Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Lehet, hogy újra előveszem nosztalgiázás gyanánt

-
3arnus
csendes tag
Hy amugy losingra nincs sok megoldas esetleg cl_packetdup megemelese 3-ra max 5-re ,de ez az ertek már ertelmetlen,vagy a cfosspeed progi hasznalata,vagy mindketto
ja meg feltetlenul szugseges hozza friss pb
amugy nekem erdekes hogy nekem szar netem van, ugy hogy minden felpercben van conection inte... 999as ping,de még egyszer sem lokott le losinggal,es erre nem tok megoldast es ezt csinalja nekem kb feléve

-
sakto
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
CoD2 MP 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
C:\Windows\system32/main
C:\Windows\system32/raw
C:\Windows\system32/raw_shared
C:\Windows\system32/devraw
C:\Windows\system32/devraw_sharedFile Handles:
----------------------
0 files in iwd files
ERROR: No languages available because no localized assets were found
Error during initialization:
Couldn't load default_mp.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.Ezaz? gondolom

-
KL
tag
Na én rájöttem az fps laggom mitől volt Win 7 X64 alatt.
Win 7...
A cod2-t 1 processzorral futtatta a 4 helyett.
Go Feladatkezelő, folyamatok, ott cod2mp_s.exe-n jobb klikk, affinitás, majd minden processzor kiválaszt.
Lőn csoda, ismét fix 250 fps, és az 1 szarrá terhelt proc helyett 4 megy fele kihasználtság alatt(szintén feladatkezelőben nézve).
+1 pont az XP-nek
Vki esetleg nem tudja, hogy állandóra hozzá lehet-e rendelni a 4 processzort?
-
KL
tag
Helló!
Feltettem a Windows 7 x64-et.
A cod2 single player faxán megy mindenféle akadás nélkül, fps normális.
Viszont ha felmegyek egy szeróra, a korábbi(Windows XP-n) fix 250-es fps helyett akár 40-ig visszaesik, laggtüskék jelennek meg a lagometeren. Gyakorlatilag akadozva megy a kép egérhúzáskor.Mi lehet az oka? Norton Internet Security 2010 van fent, esetleg a tűzfal pofázik bele vmibe?
Kösz!
KL
-
Pubszon
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
Ja, értem, kicsit álmos vagyok már.
Akkor te erre gondolsz, de én nem próbáltam.
Írd be a szerver CFG-be.
set cg_teamchatsonly "1" De lehet az értékét 0-ra kell állítani.
Ha nem akarod újraindítani a szervert, akkor ezt írd be ha be vagy jelentkezve rcon-ba:
/rcon cg_teamchatsonly 1
De viszont ha csak te nem akarod látni, viszont irni se tudsz csak a csapatnak, akkor /cg_teamchatsonly 1 a consolodba és kész is. Azt nemtom hogy szerver oldalon működik e.
-
Pubszon
veterán
válasz
DonMedve
üzenetére
1. Ha WH-ra meg ilyesmire gondolsz, akkor azellen van a PB, illetve a KICK és BAN lehetőség.

2. Ha a csúnya beszédre gondolsz, arra van egy script (ami sajnos nincs meg nekem) ami autón kickeli azokat aki beírja közösbe az előre betáplált (tiltott) szavakat.
3. Ha a szerver oldali cheat-re gondolsz, akkor devmap-ba kell indítani a mapokat.
-
DonMedve
addikt
Srácok hali!
Egy gyors help!COD2 szerveren,hogyan tudom kikapcsolni a chatet,ha ki lehet egyáltalán?Elegem van már a sok anyázós iq betyárból!Bannolni nem igazán akarok a népet,mert akkor minden 2. ember repülne!!!
-
-
sakto
őstag
Hali
Win 7 van fent és a multi részt nem tudom elinditani egyfolytába azt irja hogy exhe hibát észlel,ezért leál. megoldás? -
Sgt.Randall
aktív tag
minden rossz még mindig
-
Ice!?
őstag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
PBSVC-t futtattad már?
-
Sgt.Randall
aktív tag
pbweb.exe azt írja hogy:
Error from webserver:302 found

-
Sgt.Randall
aktív tag
ua a helyzet
-
jorden06
senior tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
[link]
ennyire ne tunyuljunk el
-
jorden06
senior tag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Frissítsd a PB-t, az szokott segíteni.
Én is egy hibaüzenet kérdéssel jövök: biztos sokan küzdenek a " Losing key packets" problémával. Ez ellen van vmi ellenjavaslat? előre is köszi
szerk.: most látom fentebb, hogy ez ellen nincs mit tenni

-
Sgt.Randall
aktív tag
Server Disconnected-Sgt.Randall PunkBuster kicked player Sgt.Randall (for o minutes)...
RESTRICTION:Service Communication Failure PnkBstrB.exe hearbeats stopped. -
Ice!?
őstag
válasz
Sgt.Randall
üzenetére
Mivel dob ki?
-
Sgt.Randall
aktív tag
miért vagdosnak ki a szerverek? mert amikor kivág punkbuster vmi izét ír de hiába állítom át ua segítsetek előre köszönöm!
-
König
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni,hogy hol lehet cod2 origi cd keyeket vásárolni?
A játék nem kell,csak a cd kulcs,ami nem reggelt ,nem bannolt.A válaszokat előre is köszönöm!
-
Scooby Dou
aktív tag
UP

-
pr1mzejEE
addikt
Az elmosódott betűkhöz lehet ez lesz a megoldás (legalábbis ATi kártyával rendelkezőknél). Driver-ben a "mipmap részletének szintje" csúszkát kell állítgatni, közel a max-hoz.
képet is tudnék mellékelni, de épp nem jó a feltöltésem, szóval ha lesz rá igény majd később. FPS nekem nem nagyon esett vagy nőtt, akármelyikre raktam, de a kép minősége nagyon zavaró volt. Minden egyenes vonal el volt mosódva (nem olyan vészesen, de az egyeneshez köze sem volt) szóval tudom miről van szó. Remélem majd ez megoldja a problémát, üdv. -
Pubszon
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
A killcam is be van/volt kapcsolva, az is nálatok van kikapcsolva, nem pedig a modba.
Egyébként ezzel a paranccsal be tudod kapcsolni rcon-al:
\rcon scr_killcam "1"Zadia: CD kulcs használatba, kérem próbálja újra. Ezt jelenti, tehát nem eredeti a CD kulcsod.

-
Zadia
senior tag
Üdv mindenkinek.
Valaki segítsen nekem mert kifogytam az ötletekböl.Nem tudok semmilyen szerveren játszani.
Állandóan ezt írja ki Key Code in use.Please try reconnenting later
Ha valaki tudja,hogy mit kéne csinálnom légyszi mondja meg.
Mindenkinek köszönöm elöre is.

-
Pubszon
veterán
válasz
kovacsroli
üzenetére
Ez a cd kulcs ellenőrzés kikapcsolása miatt van.
Megcsinálom a killcamot.
-
Ice!?
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
Szerintem sehogy, de nekem is állandóan számol.. =/
-
kovacsroli
senior tag
Nemtudjátok hogy ezt az Awaiting connection-t hogyan lehetne megbuherálni hogy ne számoljon el 5ig..?:S
-
Ricco_hun
senior tag
Tudom, ez egy ilyen "játék". Ha mindenből a legújabbat akarod, akkor számolnod kell azzal, hogy a régebbi játékokban csökkenni fog az fps-ed. Ha valaki qrva sok fps-t akar a cod-okban, akkor kell neki egy xp meg egy gtx295. Sajna az xp fölött eljárt az idő, nvidiát meg nem veszünk.

-
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha valakinek hasonló problémája lenne: csak a win újratelepítés oldotta meg.
Ja, és sokkal kevesebb fps van win7 alatt, mint xp alatt, ugyanis a win7 már nem támogatja a dx9-es főleg agp-s kártyákat (most 8.10-es vista driverrel használom). Szóval akinek ilyen régi agp-s kártyája van az inkább maradjon az xp-nél. A "nagygépre" már nyugodt szívvel tenném a win7-et, mert a HD4670 normálisan támogatott win7 alatt is. Ennyi, nem lehet elvárni, hogy egy 2009-es oprendszer támogasson egy 2007 elején kijött agp-s kártyát.
-
Raziel999
csendes tag
Én felraktam egy gépen a cod 2-őt fel is patcheltem 1.3 ra beállítottam úgy ahogy kell a video kártya a gépben ati hd3450 hybrid crossfireben amd x2 es proci 2gb ddr2 ram és a játék valami elképesztően laggol és szaggat játszhatatlan holott más játékok rendben futnak.Mi lehet a probléma?1.7 es cerkán 512 ddr1
és radeon 9250 en hiba nélkülf futott wtf? -
Mr Potter
tag
Nálam nem szereti ezt a beállítást. Levág fél percen belül, úgyhogy akkor mégse működik.

-
Mr Potter
tag
Köszönöm szépen a válaszokat srácok !

Kicsit kutakodtam a dolog után, így remélem tudok segíteni Nektek is.
Egy külföldi fórumon találtam ezt a hasznos kommentárt :[I]if this happens to anyone else, read this (loosing key)
1) click start > run > type in services.msc and hit enter
2) Scroll Down to PnkBstrA and PnkBstrB and right click each of them and click properties. Then change the startup type to "Disabled". Apply then click okay and close the services window.
3) Go to your cod2/main/players/yourname folder and open config_mp.cfg with notepad. Hit Ctrl + F and type in "packetdup" then change the value to "5".
4) Download this http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe and run it.
5) Click un-install/remove punkbuster service and let it go until it finishes.
6) Reboot + done. [/I]
Megcsináltam ezt a műveletsort én is.
Fórumon mindenki azt mondta, hogy korrekt és nincs loosing key, úgyhogy remélhetőleg használ mindenkinek!
Üdv
-
Mr Potter
tag
Sziasztok!
Pár hete sikerült megszereznem a cod2-t eredetiben az 576 jóvoltából.
Feltudok menni azokra a szerverekre, amelyek eredeti keycode-ot kérnek, de most nem is olyan rég kidobott a PB azzal az indokkal, hogy "Loosing Key Packets" .
Elég bosszantó probléma ez. Kulcs nem került senkihez rajtam kívül, így tehetetlen vagyok. Tipp?
KösziPotter
-
>>>W!nman*
tag
Sziasztok!
Van arra valami ötletetek, h miért laggol a játék egy szerverre csatlakozás után az első kb 20sec-ben? Konkrétan annyi, h a fix 125 megvan, de kb az első 20sec-ben a min fps lemegy 3-4-5re általában... Ezért olyan, mintha hirtelen megállna egy pillanatra az egész... És ez nagyon zavaró...
Konfig:
Lap: MSI P45 Neo2
CPU: Intel Penium D 2800Mhz
RAM: 4GB@667MHZ
HDD: Seagate 320GB 2partíció 50 és maradék GB (előbbin az XPsp2, több 10GB szabad hellyel; mindkét partíció töredezetlen)
VGA: Club3D GeForce 7800GT (textúrázási hibám volt, ezért itt PHn azt ajánlották, h szedjem le a 190.xx-et; driver sweeper majd a 90.24 ami a legstabilabb a 7800;7900nak... jobb is lett sokkal, ha korlátot kiszedem, több fpst produkál és egyelőre nincs texturázási hiba)
Ilyet produkált már néha: http://kepfeltoltes.hu/view/091028/sad_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Előre is kösz! -
Froclee
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
Vistán a WLAN Optimizer megoldja ezt a problémát.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv Srácok!
Win7 32bit-em van elindítom a telepítőt, és mikor elkezdené telepíteni kiírja hogy nincs telepítve nekem a win installer és leáll! Mit csináljak? -
Kucsek
aktív tag
Na próbáltam virágboltos verzióval eredeti kóddal és így is uaz a hiba jön ki.Tehát nem a lemezemmel volt a gond.
-
Kucsek
aktív tag
Hát nem megy sem Alt+Tab sem a Wingomb,amikor elindítom újra mindig megkérdezi ,hogy akarok e állítani a beállításokon mert nem futott rendesen csökkentett módban.De csökkentett módban is kidob.Nem értem

-
Ricco_hun
senior tag
Nem. Options - Graphics beállítom 85Hz-re. De tegnap kíváncsiságból kipróbáltam az összes elérhető frissítési frekvencián. Mindegyikkel elmosódottak a betűk. Nem is elmosódottság ez, hanem olyan mintha a 640x480 textúra lenne széthúzva 1024-re. De maga a játék képe jó, csak a menü szövege, a betöltőképernyő meg játékban a chat, de a konzol is. A konzolt alig bírom elolvasni annyira életlen. Driverekkel szarakodtam, ez egyik hozta ezt elő (már bánom hogy hozzányúltam). De most minden úgy van, mint amikor még jóvolt és mégsem jó.
(ezt utálom a windowsban, hogy mindig van valami hiba ami beleivódik és azon csak a rendszerújratelepítés segít) -
Ice!?
őstag
válasz
Zjunior
üzenetére
Akár itt a hardverapron is.

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és radeon 9250 en hiba nélkülf futott wtf?