- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nospa
tag
-
Nospa
tag
válasz
wwenigma #3550 üzenetére
Neked nyilvánvaló, én azt sem tudom miről beszélsz.
Csalásról eddig csak hallottam, azt sem tudom hogy néz ki a wh vagy az aim.
Játékélményt elrontani csalással, hát az az igazi f..ság. Magunkat becsapni, az a másik.
Game közben is írtam, hogy az ajtón alig tudtam bemenni olyan lag volt, kill cam ban is lehetett látni a lagolt. uh tényleg nem tudom miről beszélsz.
Veszteni is tudni kell, nem csak nyerni. Bár ez esetben nem ti vesztettetek, csak pont mi nyertünk, lehetett volna fordítva is, mint már oly sokszor volt is.
Egyébként én részemről lezártam, saját magam korrekt gamernek tartom. És nekem ennyi elég, ha valaki csalónak néz néha, azt meg szoktam köszönni, mert az esetben jól játszom.
Amúgy én kikapcsolódni járok fel, nem háborúzni.
A nevemet ismered uh ha zavarok lépj le nyugodtan, én nem tudom most sem kinek írok, uh én nem fogok.üdv
-
Nospa
tag
Ha valaki szeretne SD-t játszani egy garantáltan csalás mentes klánnal az bátran keressen délután vagy esténként nevem [M$R]NoSpa.
-
Nospa
tag
sziasztok
Az egér érzékenységet hol kell átállítani a cfg-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest