- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Hátha tudtok nekem segíteni: a 6.0.264710.2708-as CIS van fenn pár napja Win7 64bit Intel E7600(Core2Duo 3,06GHz), 4GB dualkit RAM, konfigon (NVidia XFX GT240 1GHz DDR3)
Pár napja feltettem a fenn emlitett verziójú CIS-t rendesen működött,minden gond nélkül,a gyári beállitásaival.....de amint bepipáltam neki a HIPS használatát,és a "fokozott védelmi mód engedélyezése"-t, (amit általában többmagos gépeknél szabad neki beállitani-azt olvastam itt-ott)újraindítás után atomra lelakta a PC-met....nagynehezen feláll a Win,asztal bejön,de semmit sem lehet csinálni....pörög a kurzor,tölt a PC,de semmi sem moccan....se restart sem semmi....mozog a kurzor nem fagyott be,de semmire sem lehet rákattintani....1-2 ilyen olyan progi miatt felugrik a figyelmeztető ablak,de semmire sem tudok rányomni,hiába viszem oda a kurzort..áramtalanitással lehetett csak újraindítani,de mindegyik után ugyanez volt...csökkentett módban tudtam csak megoldani,megtiltottam neki a CCleaner-ben az "automatikus indulást a windows-zal"-t....így tudtam uninstallálni....azóta feltettem megint,de nem merek belenyúlni a gyárilag alapból feltelepült programbeállitásokba,mert egy délutánt szívtam vele....:-( Valakinek tanács,vagy tipp,hogy mit csináltam rosszul,ill. mi volt a gáz...?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest