasz
Intruder2k5 #3432 üzenetére
Okè, köszi, lehet első körben kicserèlem egy ismerős tápjával hogy ott is hasonló gond lesz.
-
vviktorr16
tag
válasz
Intruder2k5 #3430 üzenetére
Hát napi 2-3 alkalommal, de változó, mivel van hogy 4-5 óra netezés mellett semmi gond, de volt már, hogy 3 órán belül kétszer is elment a net és 1 percen belül "visszajött".
Körülbelül 2 és fél éve van meg, de ha a táp haldoklik upc-sek foglalkoznak a cseréjével? (vagy máshonnan kell szereznem egy másikat)Köszi.
-
vviktorr16
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy néha csak úgy elmegy a netem és újra indul a Cisco EPC3925 modem.
(minden led felvillan és utána már jó)
Sima bridge-ként használom + külön router.
Kb. két hete kezdte el csinálni, eddig semmi gondom nem volt.Köszi előre is.
-
vviktorr16
tag
KIEGÉSZÍTÉS:
Most este volt alkalmam kipróbálni egy laptoppal, megfelelő driver telepítés után egyből 1gbps volt a helyi hálózat, szóval az én gépemnél van a gond. Google keresés követően több helyen írták ugyan ezt a problémát, de sehol sem találtam megoldást rá, pedig minden megfelelően van beállítva. Ha valakinek esetleg valami ötlete szívesen várom, de valószínűleg ez nem fog sehogy sem működni 1gbps-en csak 100mbps-en. -
vviktorr16
tag
Speedtesnél 80+ mbps jön át a 120-ból, de az ezért van, mert a hálózati helyeknél a helyi kapcsolat sebessége 100mbps és ezt kéne 1000mbps-re állítanom valahogy, mivel 120-as UPC-nél csak így lehet elérni a maximumot.
ui.: FTP (S/UTP) kábelem is van már, azzal is próbáltam, szóval nem hiszem, hogy kábel gond lenne(4 kábelt próbáltam már). -
vviktorr16
tag
Sziasztok!
Fiber Power 120-as internetem lett pár napja, és olyan gondom lenne, hogy 1 gigabites hálózatot akarok a 100mbit/s helyett. Hálókártyám alapra integrált és támogatja a 1000mbit/s sebességet alaplapkönyv szerint. Alaplapom:GIGABYTE GA-MA785GM-US2H [link][
Több kábellel is próbáltam, UTP Cat5e és Cat6-osal is de így se akar működni. A hálózati kártya sebességét automatikus sebesség beállításon és manuálisan 1 Gbps-ra állítva is próbáltam, de ugyan úgy 100mbit/s-en marad a sebesség. Modem(Cisco EPC3925) Ethernet portjának led-je is narancssárgán villog/világít bármilyen hálókártya sebesség beállításnál. Más gép nincs rákötve a modemre, így próbálgattam a beállításokat is.
Driver-t is leszedtem a gyártó honlapjáról a legfrissebbet, így teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a probléma?
Nálam lehet a gond vagy nem lehetséges hogy a UPC-seknél lehet valami gubanc?Előre is köszönöm!
Üdv:
S.Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged