- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#73029888 #33941 üzenetére
Feljebb én is ezzel küzdöttem, de nem jutottam eredményre (illetve igen, visszatettem a legutolsó Catalystot). Hiába kapcsoltam ki az aláírás ellenőrzést, telepítés után újraindítva a Winfos letiltja az AMD VGA drivert és így nincs aero, nem indulnak a játékok sem.
Azt nem értem, másoknak hogy működik a béta meghajtó Windows 7-en.
-
Steelmanus
addikt
válasz
#73029888 #33941 üzenetére
Annyit nekem nem er meg a legutolso beta hogy veszodjek vele, majd kijavitjak a hibat. Regebben is volt olyan beta hogy panaszkodott az alairas hianyara, azokat egyszeruen leszedtem, es hasznaltam azt ami meg jo volt.
(#33942) dethroner Koszonom a tippet, de mint olvashatod fentebb, telepites kozben is hibara fut a telepito, igy a jelenlegi utolso beta telepitese kimarad.
-
-
-
-
válasz
#73029888 #27838 üzenetére
Nem értelek benneteket, ennyire szerettek windowst telepíteni? Vagy lámák vagytok?
Nem reklám -
L4CI2
aktív tag
válasz
#73029888 #27647 üzenetére
és ezt nekem mért írod ?
én alapból azon az oldalon vagyok hogy fos az ms szerveren levő driver és jobb ha felrakod az aktuálist
csak válaszoltam hogy normális az hogy felrakja a drivert mert így működik a rendszer
amúgy meg a mantalé-vel (Mantle)
nem megy sokra 1GB vram-mal
-
belinho
senior tag
válasz
#73029888 #27441 üzenetére
Elég ciki, mindenki arra számított, kint van a Tonga az R9 285-el, hivatalos driver hozzá meg sehol, pedig elég régen jött ki az utolsó WHQL.
Én mondjuk felraktam a nem hivatalos 14.8-at, és semmi probléma, de az előzőekkel sem volt. -
törölt tag
válasz
#73029888 #26108 üzenetére
14.1 driverben megvolt valami amivel nálam ment a Mantle Battlefield 4 közben.
A játék detektálja a driverek változását amit a képeken rögzitettem Fraps-al. Mantle felületen a Fraps nem is müködött nálam. Mantle cache fájlt nem hoz létre a bf4 exe. Más fórumokon user cfg fájlokkal kisérleteznek és BF4 Settings Editor külsős programmal, de nekem ez sem segitett. Viszont a játék Profilját olvasva látom, hogy mantle enabled. Most akkor a játék vagy a driver miatt nincs Mantle. 14.4 mindkét változatát feltettem éjjel, de csak a verziószámok változtak, mert a Mantle verzióját, meglétét nem tudtam megnézni,mert nem írja ki sehol semmi.
-
xTREem
tag
válasz
#73029888 #26108 üzenetére
Nekem is ilyen kártyám van egy i5-760 mellett, de borzasztó teljesítménycsökkenést tapasztaltam, ment is vissza a 13.2-es verzió. Példának okáért BF3 x pályán 105 helyett 78 fps, másikon 79 helyett 59 fps. BF4-el még ki sem próbáltam, de még ha jobb is lenne valamelyest, akkor is uninstall lenne a vége, hiszen azért az egy (kevéssé kedvelt) játékért nem fogok az összes többivel szívni...
Üdv
-
Toi-Toi
tag
válasz
#73029888 #25527 üzenetére
Telepítésnél nem ír ki naplóba hibát, de ahogy tölti a win a system dll-eket, ott a PNP fennakad és helyrehozhatatlanul, nem tudsz belépni sehogy semmilyen win felületre.... r-go lehetetlen egy uninstall
a win helyreállítás is észleli, hogy driver hiba, még kiis írja hogy amd ezés-ez... tiszta fag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest