Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Ohh, bocsánat, hogy a lelkedbe gázoltam.
Vedd magadra ha akarod.
Legfeljebb az első mondattal lehet gond. (bár szerintem azzal sincs)
Az ÁSzF elolvasása meg szerintem teljesen jogos elvárás egy olyan tudatos fogyasztótól, aki vissza akar szerezni egy részt a havidíjból, mert valami nem jó. -
jerry311
nagyúr
Lófütty van nem egész havidíj elengedés. Talán tanulmányozni kellett volna az ÁSzF-et mielőtt butaságot írsz.
Ha a bejelentéstől számított 72 órán belül nem hárítják el a hibát, akkor kaphatsz jóváírást a havidíjból.
Tehát ha 3 hétig szar, de nem jelented be, akkor nem kapsz semmit. Miért nem jelentetted be?
Ha 3 hétig szar, bejelented, megjavítják 72 órán belül, nem kapsz semmit. Miért nem jelentetted be előbb?
Ha 3 hétig szar, bejelented, nem javítják meg 72 órán belül, kaphatsz jóváírást a bejelentés és a javítás közt eltelt időre. A kaphatsz, az azt jelenti, hogy kérni kell, nem jár automatikusan. -
Apollyon
Korrektor
Erről max a 'bennfentesünk' tud biztosat mondani, ha visszaolvasol kicsit, akkor láthatod a választ. Vagy ha nem ebben, akkor itt: [link]
Én is örülnék, de nem élném bele magam, hiszen nemrég toltak fel 3072Kbit/sec-re, nem hinném hogy hanem is egy év, de fél éven belül megint ilyesmi lenne... De jó lenne ha tévednék -
Melafoto
senior tag
Itt vannak azok az időpontok amikor már hónap végén nem korlátoznak le, ha túl is lépitek a korlátot:
2006!!!
január 30-31
február 27-28
március 29-31
április 27-30 (4 nap cool)
május 30-31
június 28-30
július 28-31 (4 nap cool)
augusztus 30-31
szeptember 28-30
október 30-31
november 29-30
december 28-31 (4 nap cool)
De vannak kivételek.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest