Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 
			  Mobilarena "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ludla őstag Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban hogyan kell androidos telefonról törölni a comodo mobil security programot? Mert az alkalmazásoknál nem aktívak a gombok és a play áruházból is azt írja először deaktiváljam a programot, én ki kapcsoltam mindent benne de még sem lehet. 
- 

ludla őstag Na meg csináltam mindent és ugyan az a helyzet, 330 a találat a coat teszt bukik Hát feladom azt a leak tesztet, most vissza állítottam minden ahogy volt és megint csak 140 az érték, pedig mentettem a jó beállításokat. 
 Amit alapból nyújt szerintem az is megfelel. Azért köszi a segítséget
- 

ludla őstag válasz  blattida

üzenetére blattida

üzenetéreKivan törölve minden honnan, és nincs a megbízható fájlok között. 
 De amikor indítom a leak tesztet feldob egy ablakot de ott nincs ilyen lehetőség hogy ne izolálja többet, 3 lehetőség van Sandbox, mehet, Tilt
 De most sandboxba is 330-at ért el. Ja és igen proaktívban használom
- 

ludla őstag válasz  Ragga.Bob

üzenetére Ragga.Bob

üzenetéreKöszi ezen már túl vagyok, és nem hozott eredményt.  
 Valami nekem nem tiszta ezzel a Comodoval, most hogy egymás után vagy 5x futtattam a leak testet már 330-at ért el, és csak a sandboxot kapcsoltam ki mert állandóan berakta a CLT.exe fájlt Már csak a Coat marad pirosban Már csak a Coat marad pirosban 
 De ha bekapcsoltam a sandboxot újra 140 
- 

ludla őstag Sziasztok! Valaki tudna pontos leírást adni hogyan kell jól beállítani a CIS-t, mert a leak test csúfosan csak 140 ér el, és már mindent ki próbáltam de semmi. 
- 

ludla őstag Sziasztok! Érdeklődnék csak a tűzfalrészét le lehet tölteni? Vagy csak így egyben van az IS? 
- 

ludla őstag Sziasztok! Letöltöttem a Firewall + Antivirus programot, és érdekelne ez tartalmazza már a magyar nyelvet? Vagy külön kell letöltenem? 
 2éve nem használtam a tűzfalukat, még mindig sokat kérdezősködik? 
- 

ludla őstag Sziasztok! Ma telepítettem a Comodo System-Cleaner és a frissítésnél már felajánlotta a magyar nyelvet. Az lenne a kérdésem a Firewall is tartalmazza a magyar nyelvi fájlt már? A security be látom még nem tették bele a nyelvi fájlt. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- LG LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okos Otthon / Smart Home
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

közben már én is rá leltem az Airdroid segítségével mert onnan törléskor már ez a lehetőséget is felajánlotta a telefon
 közben már én is rá leltem az Airdroid segítségével mert onnan törléskor már ez a lehetőséget is felajánlotta a telefon 

Már csak a Coat marad pirosban
 Már csak a Coat marad pirosban