- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,sajnos én is eljátszottam ezt,még az ez előtti verzióval is,nem is egyszer. De úgy vettem észre ez is kényeskedik még.Hát nálam akkor sikerült rendesen be üzemelni ha teljesen tiszta rendszerre tettem fel,azóta minden megy frankón.Viszont még ennél a verziónál is előfordult hogy ha paranoid módra rakom a HIPS -et akkor nem kapcsol ki a gép,a kijelentkezésnél csak pörög pörög.Úgy hogy biztonságosra raktam így semmi gond.Tehát a teljes friss rendszer ajánlott,továbbra is.
Meg érdemes lépésenként állítgatni ha belenyúlsz,így hamarabb rá jössz hogy mi okozza az anomáliát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Konteó topic
- E-roller topik
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest