Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elérte szoftveres életciklusa végét a Galaxy S20 család
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
CHUWI HI10 TABLET
Új hozzászólás Aktív témák
-
wazo
aktív tag
Igen tökéletesen működik, terhelés mellett 2% nal kapcsol ki. Csere egyszerű csak óvatosan kell kiszedni az aksit mert kétoldalas ragasztóval van rá ragasztva a kijelző hátoldalára. Meg két forrasztas. Én óvatosan az akkumulátort picit felhajtva lefejtettem róla, tehet érdemes kicsit melegíteni hajszaritoval.
-
wazo
aktív tag
Valaki nem tudja jelen pillanatban hol lehet költségek nélkül hi10 et rendelni?
-
wazo
aktív tag
Hello. Megérkezett 2 hónap után kinabol az új akkumulátor. Kicseréltem tökéletes lett a készülék. Aki nem tudja miről van szó olvasson vissza. A lényeg annyi hogy nagyobb terhelésnel kikapcsolt a tablet.
-
wazo
aktív tag
Miket olvastál? Esetleg megosztanad angolul nem tudó bajtarsaknak? Köszönöm
-
wazo
aktív tag
Írtam a gearbestnek hogy hibás a termék de nem nagyon reagálnak. Milyen lehetőségek vannak még? PayPalel fizettem. Esetleg tapasztalt valakinek? Köszönöm
-
wazo
aktív tag
rendeltem aksit hozzá méret feszültség stimmel kapacitás kicsit több, de ha jol olvastam ekkorával is szerelik ezeket.
Megjátjuk
[link] -
wazo
aktív tag
nem tudja valaki hogy fizikailag mekkora az akkumulátor?
-
wazo
aktív tag
tapasztalat: ha leveszem a fényerőt 25-50%-ra akkor a full teszt vígan fut. Ha felteszem 100%-ra akkor a full teszt azonnal kikapcsol.
-
wazo
aktív tag
valaki kipróbálná hogy aida64 -ben ráengedi a stressz tesztet úgy hogy minden tesztet kipipál?! Akkuról!
köszi -
wazo
aktív tag
win recowery nem segített ismét volt egy off.
ilyenkor nem kapcsol be. Rá kell dugni a töltést várni fél percet és utána nyomni a bekapcsoló gombot és akkor indul el. Aksira 40-60 % ír.Ha ez így marad esetleg valaki tudna segíteni angolul írni egy levelet a gearbest-nek?
köszönöm -
-
wazo
aktív tag
Valaki tapasztalt olyat hogy feltoltom a tabletet win azt írja ki hogy 100% viszont a led még villog tehát a chuwi meg azt mutatja nincs feltoltve. Használom és mikor hogy de volt hogy 60% körül volt hogy 40% körül egyszer csak kikapcsol, mintha lemerült volna, csak toltő bedugasa után indul el. Lehuzom töltőről ugyanugz kikapcsol pedig azt írja a win hogy még van benne 40-60%. Ha rajta hagyom a töltőt akkor abbamarad a villogas és úgy húzom le akkor mintha nem produkálná ezt.
-
wazo
aktív tag
inkább windowos kérdés de hátha valaki tud rá megoldást: A zárképernyőt valahol be lehet állítani hogy olyan legyen mint PC-n? Úgy értem hogy az aktuális Bing kereső képe legyen?
köszi -
wazo
aktív tag
válasz
mackoapo11 #176 üzenetére
az usb 3,0 belseje kicsit ferde ezert tornáztatni kell a bele dugandó csatlakozót.
Az érintő széleit erősebben megnyomva "huppog" nem jut jobb szó rá eszembe, ha megnyomom nem ad ki hangot természetesen de mintha nem síkra feküdne fel és be lehet nyomni.
-
wazo
aktív tag
az anyag használattól és az összeszereléstől nem vagyok elájulva, mondhatni kritikán aluli, de a kijelző az csodás
-
wazo
aktív tag
megérkezett win10 64bit kék usb realtek wifi
-
wazo
aktív tag
sziasztok, ma érkezik egy ilyen készülék a Gearbest-től. Remélem a jobbikból :-) (bár visszaolvasva nem tudom melyik a jobbik :-) )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/2025.12.30.Apple Gar./Akku 100%/p4182
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Mini 6, Starlight, 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú + Pencil
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest