- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
utánna olvasgattam és télleg a hangdriverrel vannak bajai a vistának ( http://www.vistax64.com/gaming/163828-vista-64-bit-call-duty-2-a.html ) de sajnos én még mindíg nem jöttem rá a megoldásra mert nincs olyan beállításom a vezérlőbe ugyh nemtudom mit lehetne ezzel a hangkártyával csinálni
-
Ice!?
őstag
válasz
enjoy018 #7091 üzenetére
Valószínű, hogy a szerveren régebbi a pb a tiédnél. Nem nagyon tudsz ellene mit tenni. A szerveren kell lefrissíteni. Esetleg ha nagyon szereted a szervert, írj az adminnak, hogy intézkedjen.
(#7072) olloczky: Ahogy pubszon kolléga is tanácsolta, csak azt az egy fájlt hagyd bent.
-
balur32
csendes tag
Nekem megoldodott a probléma
Igaza van Okay kollégának a hangkártyával szorakozik ez a genya vista
Én mindig kikapcsoltam az automata frissitést mert hogy minekde most bekapcsoltam és valamit leszedett a netröl most minden oké
Kapcsold be te is nekem mondjuk +5Gb-ot lecsipett az ssd-röl de most legalább jó -
okay
aktív tag
Lehetséges hogy a vista lefrissitette a drivert windows alapértelmezettre,ráviszed az egeret a ora mellett a hangszoro ikonra ,ha ott high definition audiot ir akkor tedd fel ujra a driverjét.Nem tudom mien márkáju a hangkari de annak a nevét kéne irja ott.Ha jo a driver utánna már irni fogja a stereo mix-et,remélem.
-
enjoy018
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy felmegyek szerverekre és azt a hibaüzenetet kapom, hogy PB is running old version C2.171, vagy mi! Nekem C2.173am van fent PBSETUP szerint! Szerintetek mi lehet a megoldás, hogy ne dobáljon ki? -
balur32
csendes tag
válasz
Froclee #7081 üzenetére
Köszi a segitséget harylmu de én ezt is már probáltam és nem
akarja valahogy!
Ujra raktam a videokari drivert a hangkártya drivert persze a legujabbakat mondjuk lehet hogy pont ez a baj
Már 3 napja probálom 1 folytában de sehogy na mind1 a redszert a játékot már legalább 3 szor raktam ujra! Szerintem hagyom
De ha valakinek van ötlete azért várom hátha -
Mian
aktív tag
Hi!
Olyan problémám lenne, hogy a cod2 multiplayer nem megy a vistámon, a single player ment meg minden jó volt, de a multiplayerbe a patch felrakása előtt, és utánna sem lépett be a menübe se, xfireel meg mégúgyse, ez ien 64 bites vista gondolom az lehet a baja, nem tud valaki valamilyen megoldást rá?
Köszi, üdv.
-
Froclee
őstag
Hali.
Lenne egy problémám. A játékban átállítom a "hangszolgáltatót" EAX2-re, de miután újraindult a játék sajna automatikusan visszavált Mile Fast 2D-re. Miért nem megy ez EAX? A hangkarim támogatja.
-
balur32
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segiteni hogy mi lehet ez a hiba üzenet?
Problémaesemény neve: APPCRASH
A lényeg hogy vista alatt nemindul a multiplayer
A singleplayer megy tökéletessen -
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Amikor csinálnék egy szerót azt írja ki, hogy iwd sum/name mismatch..ilyenkor mi a teendő?
üdv: olloczky
-
nepszter1
addikt
Hát ilyen nincs KEY CODE IN USE , 4 éve vettem a játékos 10.e ft-t eddig nem volt semmi baj vele . de most lehet Be bugolt ?
-
balur32
csendes tag
Sziasztok!Valaki tudna nekem segiteni miért nem indul a játék vista 64 alól?Minden fent van ami kell lehet hogy csak beállitási problémám van de már a kompatibilitást is át állitottam és ugy se megy
Csak annyi hogy a multi exe leáll és kész de nem tudom miért
Ez a hiba üzenet részletessen:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: cod2mp_s.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4456a34f
Hiba – modul neve: cod2mp_s.exe
Hiba – modul verziója: 0.0.0.0
Hiba – modul időbélyegzője: 4456a34f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0017fb02
Operációs rendszer verziója: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: d649
További információk 2: f8ee2a849e65043b249d2db72407b350
További információk 3: a952
További információk 4: c053900a8383415fd8b758a87eacc564Olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=50163&clcid=0x040eKösz elörre is
-
gabi133
aktív tag
Hello! Tudja valaki honnan tudnám megrendelni a Call of Duty 2-t? Mert az 576online boltból szerettem volna, de azt mondták nincsen. Cdgalaxison sem kapható, PCDome-on is az van kiírva, hogy nem rendelhető.
-
xxboxx
csendes tag
Tehát ezekszerint a cod2 jobban párosul a geforce kártyákkal?
-
csimav
őstag
Hali! myVIP-en lépjetek be ebbe a klubba. Köszi. A klublogo gagyi,de csinálok/csináltatok jobbat
-
athomi
veterán
Nem szereti annyira az újabb Ati VGA-kat a játék, nekem egy HD3850-essel nagyjából úgy megy a játék, mint a régi Nvidia 7900GS-emmel. Füstben pedig a 7900GS sokkal magasabb frame-eket produkált, mint a HD3850-es.
Esetleg a /r_multigpu 1 paranccsal további FPS-eket nyerhetsz, de ezt minden játékba lépéskor be kell írni, mert nem mentődik el a cfg-ben. Vagy beheggesztheted a cfg-dbe és akkor nem kell állandóan beírni konzolba.
Boci_83: Sokat nem kell várni az int. VGA-tól, de inkább érdeklődj olyanoknál, akiknek a gépében x3100 van.
-
xxboxx
csendes tag
hi, nekem va negy amd x2 4600+ 2gb ram hd 4670 mér csak 250az fps em?:S 333fixsem mindig van meg... 2 magos procikat nem szereti a cod2 vagy az ujabb fajta vga-t?
-
-
Boci_83
őstag
Csoki all!
Van nekem egy ilyen laptopom. Szerintetek ezen mennie kellene a cod2nek?
Processzor:Mobil Celeron M530 1.73 GHz
Merevlemez:120 GB SATA
Memória:512 MB DDR2
Optikai meghajtóVD DL
Kijelző:15.4" WXGA, 1280 x 800 pixel
Grafikus megjelenítő:Intel Graphics Media Accelerator X3100
stb... -
csibe1
addikt
Üdv!
Ha van itt valaki aki szokott játszani a Genyó klán szerverén
/84.2.39.212:28969 /,és megvan neki a
"mp_genyo_pack1.iwd" fájl legyen szives küldje el a csibe1ster@gmail.com-ra,
vagy mondja meg honnan tudnám letölteni,mert nem tudok fellépni a szeróra,
mert a cod szerint nincs a szerón a fájl,de minden csatlakozáskor le akarja tölteni.
A guggli semmi értelmeset nem dobott ki.
Érdekes módon a main map-ban benne van,de valamiért nem látja.
Most lettek este új pályák felrakva,amiatt lehet?
Tippem sincs miért kínlódik.
THX előre is!csibe
-
sti10p
senior tag
Hi!
Tudna még valaki WW2-ős témályú FPS-eket felsorolni, mondjuk kevésbé ismertek is lehetnek, a COD-ot és a MOHAA-t már tudom, a bátyámnak kellene mert rajong a témáért...
-
nesus
csendes tag
-
borg315
aktív tag
tudtok tipped adni, h egy p4-3ghz gepbe milyen agp-s vga-kkal lehet 60fps kore menni multiplayerben (1024x768 korul, levett detail-lel)? gondolom x800 es attol felfele igen, kerdes h az x800-tol lefele meddig lehet menni.. korabban egy nv 7600gs-em volt (ddr2), azzal elvoltam, de kohogosen.
-
Ice!?
őstag
válasz
pityeszka #7049 üzenetére
Én kb egy éve csináltam ugyan ezt, amikor egy hiba miatt meguntam a szarakodást.. Azt hiszem a pb nem akarta sehogy sem az igazságot, de nem biztos.
Rá egy hétre, mikor már nem bírtam, hiányzott a codozás, feltelepítettem, és láss csodát! Működött.. Szóval előfordul.
-
csimav
őstag
nekemis szar a cod2.... láttátok a képet... szval ennyit rola.
-
pityeszka
őstag
válasz
~Ph'vEscha #7044 üzenetére
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy friss rendszerem van.
-
-
Al Capone
tag
válasz
pityeszka #7038 üzenetére
Ugyan, inkább tedd rendbe a géped! ;) Nálunk pl. nem panaszkodott még ilyen gondra senki. Max akkor, ha pályabetöltésnél alt+tabbal kilépett asztalra. Egy új rendszer, friss driverek, frissenrakott cod2, frissített pb és akkor nem lehet gond. Ha mégis, akkor talán hardveres gondod van. Sztem legalábbis...
-
pityeszka
őstag
Ez a játék egy nagy kalap szar,mármint amit csinál!Random lefagy pályabetöltésnél, mikor milyen kedve van.Rohadjon meg,soha többet nem játszom vele, pedig imádok/tam CoD2-ni!!!
-
pr1mzejEE
addikt
Ment a cool mindre
Utoljára linkelek videót
Kicsit kultúráltabb környezetbe raktam az előző frageket.
http://www.xfire.com/video/5fd1b/ -
CséZé
őstag
van ám nekem is videom ha most ez a divat
-
csimav
őstag
Sziasztok! Kattintsatok a 2 linkre:
http://href.hu/x/7txm
http://href.hu/x/7txnEzzel támogattok minket,köszönjük! xG`TeaM
-
pr1mzejEE
addikt
http://www.xfire.com/video/5ee50/ vote cool pls
-
csimav
őstag
F*szom kivan ezzel a kur*va géppel...
nemjo se a cod2, se a Photoshop... ááááááá
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Aki még nem szavazott a cod2-re primz által linkelt lapon , az megteheti ezen a linken gyorsabban :
-
Al Capone
tag
Hát aki a CoD2 szerelmese az az is marad! Mint pl én. Jöhet akármilyen hipermegaszuperkirály CoD4 vagy 5. A 2 a király!
-
jazz16
csendes tag
DirectX 7-ben mennyi lenne a full ami akadna?
-
jazz16
csendes tag
Ennek a confignak menyi fpst jósoltok ? :
Alaplap: Gigabyte M750SLI-DS4
Processzor: AMD Phenom 9750 Quad-Core 2.40 Ghz
Memória: Kingston 2GB DDR2-es (1066Mhz)
Videókártya: Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Quake 3-at , meg Enemy territoryt kéne ujra feléleszteni .
A régi szép idők...
-
BalaNce87
addikt
2x
-
BalaNce87
addikt
Szerintem még mindig a cod2 a legjobb a 3 szavazható közül, már csak azért is mert ehhez nem kellet semmi a pamon kivűl hogy egy sikeres játék legyen, az utóbbi kettőt meg modolják össze vissza hogy vmi legyen belőlük, nah de mindenképpen arra kellet nyomni egyet, ha már benéztem ide
-
pr1mzejEE
addikt
Köszi mindenkinek a szavazatot! Természetesen nem gond, ha nem a cod2-re szavaztatok egy páran.
-
pityeszka
őstag
Úgy néz ki sikerült megoldani.Rgként kellett futtatni.Viszont az fps az röhejes néhol 30 alá is leesik, ez így nem jó.
-
pityeszka
őstag
"PunkBuster A init failure" hibára van gyors megoldás?
Feladatkezelőben nem találom mint ezelőtt,se "A" se "B" nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Disney+
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest