- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corpuscle
őstag
válasz
Rony949 #2618 üzenetére
Az SPM többet elmond, de az sem feltétlen (only nuketown-on szépen fel lehet tolni). W/L arány beszédesebb. Ez utóbbi nekem 2,42. Akkor legyen,
.K/D 1,37 Nekem többet ér egy win 1-es k/D-val, mint egy loss 3-as K/D-val. Játékmódok: Dom, hardpoint, control. Nuketown-on becsúszott egy pár TDM is.
-
stilo18
addikt
válasz
Rony949 #2618 üzenetére
Igazság szerint azért nem ér semmit a K/D arány, mert a nagyon agresszív SBMM miatt mindenki a saját szintje ellen játszik.
Tesómnak 1.3, nekem 1.36 környékén van és sokkal jobban megy nekem mint neki. Mi minden este 4-6 fős csapattal megyünk, szerintem elég sikeresen, 2 körüli a W/L arányunk.
Ezt ő is tudja, ezért nem is játszik velünk sokszor, nem is szeret, mert neki úgy nincs sikerélmény...
Szóval...nem tudod összenézni rendesen a játékosokat KD arány alapján.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Rony949 #2210 üzenetére
Nem igazán, az első Titanfall mellett jött Call of Duty fronton az Advanced Warfare, és abban már volt jetpack (exoskeleton). Oké, wallrunning abban még nem volt, de a BO3 movement system-e az AW-ben látottakon alapul. (Aztán egyébként a két széria fejlesztésiről nyilvánvalóan ilyen-olyan módon, de megtudnak egymástól a fejlesztőcsapatok.)
-
ribizly
veterán
válasz
Rony949 #2200 üzenetére
Hagyd ki azokat a kommenteket.
Nem tökéletes a játék ez biztos:
- Először van több befejezése a single-nek. Ennek is lehet örülni.
- Szinte alig van recoil. Ez is lehet egy pozitívum.
- Szarok a map-ok (legalábbis a legtöbb). Ez sajnos tény.
- Sok esetben (főleg konzolon) szarul fut.
- Nem olyan szép, mint az MW. Vitathatatlan.
- A zombi módja közel tökéletes.
- Jobban kivehetőek merről érkeznek a hangok, mint eddig kb bármikor.
- A dirty bomb egy gyenge BF copy.
- Az XMP meg a Hauer shotgun HC-ben brutális.
- Kaotikus sokszor a multi (ez adódik a kis map és scorestreak rendszerből).Számomra egyértelmű, hogy nem az MW helyett készült ez a rész. Azt az űrt tölti ki, amire lehet sokan meg vártak. Nekem sem egyértelmű, hogy meddig fogom tolni, mert az egy db nuketown meg az a néhány, amit jobban elviselek (armada, checkmate, garrison) been lesz elég...
-
Casanova*
veterán
válasz
Rony949 #2023 üzenetére
Én sem szoktam. Ennél azért kell feljebb tolni,hogy a játék a kártyát jobban kihajtja,simábban fusson a game. Nekem több lett az fps. Ezt a trükkös beállítást egy nvidia fórumban olvastam. akkor kezdtem állítgatni a grafikát,divert. Kínlódtam vele sokat. Már úgy volt,hogy törlöm a gamet,mert a gépem nem viszi rendesen. És végül tök jól viszi.
Más: [Every weapon, perk & scorestreaks in Black Ops Cold War]
-
nutella1
őstag
válasz
Rony949 #1976 üzenetére
Szerintem ez pont nem volt jó hasonlat, mert Buanarotti egész biztosan eredetibb szobrot tudott volna faragni, mind művészi értékében, mind anatómiailag, mint Donatello, csak az a szobor nem hordozta volna magán esetleg eredeti megálmodója sajátosságait. De azért értjük.
-
Tomko78
őstag
-
steele80
senior tag
válasz
Rony949 #1788 üzenetére
Sajnos ki kell mondjam, hogy ez még egy béta fázisú instabil játék. Ma a második meccsen elment a kép, a gépben a ventik maxra felpörögtek és csak resettel tudtam kilépni. Szóval nem ér annyit, hogy bármit is tönkre vágjon. Semmi nincs húzva a gépen minden alapon van, minek is húznám bőven jó rá a konfigom. Annyit azonban megjegyeznék, hogy az open béta nem más mint egy pénzért árult marketingfogás, ahelyett, hogy a valós optimalizációkat hajtanák végre. Utoljára a WWII-t rendeltem elő, de azzal nem volt semmi probléma, játszható volt. Ez sajnos nem az.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Rony949 #1639 üzenetére
Az igaz, de ez kamu, nem füstölnek a boxok, e-cigi füstöt fújtak beléjük.
Mondjuk az zorall lenne, ha tudna füstölni weed-et közben.
E-drink: Köszönöm a figyelmességet ettől függetlenül!
Nyugi, most már jó ideje 1 hét = 1 doboz (max két kicsi), csak betáraztam, hogy ne kelljen annyit járkálni boltba, meg akció is volt.
Évekkel ezelőtt voltam nagy fogyasztó, akkor lement 7,5 deci egyben, most már csak heti egy doboz. Megígértem életem értelmének.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rony949 #1487 üzenetére
A tavalyi MW október 25-én jelent meg, az első Blizzard leárazás (-33%) december 6-án volt, a következő január 21-én. [link]
Szóval ha tippelnem kellene, akkor mivel ez amúgy is később érkezik, januárban lesz első leárazás, aztán majd tavasszal. De Battle.net-en ilyen 33-35%-os kedvezménynél nagyobbat amúgy sem szabad várni. (Érdemes lehet év végén majd Gamesplanetet, Humble Store-t, Greenmangaming-et nézni)
-
nutella1
őstag
válasz
Rony949 #1393 üzenetére
Én azt a kérdést tenném fel, hogy mihez kell powered by Nvidia 3000 series?
Ehhez a grafhoz, amit a betaban láttunk?
Hát betojok, komolyan mondom. Vagy annyira ráfeküdhettek a single playerre, hogy szinte szétcsillogja a raytracing a játékot, mikor a multi kb.10 évvel ezelőtti grafikát idéz?
Esküszöm, a trailerrel többet foglalkoztak, mint magával a játékkal, mert ennek köze nincs ahhoz. Istenem de csodálom őket, mennyire működik ez a hype. Kurv@ jól csinálják, minden elismerésem.
Ám, ha a végeredmény csak 80%-ban megközelíti a bemutatót..
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Rony949 #1081 üzenetére
Tekintve megmondták, hogy lesz fegyver fejlesztés - oda és vissza ez a legvalószínűbb.
A kérdés, hogy a movemenettel mi fog történni, az MW féle sprintnek nagyobb létjogosultságát látom egy BR méretű pályán.
edit.: lásd ajtók is pl lehet én vagyok vak és béna de nekifutásból nem tudtam nyitni az ajtókat.
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Rony949 #1010 üzenetére
Egyrészt MW után kiadni ezt így vicces és igen azért jön mindenki 2020-al , mert az új generációs konzolok hajnalán és az RTX világában ez így
Lehet érdemes lenne előrelépni végre a Cod szériának és nem csak a biztosra menni , mert mint láthatod van akinek ez már kevés . Többen is írták itt is , hogy nincs más megveszem ,de ez elég szar bizonyítvány erre a részre nézve .
A sivatagos map baromi jó lett és alapvetően nagy nyitott terek vannak a többin is , rengeteg lehetőséggel , de egyenlőre két nap után ennyi pozitívumot tudok mondani . -
-
KaitouP
nagyúr
-
Laby
őstag
Jogos, rosszul fogalmaztam.
Még nem adták ki a végleges játékot, de alfát már igen. A grafikán kívül egyik sem olyan dolog ami változna a végleges kiadásig, mert mindegyik rengeteg idő mire megcsinálják. A grafika simán lehet hogy butítva van, de az érdekel minden játékban a legkevésbé, és mint játékélmény meg játékmenet ez nagyon rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged