Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
Szia,sajnos én is eljátszottam ezt,még az ez előtti verzióval is,nem is egyszer. De úgy vettem észre ez is kényeskedik még.Hát nálam akkor sikerült rendesen be üzemelni ha teljesen tiszta rendszerre tettem fel,azóta minden megy frankón.Viszont még ennél a verziónál is előfordult hogy ha paranoid módra rakom a HIPS -et akkor nem kapcsol ki a gép,a kijelentkezésnél csak pörög pörög.Úgy hogy biztonságosra raktam így semmi gond.Tehát a teljes friss rendszer ajánlott,továbbra is.
Meg érdemes lépésenként állítgatni ha belenyúlsz,így hamarabb rá jössz hogy mi okozza az anomáliát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Meg érdemes lépésenként állítgatni ha belenyúlsz,így hamarabb rá jössz hogy mi okozza az anomáliát.