- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #7299 üzenetére
Ez a gond mostanaban igencsak kozkeletu, engem is nagy eloszeretettel vag ki. Probald meg frissiteni a pb-t, vga drivert frissiteni, regebbit vissza rakni... Xray-el szerintem nincs kapcsolatban, mert ha nem futtatom, akkoris kivag egy ido utan. Ma este megcsinalom az update-eket, aztan elmondom mi volt...
-
-
beteg
őstag
új 30 slot-os TDM szeró:
84.2.39.216:28975 -
uffneked
aktív tag
Picit feljebb leirtuk, hogy Pb bacsi nem fejleszt atiratot holmi beta oprendszerre, igy a pb-s jatekok meg egy ideig nem fognak futni windows7 alatt. Ha nagyon szeretned, akkor babralj a jogosultsagokkal, meg szerkeszd a registry-t, de eddig keves embernek sikerult, ezert is nincs sok info rola a weben.
-
Tomate
veterán
Windows 7 alatt kidobál Unknown API-val a PB. Valaki tudna rá megoldást? Barkács is jó. Google barátom nekem nem segített.
-
snataniel
tag
OFF:
És azt meg tudná valaki mondani hogy a router-emben hol tudom beállítani hogy ne blokkolja?
/OFFPub....-írj neki e-mailt ő nagyon ért ezekhez: raid@clans.hu
-
Pubszon
veterán
Azt meg tudja mondani nekem valaki, hogy a cd kulcs ellenőrzésének a ki-be kapcsolásának mi a konzol parancsa?
-
snataniel
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy Indítok egy Szervert úgy ahogy a "Bako"-n le van írva....
Minden tökéletes én fel is tudok rá menni de mások nem... azt írja ki nekik hogy awaiting connectin... Ja és Van Router-em is! Mert hallottam hogy ennek is lehet köze hozzá! Előre is köszönöm.... -
uffneked
aktív tag
válasz
ádikácska #7281 üzenetére
Tegyel fel regebbit, aztan probalj megy egy uj default cfg-t hatha elallitottal valamit. Ha az se segit, akkor elso korben a jatekot tedd ujra, aztan az oprendszert. Ha van lehetoseged, akkor probald ki egy masik vga-val.
Ja meg van valami /r_multigpu 1 parancs, vagy valami ilyesmi, de ezt az options-ben is latod elvileg.
Jo szorakozast
-
ádikácska
aktív tag
Üdv!
Az lenne a gondom, hogy van egy HD4870-es karim, és ha a fák, bokrok levelei bent vannak a képben lemegy az FPS 30 körülire...
Mi lehet a gond?Előre is köszönöm!
-
BalaNce87
addikt
Igen elég sokat is, fel is vettél xfire-re
Ismerem eléggé a játékot ahhoz hogy ezt kijelentsem, az egyetlen fegyver amihez tudás kell lőni azok a puskák, a többi fegyver használata meg egyszerű, nem igényel különösebb tudást. Szóval elhiheted hogy nem levegőbe beszélek, a cod az fps/multiplayer kategóriában igen egyszerűenek számít a 2. résztől kezdve. Nemtudom próbáltad e az első részt nah ott próbálj mp44-el lövöldözni ég és föld a két játékban a fegyver, szóval ne mond hogy 2005-ös játékban nem elvárható a fegyverszórás amikor a 2 évvel ezelőtti első részben megcsinálták, a válasz egyszerű buisness az egész minnél egyszerűbb a játék és minél jobban megy a kisgyerekeknek annál többen veszik meg=még több pénz. Cod inkább a (kis)gyerekeket célozza meg, ezért is volt olyan sok bevételük a 4-ből is, mert ha kis gyereket lelőnék állandóan, mert bénázna a szórás miatt, egyből besírna és nem venné meg, erre rájöttek ezért könnyítettek a játékon elég sok téren, így örülhet a fejének, röviden ennyi. Lényegében üzlet az egész, mert nem sok logika volt abban hogy a 2-be kiszedték/egyszerűsítették a szórást és berakták az életvisszanövést és stb ... A 4. rész meg már a 2-nél is könnyebb lett.
UI.: "Háát én a több, mint 3 év cod2-es tapasztalatom"
Hát akkor jó korán kezdted, 11 évesen már ment a monitorkodás, az elég kemény. -
Ice!?
őstag
válasz
BalaNce87 #7276 üzenetére
Játszottál Cod2-vel?
"de én akkor sem nevezném szórásnak azt ami a 2-be van, elég durván egy helyre mennek a golyók akkor is ha ugrásból lősz ha oldalazol vagy ha futsz az ellenfél felé és stb..."
Háát én a több, mint 3 év cod2-es tapasztalatom alapján azt mondom, h ez nem így van.
Egy 2005-ös játéknál szerintem nem lételem, hogy reálisan rántson a fegyver. El venné a játékélményt. Amúgy meg lehet, hogy csak ki vannak gyúrva a karakterek a játékban, és nagyon erősen meg tudják markolni a fegyvert..
Zoomolás nélkül szinte lehetetlen futás közben lelőni egy messzebb levő játékost. És persze vannak olyan fegyverek, amiknek nagyon erős szórása van (pl. Thompson).Amúgy szerintem nem gáz, ha valaki nem próbálta csalásokat.
-
BalaNce87
addikt
válasz
uffneked #7275 üzenetére
Hát biztos más norecoilal, de én akkor sem nevezném szórásnak azt ami a 2-be van, elég durván egy helyre mennek a golyók akkor is ha ugrásból lősz ha oldalazol vagy ha futsz az ellenfél felé és stb... Szóval a recoil megnevezéstől még nagyon messze van, aki meg azt mondja erre hogy szórás az biztos azthiszi hogy az igazi fegyverek is úgy működhetnek viselkednek, mint egy vizipisztoly vagy egyszerűen a cod2 az etalon neki és azthiszi hogy az a normális.
Normális ember biztos tisztában vele hogy egy fegyver szór, pláne a Világháborós fegyverek, az mp44-el normálisan sorozatokba lehetne lőni olyan féltávra, persze testközelbe is szórna csak akkor nyilván több esélye van hogy eltalálja, szóval ezek a fegyverek nemhiszem hogy a hihetetlen pontoságukról lettek volna híresek, persze itt az automatákra gondolok.
-
uffneked
aktív tag
válasz
BalaNce87 #7274 üzenetére
Teny, hogy lehetne nagyobb is a recoil, de azert norecoillal jatszani akkoris mas...
En a cod2rol beszelek, hamar az a topic neve, ott azert egy mp44el nem lovod el pl toujane B tanktol brit kezdot, mert a 2. golyo mar 6meterrel fole lo. Norecoillal kb megszunnek a tavolsagok es mp44 kar helyett / garand enfield helyett lazan hasznalhato (sebzes tudom, hogy mas). cod4ben ossze vissza varialjak a promodok a recoilt, de altalanosan mondhato, hogy azert nozoom kozelharcban elegge nem adja be a 2hoz kepest...
Szoval van recoil, persze teny, hogy mindig lesznek, akik szerint keves - es olyanok is, akik szerint sok.
-
BalaNce87
addikt
válasz
uffneked #7273 üzenetére
Minek norecoil amikor alapból nem igazán szórnak a fegyverek, magyarul egyszerű lőni velük. Az mp44 is fél óra után kezd felefelé mozdulni, pláne a 4. részben, hülyeség használni mert ott tényleg durván elfeljtették hogy ha egy fegyverrel lősz folyamatosan, akkor nem egy helyre mennek a golyók... Szóval a cod részektől azért vok kész mert nem szórnak a fegyverek, meg hogy újratöltődik az életed (kivéve az első részben mondjuk ott se szórt az összes fegyver), ezeknek pedig elég nagy alapnak kéne lenniük egy ilyen fajta játékban.
-
uffneked
aktív tag
Ha jol emlekszem, akkor /cg_thirdperson 1-el teszed kulso nezetuve.
Ami a demofelvevest, avizast illeti, a /cl_avidemo 76 nem tudom miert lenne jo... Ha nem akarsz belelassitani, akkor 30 a default ertek. Ha lassitani akarsz, akkor erdemes a 30 tobbszoroset hasznalni, pl 60/90/120. Esetleg ha profi videot akarsz, akkor felveszed magas fps-sel es visszaveszed a rate-t virtualdub-ban. Tehat avidemo 60nal pl 2re teszed a lejatszas sebesseget igy normal videot kapsz stb. Leteznek meg movie cfg-k amiket csak offline tudsz hasznalni, mert pb kidobna, de kegyetlen jo grafika az eredmeny... Tovabbi infoert google baratomat ajanlanam
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DonMedve #7262 üzenetére
Ha minden olyan kellék benne van, amire szükséged lehet, akkor jó erre csak ezt tudom mondani. Általában Vegassal csinálják a videókat.
Seismovision nekem is csinálta ezt, ha jól emlékszem, akkor letöröltem és megint felraktam más oldalról letöltve, de lehet ez megoldja a problémád. (Seismovision v3.xx to v3.02 Update)
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DonMedve #7259 üzenetére
Megadsz egy értéket, hogy másodpercenként hány képkockát vegyen fel. pl /cl_avidemo 125 (minél nagyobbat adsz meg annál lassabb lesz a felvétel és nagyobb a fájl. Én a 76-ot ajánlom.) Nos ezeket a képkockákat a screenshots mappába menti el tga formátumba, amiket avi-ba kell fűzni virtualdub-bal vagy pjbmp2.avi-val. Ezek után a kapott avi-t meg kell vágni/szerkeszteni vegassal, vagy movie maker-el és ennyi. Sok sikert hozzá.
Amúgy a seismovision kelleni fog. Ezt kéne letölteni.
Nagyon egyszerűen ki lehet ismerni a programot. Nyomogasd a bináris billentyűket, meg a nyilakat és mindenre rájössz, kb 10 perc alatt -
snataniel
tag
-
csimav
őstag
Üdv. újra itt primz
Tagok jelentkezését várjuk az xG`TeaM-be. xgteam.eu
A honlapunk csak kezdetleges,lesz jobbJöhetnek cb-sek,nem cb-sek
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
DonMedve #7248 üzenetére
Letöltöd a seismovision-t és demo nézés közben megnyomod a numerikus billentyűzeten az 5-t. Van vmi console parancsa is, de arra így fejből nem emlékszek.
rég voltam errefelé
A klikkelő egy nagyon primitív kis program. Ha jó egered van teljesen felesleges (fix fps mellett). Volt 'szerencsém' kipróbálni, semmi előnye.
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Bocsássatok meg,feltennék egy béna kérdést!COD2-be ha nézem vissza a demot,át lehet tenni Tps nézetbe?Ha igen mi a parancs?Segitséget előre is köszönöm! -
Pubszon
veterán
Cod szerveren jártam,
Csipával aláztam,
Nem akartam laggolni,
Szabad e locsolni? -
Ice!?
őstag
válasz
Pubszon #7239 üzenetére
Szerintem sehogy, de van egy olyan bug féleség, hogy amikor követsz valakit nem látod mozogni a célkeresztet. Waron tőlem is kérdezte az egyik klántársam, hogy hogyan csinálom, de nekem rendesen mozgott, amíg meg nem nyomtam a shift-et, hogy visszatartsam a levegőt.
Pubon is láttam már párszor ilyet. -
Pubszon
veterán
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy nagyon sokáig tudjam visszatartani a levegőt a csipánál?
Már több embernél is láttam... -
Ice!?
őstag
válasz
Pubszon #7236 üzenetére
Hát nem lehetett valami idős. Szívesen játszanék vele egyet..
Ez kész.. Felmentem PrOm1n3nt magyar pub-ra, ahol amúgy sd van, de biztos sokan ismeritek innen is. Eléggé híres szerver.
Pár kör alatt összehoztam 15/2-es statot, szép fragok, meg minden, persze anyázás is jött, de nem lényeg.
Erre egyik körben pár frag után megáll egy pillanatra a játék. Kilép a menübe, ahol ez az üzenet fogad: "Server Disconnectid - Player Kicked"
A demo -n látszik a hibaüzenet a menüben, miszerint kidobtak.
A felvétel egyébként nem hosszú, 10 perces sincs. Felraktam a data.hu -ra. [Letöltés]
Ha lesz rá időd, meglesheted. -
Pubszon
veterán
Vmelyik nap játszok az egyik szerveren, és az egyik gyerek el kezd szidni hogy a "kurva prohardveres anyádat".
Röhögtem rajta egyet.
Ezt a hsz-t biztos fogja olvasni a láma, úgyhogy gratulálok neki és gyakoroljon még egy kicsit. -
uffneked
aktív tag
Picit bonyolultabb ez ennel. Taskmanager-be kell allitgatni prioritasokat, fajlok kompatibilitasat modositani, meg valamit a registry keyben... Es ennek a 3nak a helyes kombojaval lehet elerni, hogy mennyen. Persze van olyan ember, akinek minden butykoles nelkul elszaladt...
-
uffneked
aktív tag
-
Trub
tag
Sziaztok!
Win 7-em van. Felraktam a cod4-et, kivágott folyton a pb, megcsináltam, adtam neki jogokat stb, most az jó.
Most felraktam a cod2-t és megint kivág, unknown windows api function (131133)-al.
Nemtudjátok van-e rá már megoldás? -
Pubszon
veterán
válasz
Csikessz95 #7225 üzenetére
Az pontosan CoD2MP_s.exe és a játék mappájának gyökerében kell lennie.
Ha nincs ott, akkor másold oda a lemezről. -
Csikessz95
csendes tag
Helló! Valaki tudna segíteni? Nekem Vista van a gépemen és nem találom ez az mp.exe-t és nem megy a Multiplayer! Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!
-
csimav
őstag
válasz
roberto211 #7219 üzenetére
xgteam.eu
mehetünk 1 warra hétvégén
-
uffneked
aktív tag
válasz
roberto211 #7218 üzenetére
Atya-gatya. Ez 1db hozzaszolasba nem fert volna bele
-
roberto211
őstag
A tagfelvételle kapcsolatban az oldalamon az elérhetőségeim alapján vagy a fórumban irjatok!!!! Üdv Admin:hulk
-
roberto211
őstag
War is lesz hamarosan!!!!!!
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Megnyilt a Call of Duty 2 Clanom! Tagfelvétel van!! Saját szerver is lesz 1 héten belül... Weboldal címe: www.hulk-klan.mlap.hu
-
uffneked
aktív tag
En eddig 640x480on toltam minimum grafon 2 evig, szoval most picit bele kell szokni a dx9be... Am ez jobb, mint az msi, ahogy neztem a top10 8600 kategorias eredmenyt prohardveren, 3 vagy 4 volt ezzel a kartyaval... Es en grafikat nem/alig befolyasolo dolgokrol beszelek cfg kapcsan
-
Ice!?
őstag
válasz
uffneked #7214 üzenetére
Én am' nagyot néztem, amikor a procit 1,86-ról 2,7-re húztam, mert szinte mindig stabil volt dx7-ben az 500 fps.
Csak azért kételkedtem, mert volt szerencsém kipróbálni egy msi 8600 gt oc-t, és csalódtam benne
Azért szeretem szebb grafikával játszani, mert az árnyékok sokat segítenek pl warokon. -
-
uffneked
aktív tag
Vettem uj gepet, es a dx7 low beallitasokon eddig volt 80 fps-em, most dx9 full minden, es 250... Mostmar csak jumpolni kene megtanulni...
-
uffneked
aktív tag
Valaki infinity lanra esetleg? amugy is csapatot keresek, ha valaki ugyerzi, kellenek, vegyen fel x-re: uffneked vagy az adataimnal van meg elerhetoseg...
-
Freeman25
csendes tag
Sziasztok.!
Olyan problémával kűzdök hogy állandóan kidob 1-2 Cod2 szerver az alábbi szöveggel: ....Clav cl_maxpacket=30 . Ez mi?
Én gondolom hogy a konzolba kell be írni valamilyen carakter sort, de nem tudom mit.
Segítene valaki?
Előre is köszöm! -
csimav
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest