- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Futárzsák #31750 üzenetére
Szintén Sapphire HD7850 OC videókártya Catalyst 13.12-ig hibamentesen müködött nekem. Battlefield 4 miatt a drivert frissiteni volt muszály 14.1 verzióra, de az nálam is állandóan fagyott játékok és böngészés közben. Aztán a Guru3D oldalán a Catalyst 14.4 egyik saját kiadású változatával jól ment a kis HD7850. Battlefield 4 játékban a MANTLE API-n is tudtam játszani. Eddig is tartott az örömködés, mert ezután egyik driver sem volt jó a videókártyának és ezért a VGA-tól és a MANTLE-től is megszabadultam, mert az R9 270X videókártyával a BF4-ben a MANTLE nem müködik egyik friss driverrel sem. Kéretik most nem röhögni, pedig ez elég Monty Python humor volt...
-
törölt tag
válasz
Futárzsák #31750 üzenetére
A "Tik-Tak" lépcsőzetes fejlesztés a VLIW5 (HD6850) idejéig tartott és az AMD minőségre való törekvése a teljesitménycentrikus irányba eléggé eltolódott. A GCN videókártyák megjelenésével és a verziók emelkedésével az előző GCN architektúrák hátrányba kerültek, mert a teljesitményveszteségük nővekedett és a megbizhatóságuk romlott. Most még a GCN 1.2 GPU-val és a friss driverekkel elérhető jó teljesitmény és rendkivül alacsony hibalehetőség a fagyásra és grafikai hibákra. Ennél alább meg a driverekkel és a játékokkal is egyre nagyobb szőszőlés van. Nem marad más, csak az előre...
Én most az R9 380 videókártyában látom a továbblépés lehetőségét, de ehez a gépem többi elemét is fejlesztenem kell majd.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest