- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz
Redplee #3013 üzenetére
Koszi. En is úgy gondolom hogy valami nem kerek. Nem tudom hogy az i7 7700k proci lehet e a szűk keresztmetszet de nem hiszem. Újra raktam a windowst is meg a drivert is de ugyanez. Mondjuk olvastam nvidia fórumban hogy másnál is jelentkezett ez a gond hogy akár 3090-nél is csak 90-100 fps-t kap.
Amugy nekem is egy 5600x érkezik a gépbe.
-
nutella1
őstag
válasz
Redplee #2981 üzenetére
Nehéz egy ilyen kérdésben objektív tanácsot adni, már eleve eldöntötted mit szeretnél. De ha csak a Warzone megy, meg sem tudod állapítani milyen a multi. Jelenlegi pályák nem túl jók, de tűrhetőek, folyamatosan jönnek a frissítések hozzá. Az én válaszom, igen, ha multiznál (ami sokkal érdekesebb mint a warzone), akkor vedd meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged