- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
xcvbxcvb #3916 üzenetére
Nem lenne érdemes átváltani Telekomra sem , mert nem lennél bentebb sajnos. Ugyan olyan szar ezzel is és Desinc van mint más nettel . Tegnap is ketten Telekomosok +1 digi+egy srác Skóciábol végig szívtunk a ping+Desic dologgal , míg a Skóciában élő haver nem értette mi a gond , pedig én voltam a Host " Elvileg
-
Casanova*
veterán
válasz
xcvbxcvb #3908 üzenetére
Múltkor istenkirály core lobbyba belefutottam. Olyan könnyen halt mindenki,hogy csak pislogtam. Azt hittem HC-én játszok. Nagyon adta,mindenkit szarrá lelőttem. Bárcsak mindig ilyen lobbyba dobna be! Sokat számít helyileg hol játszol és milyen optikai netkábeles neted van.
-
BandiHUN
veterán
válasz
xcvbxcvb #3541 üzenetére
Nem kell hozzá az,hogy egyszerre ölj,belefér a reload időbe a doublekill,Nuketown-on pl.menj fel a lépcsőn,használd az első wildcard-ot,ami 4 rakétát ad,és lődd ki,aki szemben van a másik házba,reload után rögtön bumm a 2 busz közé,de adott esetben a 2 lövés a busz közé is eredménnyel járhat,simán meglesz az...és persze a jóöreg DOM-ban is jó eséllyel találsz 2 embert a ponton,csak pici türelem.Nekem még földi streak kell hozzá,meg még 2 szint,de mostanában már ráuntam a sima DOM,TDM dolgokra,látva,milyen a face off.Na egyébként ott is könnyű megoldani,sokszor spawnolnak egyszerre az ellenfelek/rohannak egy pontra.Mivel pörög,és kicsi a hely,lényegében mindenféle játékban könnyű,főleghogy van reloadnyi időd.
-
BandiHUN
veterán
válasz
xcvbxcvb #3541 üzenetére
Ne aggódj,nekem meg minden kör után valami UI error van...de attól szépen számolt mindent,elővettem az RPD-t,mint első LMG-met eddig,jött valami variáns a tierekből,jóvanaz'
Betoltam 30 perces weapon XP-t,szokásos Faceoff HC,és lett nulláról 28.szintes+126 killEgész aranyos,mindenét szépen számolgatta.
Én a rohadt shotiknál küzdök a flash/stun/akármi alatti killekért,de piszokul nem adja,rájöttem azért,mert mindkét shoti maxos,és azt valamiért nem szereti,bugzik.Bezzeg MP5-re,amit húztam,meg az RPD-re is jöttek szépen,ezeréve lenne gyémánt shotim enélkül,2700 körüli killnél járok,fura is,hogy nincs összesen ennyiből 150(2x 75)effektus alatti killem,mikor dupla flashal mászkálok,betéve tudom a Face pályákat,hol érdemes+le van téve nembántós,de forgalmas helyre a field mic.És ilyen vackon sz...akodok,mikor a bloodthirsty-ktől tartottam igazából,aztán seperc alatt arányaiban meglett.
Gáz,hogy mindenféle bugok vannak,ma is hol kitette,hogy ki mivel játszik,hol nem,mondjuk csodát nem vártam,szinte minden xboxos kontrollerrel(Xim...) toljaPersze kontrollerrel is visznek top videót,de látszik is ott a darabos célzás például,de felismerni,mikor megy valaki egérrel...Eszméletlen,mit leművelnek néha.De a shotit szerencsére nem szeretik,a nagyobb táv és a full közelharc viszont,főleg ez utóbbi nagyon megy nekik.Meghát az ugrabugra és a rögtönhasalás,amint meglát.Bár cserébe adják a Stuck! medált ilyenkor,ha van épp semtexem,mégha le is lőnek
Még kellene 56db a calling cardhoz,asszem' 250 kell.Valahogy PC-st én szinte nem is látok a Face off-ban,pedig sokkal jobb mód fejleszteni,kicsi a map,pörög a gém,könnyen összejönnek a többszörös killek,és nincs zavaró killstreak,radar,tényleg tudni kell,mi hogy történik a mapon.A DOM is pörgős,minden vándorol ide-oda,hacsak nem néz vissza a pontjaihoz az ember időben,és persze ebben a módban az irányított spawn is ottvan,mertha ide-oda szaladgál csak az ember,kevés kill és folyton elszedett pont a jutalma,lehet loholni foglalni.
-
BandiHUN
veterán
válasz
xcvbxcvb #3527 üzenetére
Sentryben az a rossz nekem,hogy míg rakétából 2 kell neki,viszont gránát,semtex még a közelében is elviszi,és pont ilyesmi mindenkinél van...emiatt nehéz vele érdemben killezni.Ami a másik,hogy még lerakás előtt,ha a kezedben van,és gránát visz el,elbukod a sentry-t vagy az egyéb kézben levő lerakandó eszközt is,ez szerintem bug/genyóság.A rakétákat meg inkább ösztönözni kéne killstreak ellen,főleghogy majdnemhogy rocketjumpolva lehet velük killezni,kevesebb a sajátsebzés közelre is.Plusz a sima UAV-ot is 2 rakétára tenném 1 helyett,DOM-ban másodperceket él csak.Ígyis ha az extra ammo kártya van bent,4 rakéta van az embernél,ha megtalálja az előző rakétás hulláját,6 akár.
-
Linem
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
xcvbxcvb #2563 üzenetére
A kolléga nem lépett át a személyeskedés kategóriájába, ha megtetszi (bárki) annak a hozzászólásnak a sorsáról személyesen kezeskedünk topikgazda társammal, efelől megnyugodhatsz. Furcsállta, hogy számodra ez a játékmenet funkció zavaró, ennek a furcsállásnak hangot adott. Ennyi.
-
BandiHUN
veterán
válasz
xcvbxcvb #2307 üzenetére
Amik vannak a játékban,ahol választasz operátort,kiírja,ha rámész,mivel nyitható.
Mondjuk nálam lehet egyedi bug,de a dirty bombot nem számolja...legalábbis én azt vettem ott ki,hogy segíteni(tölteni) kell a bombát,vagy detonálni 3x,namármost énnekem azt se számolta,mikor én is töltöttem csurig+robbantottam is,medálok megjöttek,de 0.0,4 meccs után fel is adtam inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged