Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SloWater
tag
válasz
Casanova* #2087 üzenetére
Nem tudom, még nem próbáltam, mivel AMD platformon vagyok és számomra fontosabb a lehető legsimább, egyenletes FPS, mint a csillámgrafika (kinek van ideje multis meccs közben a tükröződésekben meg textúrában gyönyörködni?) illetve kissé macerás meccsenkén mérni az FPS-t.
Kipróbálom majd, tán wwenigma írta korábban, hogy magasabbra állított grafikával mintha jobb lenne, csak tegnap hoztuk haza a második kutyánkat és egy hathetes Border Collie kölyök mellett változnak a prioritások
-
kribe
őstag
válasz
Casanova* #2008 üzenetére
De legalább nem Bal-27. A játékosok szerintem 40%-a azzal megy. Ha meg kukázik egy jófajtát akkor meg végképp. Ha látok egy ellenfélnél mondjuk egy Obsidian Steed-et már bele is törődöm hogy ma se fogom megnyerni az összecsapásokat szemtől szembe. Persze általában amúgy se szoktam a remek netem miatt.
-
DokiBaxxi
őstag
-
-
válasz
Casanova* #1832 üzenetére
Főleg ha csapatban vagy, akkor a jó mint akár most mi... idegenek b*sznak felszedni... én meg általában azért halok meg mert fel akarok szedni valami szerencsétlent.
Na húzok zuhanyozni aztán lőhetünk tovább, valakinek nincs kedve beszállni? (mármint a codolásba nem a zuhanyzásba.)
-
-
bigbadforty
tag
válasz
Casanova* #1782 üzenetére
Még arra lehetne gondolni, hogy a Steam Felhő nem jó, vagy ki lett valahogy kapcsolva, de azért ennyit nem esne vissza, bár kitudja.... a Cloud synchronization a Steam beállításnál COD-ra vonatkozóan bent van? Egyszer nekem is volt rangbeli problémám Modern Warfare 2-ben, a felhőben elmentett adatot amikor kikapcsoltam és úgy játszottam a bekapcsolás után a felhő szerinti utolsó állapot jött vissza.
Csak egy ötlet, lehet butaságot beszélek.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Casanova* #1765 üzenetére
Múltkor én is AK-val nyomtam, valamennyire kezdek már vele belejönni de még mindig nem az igazi... most hogy van foregrip, sight meg silencer nem rossz annyira, de nem is érzem igazán jónak.
(#1764) atidzsiforc: SMG-k közül a KF5-öt próbáld be, nekem marhára adja az, játék nagyrészében azzal tolom.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Casanova* #1763 üzenetére
En smg-ztem eleinte de a balosok allandoan kiszedtek ugyhogy atalltam arra. Mk14et probaltam (bo1ben m14 volt a kedvencem) de ebben nem adja annyira a felautomata, docogos a jatek tempojahoz kepest. Lezer nem rossz amugy csak ha rosszkor kapnak el, mire bekapcsol, mar meg is haltal, hiaba a gun ho.
-
-
bigbadforty
tag
válasz
Casanova* #1700 üzenetére
"Dash-re" gondolsz, külön beállítás nincs rá, a lényeg, hogy levegőben legyél és azt a billentyűt amelyikkel előre mész kétszer leütöd, vagy sprint gomb+előremenet. Ugyanígy működik minden irányba a levegőben, talajon az előre dashelés nem működik, a többi irányba igen.
Szerk. Most olvasom, hogy már leírták neked
-
-
SloWater
tag
válasz
Casanova* #1675 üzenetére
Beváltod tapasztalati pontra, vagyis XP-re, amit nem akarsz használni belőlük.
Amikor nálam betelt a tár, beváltottam mindent és két rangot léptem.(#1678) Casanova*
Törli (azt amit itt kijelölsz, amit megkaptál ajándékba, de az alapfegyvert nem!) de gondolj bele, a körforgásban előbb-utóbb jó eséllyel újra megkapod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged