-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Sose szerettem mikor egy filmet, sorozatot vagy éppenséggel egy videójátékot elsietnek, abból jó sose születik. Sok potenciál van a Cold War-ban, a hidegháború korszakát alapból szeretem, a Treyarch játékai eddig nagyrészt nagyon bejöttek és még egyszer mondom, én a CW-t élveztem, de látszik rajta hogy egy-másfél év alatt készült csak.
-
-
nagylaci6417
aktív tag
Szerintem egy multi játékba nem az a elsődleges szempont hogy láthatatlanok legyünk.Gugoljunk egy sarokba 10 percig mint a játékosok 80 90 százaléka. Biztos jó annak aki szeret bujócskázni.csak eredménye nincs. De mindenki mást szeret ,én pedig várom az új részt hátha pörgösebb lesz mint az MW,és remélem a karakterek is látlatóbbak lesznek.A Grafikával meg biztos nem lessz baj.
-
jozefgucci1
addikt
Ezt én sem értem , hogy megy itt a nagy hyp és az előrendelés gomb nyomogatása infómorzsák alapján , miközben ez is egy újabb rókabőr lesz .
Az alap elgondolás hatalmas ötlet és ha ügyesen megcsinálják biztosan ütős lesz , mint anno a BO1 ,de a csalók kezelése ennek a csapatnak sem az erőssége és a mostani MW-t is a korábbi részekből kibányászott mapok tartották el
, szóval én tuti várnék egy multi gameplay videót .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest