- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
#04230330 #8998 üzenetére
Hát nálunk is mondjuk 4 emeletes a ház, ilyen régi bérház rendszerű, UPC van mindenhol. A mellettünk lévő ház a Rózsa Udvar, vagy mi a fene, 120 lakásos társasház, most épült... Szóval már csak ezért is érdemes lenne/lett volna (fél éve) behúzni a digit...
kali: Járt utat járatlanért? nem letöltő?
erre kb annyit, hogy akkor is 2500 a net, a UPCnél ennyiért wcpapirt se kapsz... (szóval nem elég h gyorsabb de olcsóbb is)
Ugyanez a tévében, sokkal több csatorna, és fizetsz mondjuk 500 ft pluszt a legolcsóbb chello tv-re amiben van kb 5 normális adó...
Miért nem volt sok váltás: én inkább elsőnek a hűséget (papíros) jelölném meg, másodiknak pedig a magyarok általános lustaságát hogy valaminek utánajárjanak... Inkább siránkozás megy... -
jerry311
nagyúr
válasz
#04230330 #8995 üzenetére
Én csak egy RJ-45 csatit kérnék az UTP végére. Semmi extrát., de azt sem adnak. A kedves ügyintéző most néhány hónapot ígért és szórólapot a postaládába, amikor beköthető lesz. Pont mint néhány hónapja az előző ügyfélszolgálatos és lassan 1 éve a másik... Ha ilyen gyorsasággal dolgoznak, akkor a UPC kész lesz a DOCSIS 3.0 migrációval és már nem is kell szolgáltatót váltanom.
FefeeX
Most olvasgattam a Digi ÁSzF-et, "LAN net"-et csak panelházakba építenek.
VII ker.-ben ebből nincs túl sok, ha jól emlékszem. Ha nem is szó szerint értelmezem, de a panel az kb. min. 40-60 lakás / lépcsőház és általában több lépcsőház. Nem túl jók az esélyeid. Nálunk ez a ház 8 lépcsőház, ami 400 lakás, ugyanennyi potenciális előfizető. Mégis nagyon lassan történik minden, mintha szívességet tennének minden új terület beüzemelésével. -
Apollyon
Korrektor
-
ACE-
addikt
válasz
#04230330 #8507 üzenetére
Ha most lemondod hűség alatt, akkor az addig igénybe vett kedvezményeket ki kell fizetni, tehát a havi díjban foglalt kedvezményt, és ha volt, akkor a bekötési kedvezményt, asszem olyan 10ezer szokott lenni, de régen 30ezer is volt...
Tehát nem érdemes lemondani, ha számít az a 2500-3500 Ft, akkor hűség után lemondod, és kötsz DIGI-t, vagy van még az a lehetőség, amit én mondtam az előző hsz.-omban. -
Apollyon
Korrektor
válasz
#04230330 #8219 üzenetére
Tippelek hogy utorrentet használsz, én is azt használtam, szakadt is meg lassú is volt. Ajánlom akkor figyelmedbe a Bittorent klienst, ami nem szakad, és gyakorlatilag ugyanúgy néz ki mint a utorrent viszont nem lesz gyorsabb, mint ahogy egy klienssel sem.
-
-
jerry311
nagyúr
válasz
#04230330 #3248 üzenetére
Párszor már írtuk ebben a topicban, hogy biztosan vannak olyan helyek, ahol a következő hálózatbővítésig nem mindig megfelelő a szolgáltatás minősége. Mondjuk ha szigorúan a szerződést nézzük, akkor 256 kbit/sec felett és 1500 msec-es ping alatt már rendben, a chello lakossági előfizetéseihez ugyanis nem tartozik garantált sávszélesség.
-
Apollyon
Korrektor
-
-
törölt tag
válasz
#04230330 #2371 üzenetére
To Csapi007:
Igazság szerint az internet része érdekelne. A TV jelen tuti erősít, a képen is javít minimálisat azt tudom. Ők az internet részéhez ennyire nem értenek, gondoltam aki ebben jártasabb az tudja hogy mit javit egy ilyen cucc a netes részén. Mert kb 2-3e Ftos tétel.
[Szerkesztve] -
FefeeX
veterán
válasz
#04230330 #2023 üzenetére
torrentnek megint más az oka... ugye az upload speedtől függ, és nem mindegy, hogy mennyi 5 van letöltve, mennyi a seeder/leecher stb. És ugye ott van a feltöltés, ami FTP jelenlétében nem is számít, mivel 0... Ha csak torrentnél lenne ilyen, az nem a UPC hibája lenne, nem a fejlesztés... Nem tudnak olyat hogy FTP max Torrent pici... Főleg hogy a torrentnek nincs általános portja.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest