- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
#00137984 #33562 üzenetére
A Crimsonra is igaz. Arról nem tehet senki hogy előfordulnak hibák. A másik oldalon is előfordulnak? És?
"eltávolitás rituális megvalósitásán" - én nem csodálkozok már semmin ha egy idetéved gyanútlan user kipróbálja az össze csodatévő drivereltávolító szutykot amit itt talál ajánlgatva/linkelgetve és tönkrevágja a gépét. Aztán meg jön a s...razamd, nem tudnak drivert írni, ménemvettemződet stb...
-
R3nts
senior tag
-
R3nts
senior tag
válasz
#00137984 #33519 üzenetére
Hááááát....nálam ez a második Crimson driver.... egy elég gyengécske konfigon....80%-ban PC-s TV-re kitolt filmlejátszásra használom a gépet....elég durva követelményekkel képmegjelenítés terén (MPCHC&MadVR, a konfighoz képest maximum skálázási algoritmusok,stb...) és az égvilágon semmi baj nem volt sem az előző,sem a mostani Crimson driverrel... (hangsúlyozom:videolejátszás szempontjából!)
-
Habugi
addikt
válasz
#00137984 #32979 üzenetére
"Crimson 16.1 Hotfix, hogy nem fix.
"
Ez marha jó lett!
Amúgy ide is akkor már.., aki Crimsonra vágyik annak ezt tudom ajánlani: [link]
Megjelenése óta használom Win7 64-en, 2 hónapostól a 8-10éves játékokig mindent nagyon frankón visz, semmi problémám vele, olyannyira hogy a 15.12whql ill. 16.1 duót ki sem próbáltam.
OC is van mellé, MSI AB 4.2-vel, hibátlan nálam.
-
Kikki90
tag
válasz
#00137984 #32960 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Ki is próbálgattam amit mondtál, loggolt egy fájlba amíg futott egy game. Az érdekesség az, hogy emelkedett ugye az órajel, meg a hőmérséklet is, valamint ezzel párhuzamosan a fan speed % értékben is, viszont maga az rpm szám ugyanabban a kis intervallumban volt.
59.0 , 10% , 1051 rpm
62.0 , 15% , 1049 rpm
64.0 , 18% , 1048 rpm
65.0 , 19% , 1051 rpm
.
.
68.0 , 25% , 1062 rpmRövid teszt volt, de meg is álltam itt, mert érdekes számomra, hogy azt írja növeli a sebességet, de az rpm meg ugyanannyi. Ez így normális? Köszi!
Szerk.: Közben kipróbáltam, hogy Speedfan-ben feltoltam a %-ot, szép lassan, és igazából 30% felett kezdett érdemit emelkedni az rpm. Így akkor úgy tűnik nincs semmi gond. Viszont nem tudom, hogy updateljem-e a drivert, mert ugye azóta jött ehhez frissítés...
-
Whysperer
addikt
válasz
#00137984 #32850 üzenetére
Telejsen játszahtlan. Eltudod képzelni healerként mennyire élvezem mikor úgy beakad a játék,hogy szó szerint megáll a kép.
Képzeld el amikor a haverom a FULL HD good-ba játszik egy dual core laptop-in iHD gpu-val mellettem és stabil 25 fps. Én meg ott állok a 4,5 Ghz-es fx 8320-al a 16 GB ramommal meg 7870 Ghz editionnal és 10 Fps körül ugrál.
irhejja:
"Mindegyik Crimson csinálta?
Órajelek rendben voltak?"Legalábbis azt mutatja,de nekem ott tünt fel ,hogy 2,5x hangosabb lett a vga-m is aztán meg játék közben beakad. Pedig semmi nem változik. ugyan az a terhlés % ugyan az a kihasználtság és venti sebesség %.
Nem volt időm rá,de hétvégén megnézem.
De Bf4-be is ez lett. eddig ott FHD high meg utlra 50-60 Fps 64-es multi mapon. most meg 10-12 meg álló kép néha.
-
Whysperer
addikt
válasz
#00137984 #32842 üzenetére
Telejes mértékben osztom. Nekem ugyan ez. Eddig World of warcraft Ultra vagy High-on raideknál meg sem mozdult. Crimson alatt oylanok vannak,hog yel sem hiszem..
Példa: áll mindenki 1-2 spell 80-120 FPS. majd elindul valami és 8-12 FPS. Szó szerint 1/10-re esik vissza az FPS-m.akármi tállítok vagy nem állítok.
Semmi tunning VGA-nál ki kapcoslok mindent bekapcsolok mindent. Good-ra High-ra ultrara akármire rakom ugyan az.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#00137984 #32842 üzenetére
Igazabol nem ertem, miert nem valtasz gyartot. Erdekesmod ilyan hibaid vannak amik senki masnak. Altalaban ezek kothetoek kulonbozo rendszerpucolo programokhoz, meg ubergyorsito szuperregistrycsesztetesekhez es persze tuning az utolso MHz-ig dologhoz...
Semmi ilyen dolgot nem tapasztalok, se jatekokban se videolejatszasnal. Majd akkor hiszem el neked, ha egy szuz erintetlen rendszeren prezentalod, addig user es nem driver error...
-
FragMaster
addikt
válasz
#00137984 #32803 üzenetére
Eddig itt is oké a 16.1. Fallout 4 iránytű helyrerakva, videolejátszásnál sem vágja magát hanyatt (gondolom mert helyre rakták a fogyasztást az utolsó verzió óta). Az egyetlen hiba amit tapasztaltam, hogy újraindításonként vissza kell kézzel kapcsolnom a VSR-t ha használni akarom. Küldtem egy ticketet az AMD-nek erről, de rákeresve egyedi hibának tűnik szóval simán lehet valami egyéb program okozza nálam, bár annyira nem használom, hogy még utána sem jártam jobban.
Szerk.: irhejja meg is adta a választ, ahogy nézem
Ezek szerint az MSI Afterburner, amit használok hasonló hatást vált ki, mint az Asus saját programja. Bár ahogy nézem neki R9 290x-e van, nekem sima 290, ezt a családot érintheti, mert a 7970 mellett nem vettem észre hasonlót.
-
irhejja
tag
válasz
#00137984 #32808 üzenetére
Az Overdrive-al nem akad össze, mondom én is az ASUS GPU Tweak II-t használom, pontosabban a legújabb v1.1.6.9 verziót. OC, ventilátor profil, stb. mind jól működik, csak a VSR-t állítja vissza alaphelyzetbe minden újraindításnál... ergó kikapcsolja.
Ezt remélem a következő ASUS GPU Tweak II verzióban kijavítják.
-
irhejja
tag
válasz
#00137984 #32806 üzenetére
Ennyire nem egyszerű a képlet, simán beleköphet a levesbe más szoftver is, pl. az ASUS GPU Tweak II, vagy egy Corsair Link, vagy igazából akármilyen, más féltől származó szoftver ami beleszabályoz a számítógéped működésébe... Ha már itt tartunk, pl. az ASUS GPU Tweak minden újraindításnál alaphelyzetbe állítja a VSR beállítást... Nélküle nincs probléma, mégis sokan a Crimson drivert hibáztatják.
Attól, hogy az R9 380 és az i5-4690K népszerű páros, még nem biztos, hogy mindenki ugyanazokat a gyártókat és ugyanazokat a szoftvereket párosítja.
Le kell tesztelni, kb. 10-15 perc. Ha működik marad, ha nem visszaállítasz egy régebbi verziót.
-
irhejja
tag
válasz
#00137984 #32803 üzenetére
Nem igazán értem ezt a "komoly hiba" dolgot...
Ha elolvasod a a Release Notes-ot, akkor látható, hogy mi lett javítva és mik a még ismert hibák.
Említetted, hogy te is használod az ASUS GPU Tweak II-t. Azzal kb. 10 perc alatt le tudod tesztelni, hogy az órajelek, hőmérséklet, stb. jól működnek-e.
Egyébként nálam jól működik minden, nincs órajel ingadozás, hőmérséklet is ugyanaz mint eddig, igaz, saját ventilátor profilt használok már hónapok óta. Illetve, ami grafikai hibát tapasztaltam Armored Warfare alatt most eltűnt. Más hibát nem tapasztaltam az általam játszott játékokban eddig sem.
A legtöbb hátramaradt hiba amúgy AMD Crossfire és AMD Freesync esetén tapasztalható, ezek ha jól látom téged nem érintenek...
-
irhejja
tag
válasz
#00137984 #32800 üzenetére
Szerintem meg az a legegyszerűbb, ha feltelepíted és kipróbálod, (DDU-val szedd le a mostani CCC-t).
Rengeteg hibát javított a 16.1 és mindenki gyorsulást tapasztalt. Ha meg nem működik vagy hibákba futsz, mert pont azokkal a játékokkal játszol amikkel még gond van, akkor vissza dobsz egy régebbi CCC drivert.
Nekem kifejezetten tetszik a 16.1 Crimson.
-
hash99
senior tag
válasz
#00137984 #32796 üzenetére
Nekem a 15.11 -el voltak problémáim. Crimsonnal szintúgy bár most elgondolkodtam hogy felteszem az újat próba erejéig. Ha nincs bajod a 15.8-al minden megfelelően működik szerintem tartsd meg. Ráérsz akkor cserélni ha már tényleg muszáj pl.: egy játék már nem hajlandó elindulni vele csak újabbal.
-
belaazallat
addikt
válasz
#00137984 #32039 üzenetére
Akkor szólok, hogy úgy néz ki az említett úriember pityaa23 (#32033) hozzászólásban megtalálta a megoldást.
Be is linkelte, hogy magával a catalyst meghajtóval van a probléma...
Melesleg az előző hozzászólásomból kérem figyelmen kívül hagyni ezen rész:
"A kérdésre a választ eldönti"Milyen kérdésre? Én nem kérdeztem semmit!Félre értettelek.
-
-
shut-u
csendes tag
válasz
#00137984 #32021 üzenetére
Nem lépett ki nem kaptam hiba üzenetet,csak megfagyott és ennyi,restart. 500W Chieftec táp van,el kellene bírja. Ki lett fújva a gép. Délelőtt még a régi HD 7770-el ment a gép. Azóta avval sem megy. Miért van az,hogy a VGA-hoz kapott driver cd-vel telepíti a drivert. Semmilyen friss drivert (VGA) nem hagy fel telepíteni. Ezt nem értem...
-
vyce21
tag
válasz
#00137984 #31810 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Kipróbáltam HDMI-n keresztül is, azonnal felismerte a natív felbontást plusz azt hogy LG tv. Gyorsan kipróbáltam a LOL-t és teljesen megszünt a monitoron tapasztalt hiba jelenség. Így szerintem biztos a D-SUB DVI átalakítóval lessz a baj. Veszek ma egyet, ha továbbra is meglesz a hiba akkor meg próbálom a régi drivereket.
-
törölt tag
válasz
#00137984 #31666 üzenetére
"Egynémely időben volt alkalmam GPGPU videgyorsitással konvertálni filmet"
Igazából erre vonatkozott, tehát az enkódolásra. Ami GPU enkódolással készült videókat néztem, azok szánalmas minőséget nyújtottak, kivétel nélkül mind baseline profile-al. Amikor én próbáltam, legtöbb esetben az enkódolók nem is engedtek (illetve nem volt rá opció) baseline fölé menni.
-
PuMbA
titán
válasz
#00137984 #31046 üzenetére
Egy haszontalan élményindexre alapozni egy driver működését elég érdekes dolog. Windows 8.1-ben már nem lehet lefuttatni a GUI-ról, csak a konzolból, a hamarosan megjelenő Win10-ben meg hiányzik, szóval az AMD valószínűleg rettenetesen nem koncentrál rá, hogy jól fusson
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#00137984 #31003 üzenetére
Nem akarok vitát,de nekem mért jó minden játék,az AMD drivereivel( GTA5,Witcher3,Watch Dogs,Project Car,Mortal KombatX,BF4,Metro Redux,kb ezek a teljesség igénye nélkül) ?!
Amúgy annyit,hogy ha olvasgatnál Nv-s fórumokat,azért te is találkoznál,nem egy kisebb hibával,szóval náluk is akadnak azért bugok,hidd el
Mostanában egy komolyabb buggal találkoztam,GTA5 alatt nem volt jó az MSAA,de némi beállítgatás után rájöttem,ha a POST FX option-t levettem High-ra,utána megszűnt az MSAA bug
-
törölt tag
válasz
#00137984 #31004 üzenetére
Nekem is volt Radeonom, a kártya jó volt, de a driverekről ez nem volt elmondható. Volt egy-két jól működő driver, ezekkel nem is volt gond. Egyértelműen hozza is magával, hogy akkor meg kell maradni a jól működő drivernél, így elkerülhetők a problémák.
Csak éppen... volt két-három játékom, amikkel játszottam rendszeresen. A két jól működő driver egyike az első játékhoz volt jó, a másik kettővel vagy hibázott, vagy kilépett. Oké, drivercsere! Ekkor persze az első játék nem volt hajlandó jól működni, a másik kettő viszont igen. Akkor... ha normálisan akarok játszani, cserélgessem a drivereket állandóan?
A másik, ami engem nagyon zavart, és zavar ma is, az nemcsak erre a topikra jellemző, hanem az egész infós közösségre a neten, beleértve a szakértőket, informatikai újságírókat, és persze a felhasználókat is. Ez pedig a nagy felhasználói sznobizmus. Akinek viszonylag gyenge gépe van, az lúzernek van kikiáltva, mert nem egy világverő gépet vett. Eszébe sem jut senkinek, hogy az illető nem bolond, hanem szándékosan vett olcsóbb kategóriás gépet, mert csak erre van igénye. Ha már egy szaki azt mondja, hogy az "az U jelzésű processzorokkal használhatatlan a gép", akkor már tényleg nagy probléma van az értékítélettel. Mert ha ezt a szomszéd Pistike mondja, akkor még legyintenék is, de ha egy szaki erre ragadtatja magát, akkor már nem. Nem PH-s újságíróról van szó. Ezt közlöm a teljesség kedvéért.
Visszatérve a Catalyst driveres témához. Már egy ideje nem vagyok AMD-s, így a mostani driverekkel nincs tapasztalatom, s ezért nem is tudom őket minősíteni. A múltban, amikor ebbe a topikba jártam, azt láttam, hogy több tíz oldalakon keresztül csak driverhibákkal kapcsolatos hozzászólásokkal volt tele. Én szótlanul elsiklottam a problémák fölött, de voltak itt olyanok is, akik nehezen bírták cérnával. A régi motorosok nyilván sejtik, kiről is beszélek.
Most NV-s vagyok, nem célom isteníteni az NV-t és fikázni az AMD-t, csak közlöm, hogy tökéletesen megvagyok, és NV-vel soha, semmilyen problémába nem futottam bele.
Most, csak így dióhéjban ennyi jutott az eszembe. -
-
janos666
nagyúr
válasz
#00137984 #30221 üzenetére
Valószínűleg megint csak szemantika, de a Color Vibrance NEM javít a képen, esetleg neked szubjektíven jobban tetszik úgy, ahogy belepiszkál a képbe.
Esetleg próbáld ki a #30204 első bekezdésében linkelt madVR-t (például az MPC-HC 32-bites kiadásával). Ez immunis a Catalyst-ra, így ha ott is látod, akkor más a gond, ha pedig a madVR-el tetszik jobban, akkor használd egészséggel és vissza se nézz (nem csak tesztelésre jó referenciának, hanem mindennapi használatra is).
-
janos666
nagyúr
válasz
#00137984 #30203 üzenetére
Anélkül, hogy látnám kinek és mire válaszol, így nem egyértelmű, de ha a videólejátszás képminőségéről beszélsz, akkor van megoldás: madVR
Ez egy önálló, minőség orientált D3D videó renderer. Mivel teljesen független a Windows EVR-től, így abszolút nincsenek rá hatással a Catalyst vagy más videólejátszós "képminőség" csúszkák. Emellett placebó minőségű képfeldolgozásra képes (de jól skálázható, viszonylag régi VGA-kkal és laptopokkal is használható a megfelelő beállításokkal, amikkel még mindig legalább olyan jó, mint egy default EVR). Sőt, képes használni ArgyllCMS-el műszeres mérésekből generált 3DLUT-ot is (256^3 mátrix 16 bites értékekkel, tehát gyakorlatilag nincs benne limit). -
janos666
nagyúr
válasz
#00137984 #30187 üzenetére
"Videólejátszás minőségén kicsit változtattak, mert erősebb szűrés van filmeknél."
-> Jesus!
Mindig is borzalmas volt, hogy mennyi mindent bekapcsolnak abból a sok hülyeségből alapértelmezésben. Szerintem nem szabadna úgy kiadni WHQL drivercsomagot, hogy a deinterlace-en kívül akár egyetlen ilyen EVR post-process szűrő is engedélyezve lenne. Ehhez képest ahogy telnek az évek, egyre csak szaporodott az elérhető és a friss telepítés után bekapcsolva érkező opciók száma is.
Már az is sikamlós téma, hogy a funkciók megléte probléma-e, hisz Blood Steve úgyis bekapcsolja gondolkodás és összehasonlító teszt nélkül, mert "biztos jobb lesz". De hogy beélesítve jönnek... -
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #29084 üzenetére
Én is írtam, hogy a progi szar, külön megjegyeztem, hogy nem a driver. Update 3 van fent, egyelőre muszáj volt lapfájlt bekapcsolni, de legalább megy.
Joshi: A sebességváltozásokat. Egyébként igen, írtak már. 13.12-t visszaolvashatod, hányan tették vissza. 14.4 is játékokban stabil volt, gyors is, de videó csomagja szar. Nálam fullban jó 14.1b2 óta először a 14.11b2 volt jó, ill. 14.12-vel sem találtam bugot (eddig).
VGYke: C uninstall, ha gázos, akkor indítsd a rendes telepítőt, és válaszd az eltávolítást. Ezután Prog Files Comm. files ATI mappák törlése, regben HKCU/HKLM ATi bejegyzéseket szintén. Restart után fel kell mennie rendesen bármelyik drivernek.
-
törölt tag
válasz
#00137984 #29088 üzenetére
Ezek előtt azért a Telepitett Programok listában az AMD Catalyst Install Manager meglétét nézd meg, és hogy engedi-e a javitást. Ha nincs ott vagy nem inditható, akkor marad a törölgetés-eltávolitás, de legrosszabb esetben új windowst is telepithetsz. A Windows Update-et ezért nem használom driver telepitésre. Megelőztek..! A 14.12 Omega Driver vagy a 14.4 WHQL driverek valamelyike mehet fel.
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #28784 üzenetére
BF4 Mantle (potenciális) megoldás, ha valakinek Mantle-re van szüksége, akár a sebesség (...), akár a bizonyos effekteknél DX-nél jobb képminőség miatt:
Mivel rühellem, ha a nem kevés kifizetett pénzemért nem kapok megfelelő szoftveres támogatást egy hardverhez (gondolom, nem kell szűkítenem a kört
), de még jobban, ha valami nem működik, csak keresgélem a megoldást.
Szóval a már soxor bevált megoldáshoz folyamodtam, és (a szintén ggyakran hibát okozó videó támogatásokhoz hasonlóan) kikapcsoltam az AMD profilbeállításait (ezek a fiúk csak kereshetnének már valami más állást maguknak
). Elméletileg a magasabb grafikai minőség rontana a teljesítményen, de nem ez történt.
A fenti (felületformátum opt. mindegy) beállításokkal megszűnt minden lag, játszhatóan fut a program, eddig még ki sem dobott (bár lehet, hogy ez pályafüggő, vagy csak nem játszottam elég ideig
), természetesen továbbra sem kell neki 2GB RAM Ultra beállításokkal full HD-ben. Ugyanúgy 11.b2 driver van fent, mint előzőleg, és semmiféle segédprogram nem fut, még a vizes/robbanásos effekteket is akadás nélkül viszi. Szóval ne féljünk az "optimalizált" gyári profilokat feljavítani, max. képminőség amúgy is csak kézi beállítás lesz bármelyik játéknál.
Sztem egy próbát érdemes tenni vele.
-
belinho
senior tag
válasz
#00137984 #28773 üzenetére
Most erre mit mondjak?
BF4-et nem tudom megnézni, de a COD és a FC4 nálam tökéletes. COD-nál kellett egy picit variálni a beállításokon.
De ha jól emlékszem nálad a 7850 is rossz volt, most a 270 is rossz, ilyenkor kéne elgondolkozni azon, hogy nem azokkal van a probléma... -
v.attis
őstag
válasz
#00137984 #28411 üzenetére
Természetesen ez mind rendben van, 32 biten. Ha átváltom 16 bitre, akkor csupán az élek változnak meg, mondjuk az ikonok szélei "lépcsősödnek", a háttér semmit sem változik, pont ugyanolyan sávos marad.
Csináltam egy képkivágást, azt át tettem másik gépre, tökéletes, nyoma sincs sávoknak. Ebből adódik, hogy a feldolgozás helyes, a megjelenítés nem.
Már amikor a win7 bootol és bejön a négyszínű ablak embléma, az is sávos. -
lowzor
veterán
válasz
#00137984 #28026 üzenetére
Minden kivan lőve, ez volt az első dolog, amivel próbálkoztam.
Meg 1 játékra használt gépet nem fogok energiatakarékos módban használni
Még arra gondoltam, hogy a DVI-t lecserélem Display Port-ra, mert azzal máshogy viselkedik a kártya a képernyő kikapcsolása után.
Aztán közben már kezdem unni, a Mantle lehet, hogy nem is éri meg, hogy elviseljem ezeket a nyűgöket az AMD-nél. -
törölt tag
válasz
#00137984 #27928 üzenetére
én a színbeállításokat mindig normal amd-re teszem nehogy belenyúljon a lejátszó
a zajszűrés és élkiemelés esetleg változik ebben most pl. automata az alap az meg akármi lehet, de ezeket belőheted magadnak nyugodtan, sőt szerintem érdemes átnézni mert monitorfüggő pár dolog főleg a szín és kontrasztThrawn: az ahci driver nálam tényleg nem frissült, ugyanaz a verzióz száma csak új csomagba tették, de legalább nem szúrták el
persze más változhatott akár, a többit nem néztem
viszont az észrevettem hogy most nem egy csomag van ami jó mindenkinek, a win7x64 csomagban csak ehhez meg még néhány mappában WB64A(win8.1?) is van -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#00137984 #27865 üzenetére
Nem, ez az AMD OpenCL 2.0-ás drivere, amely az eredeti linken talalhato kartyakat tamogatja... mindezek mellett ez a Catalyst 14.41 RC1 néven jött, vélhetőleg kiadásra jelölt de csupan a felsorolt hibak mellett a megemlitett kartyakon tesztelték. Guru3D-ről letölthető a módosított verzió aminek az ajánlásával ismét jöhetnek a xarazájemdédrájver nemmegyazikszezerhatötvenemen hozzászólások.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
#00137984 #27858 üzenetére
This driver originally supported only some GCN cards, now it has been modified to support more desktop and mobile cards (you can check the supported card list in the forum post).
Note: Crossfire support might be broken!
So treat this driver as an unofficial one since it has been modified.Szóval senki ne sirjon ha baja van mert nem original driver. Az itt található: [link]
-
katt777
félisten
válasz
#00137984 #27802 üzenetére
A reegpucolást (kézzel) kihagytad.
A szükséges szoftverkomponenseket a telepítőnek fel kellene tennie/frissítenie. Rühellem is, hogy szar mobilnettel 300MB-ot kell letöltenem, csak mert .net-et meg a többi szarságot is belecsomagolják. Régebben legalább lehetett választani, hogy csak driver, vagy a szemét is.
-
Pacy
aktív tag
válasz
#00137984 #27744 üzenetére
Dvi lehetőségem van még. Driverben természetesen a monitor az elsődleges. A prociban lévő hd4600 letiltva uefiben. Soha nem volt még gondom a driverekkel előző kártyákkal. Ez úgy tűnik kifog rajtam.
Szerk: Azt elfelejtettem hozzá tenni hogy pl 14.6, 14.7rc3, 14.8 driver telepítésnel azt írja a végén hogy figyelmeztetések jelentek meg. Megtekintéséhez nézzem meg a napló filet. Abban meg nincs semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest