- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stopperos #1571 üzenetére
Köszi, nyert a tipp, eddig abban a hitben voltam, hogy mikor bridge módba kerül, akkor megszűnik dhcp szervernek lenni ( a felületről is eltűnik az összes idevágó beállítás ), csodálkoztam is hogyan tudok belső IP-t kapni. Kilőttem a DHCP-t a bridge-be váltás előtt, utána kapott még egy újraindítást, és pöccre meg is kapta az Asus a külső IP-t.
-
törölt tag
Sziasztok!
A következő klasszikus problémám merült fel nekem is: adott egy ilyen Cisco router (T-s), plusz van egy Asus RT-N16-osom DD-WRT-vel megtámogatva (14929-es build). A kettőt akarom bridge módban összelőni, de nem akarják az igazságot egyelőre, a Cisco indítása után valamivel az Asus kap egy belső IP-t olyan 10 sec-re, majd azt is eldobja. (A külső IP-t sose kapja meg.) Mik azok a beállítások amikre figyelni kell ilyenkor? (Valszeg valami evidens hülyeséget csinálok, de a DD-WRT-t még tanulom eléggé, pont azután nem sokkal áldott meg a T ezzel a Cisco-val, hogy az Asus-t megvettem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest