- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Mobilhasználat külföldön
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Hátha tudtok nekem segíteni: a 6.0.264710.2708-as CIS van fenn pár napja Win7 64bit Intel E7600(Core2Duo 3,06GHz), 4GB dualkit RAM, konfigon (NVidia XFX GT240 1GHz DDR3)
Pár napja feltettem a fenn emlitett verziójú CIS-t rendesen működött,minden gond nélkül,a gyári beállitásaival.....de amint bepipáltam neki a HIPS használatát,és a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t, (amit általában többmagos gépeknél szabad neki beállitani-azt olvastam itt-ott)újraindítás után atomra lelakta a PC-met....nagynehezen feláll a Win,asztal bejön,de semmit sem lehet csinálni....pörög a kurzor,tölt a PC,de semmi sem moccan....se restart sem semmi....mozog a kurzor nem fagyott be,de semmire sem lehet rákattintani....1-2 ilyen olyan progi miatt felugrik a figyelmeztető ablak,de semmire sem tudok rányomni,hiába viszem oda a kurzort..áramtalanitással lehetett csak újraindítani,de mindegyik után ugyanez volt...csökkentett módban tudtam csak megoldani,megtiltottam neki a CCleaner-ben az "automatikus indulást a windows-zal"-t....így tudtam uninstallálni....azóta feltettem megint,de nem merek belenyúlni a gyárilag alapból feltelepült programbeállitásokba,mert egy délutánt szívtam vele....:-( Valakinek tanács,vagy tipp,hogy mit csináltam rosszul,ill. mi volt a gáz...?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest