Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci761
tag
válasz
Ragga.Bob #6372 üzenetére
A CIS AV része sokat fejlődött, nyugodtan használhatod. Kellő védelmet nyújt. Ha fokozni akarod a védelmet MBAM esetleg. Jól el van vele. De megteheted azt is, hogy csak a tűzfalt rakod fel Defense+ támogatása mellett, és választasz hozzá v. milyen vírusirtót. Elég jól kijön b.melyikkel
-
ludla
őstag
válasz
Ragga.Bob #4211 üzenetére
Köszi ezen már túl vagyok, és nem hozott eredményt.
Valami nekem nem tiszta ezzel a Comodoval, most hogy egymás után vagy 5x futtattam a leak testet már 330-at ért el, és csak a sandboxot kapcsoltam ki mert állandóan berakta a CLT.exe fájltMár csak a Coat marad pirosban
De ha bekapcsoltam a sandboxot újra 140 -
Ragga.Bob
tag
válasz
Ragga.Bob #4164 üzenetére
Kérdésre update (annak, aki hasonló problémában érdekelt): miután áttúrtam a netet és a comodo eredeti támogatói fórumát, ahol rengeteg ötlet felmerült a probléma orvoslására (hasztalanul), az egyetlen javaslat, ami megoldás lehet, az a cis eltávolítása vagy kikapcsolása. Úgy látszik, a comodo nem képes megoldani ezt a problémát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest