- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Most voltam 15v15 waron. Szlovákok ellen. A magyar "csapat" minimum fele aimozott és/vagy whzott. Szörnyű.. Le is ment az enemy..
Arról meg, hogy rupolni nem tudnak, hát.. Kultúra kérdése. -
UG4EVER
tag
Sziasztok
egy kisebb gondom lenne de pls csak az írjon aki ért is hozzá,
http://www.parba.cz/
ezen az oldalon anno fél hónapja még lehetett ugy cod 2 es szervert csinálni ,hogy 4órára ingyen kaptál egy eredeti szervert...annyi volt a feltétel ,hogy eredeti cod2 öd legyen a gáz az volt hogy magyaroknak ez levan tiltva csak csehek kérhetnek szervert...de kilehetett játszani ugy h google chromon lépek be mert az nem jelezte az ipémet a parba.cznek
de mostmár az se mükxik..
itt a video linkje amugy arról ,hogy hogyan csináltam a cod 2 szervert mig mükszött
http://www.youtube.com/watch?v=n4md2PlRFGA
kérdésem vki nem tud ilyet csak magyart h pár órára ingyen cod2 szervert?????
cseheknél van jó is lenne ha ne mtiltana le mert,hogy nem cseh vokxDRegisztráltam 2008-10-30 :)
-
-
pr1mzejEE
addikt
Azért mert a szerveren tartózkodó játékosoknak a fele nem éri el a 13 éves átlagkort, a másik felének a fele meg szimplán buta.
Más: Nézegetni szoktam demokat top clanokról és hát szánalmas, amit láttam. Elég híres magyar clanról van szó, de nem akarok itt feketíteni senkit, ezért nem mondom a nevüket. Szóval waron ilyen alapshotokra irogatták, hogy wh meg cu bann, és cu timestamps (ezek fenyegetések, melyek cb-bannal járhatnak) és hát rossz volt nézni. Annyi különbség volt a két clan között, hogy az egyik okosan játszott a másik meg a fix250-nel minden sarkon kiugrált és ellőtték ...
És legvégül: Ma meg tegnap legalább 20-30 szerveren voltam fent, de mindenhol csak pár percig, mert vagy 1-2 aimos vagy 3-4 wh-s volt rajtuk.
Volt olyan, ami a legalja dolog sztem, hogy gyerek lelőtt engem nézem a killcamot követ végig és ahogy el lőtt őt is el lőtték, aztán beírja nagy anyázások közepette hogy wh off meg f*sz*rt kell wh-ni. Na ehhez kell pofa[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
teve08
aktív tag
Hát az tény, hogy külföldi szerveren legyen az német, brit vagy akármi a színvonal nagyobb.
Példának ma játszottam egy 12 slotos magyar szerveren kb. amíg fennt voltam 25-ször anyáztak le azalatt a 10 perc alatt és még ennyien is szidtak el.Utána felmentem egy német szerora ami 64 slotos volt, igaz 52 en voltak fenn de amíg fennt voltam 25 percet egy közösbe írás nem volt.Nem tudom nekünk magyaroknak miért kell ilyennek lennünkÜdv. Teve08
-
Ice!?
őstag
Én rifle szerverek közül ezt szeretem a legjobban.: 78.159.112.52:28976
44 slot, sd, only rifle, only toujane. Az egyik legjobb párosítás. Német szerver, úgyhogy jóval magasabb a színvonal mint a magyar szervereken..
Már egy hete szinte csak oda járok, amikor játszani van kedvem, és egyetlen egyszer fordult csak elő, hogy anyáztak, de az is csak azért, mert nem tetszett nekik, hogy "lemakkoltam" (szépen, magyarosan fogalmazva : D) az 1v5-öt, és defuse-oltam.
Durva, hogy amikor egy külföldivel warozik az ember, ugyanúgy visszalátja a magyar káromkodásokat, mintha honfitársainkkal játszanánk.. Hova fajultak a dolgok..Néró: Tisztítsd ki a main mappádat, és utána nézd meg, hogy változott-e valamit a helyzet.
-
pr1mzejEE
addikt
Valszeg a sok mod össze keveredett
Amúgy, a polygon gyenge gépeknél számít csak igazán fps növelés céljából. Inkább azért használják, hogy jobban észre vehető legyen az enemy.
Multiban nem mindig a grafikáról szól a játék. Szvsz nyugodtan lehet ott is, nagyon jó grafikával játszani, de eredményesség szempontjából kifejezetten hátrányos a sok csillogás meg ilyenek.
Szerintem is Single-ben kell fullon játszani,de aki a grafika szépsége miatt játszik, hát az tegye aztFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
No-kia
addikt
válasz killer1203 #8265 üzenetére
persze 93-assal és 195-el, de mindig uaz a helyzet
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
hello! találkozott már vki olyannal h cod2-ben egy geforce 6800-as kártyával a hordók meg a gátak rózsaszinek? nem mod, hanem grafikai hiba, de h mitől lehet nem tudom, swat4-ben is ilyen, de máshol nem
-
Mr Potter
tag
válasz Gyufaaa #8262 üzenetére
r_polygonoffsetbias 16
r_polygonoffsetscale 4Elvileg ezekkel a parancsokkal az utcákat és a házak,falak tárgyak oldalait simíthatjuk ki. Eltűnnek a karcok,repedések, foltok stb. FPS növelő hatása van és valamelyest segít a láthatóságban is.
Remélem nem mondtam butaságot.
Üdv
-
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Én is elég sokat szoktam játszani ezzel gondoltam itt a helyem , írtam remélem nem gond.
Üdv. Teve08
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a polygon offset-et milyen rcon parancsal kell bekapcsolni a serveren?
köszönöm előre is!
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
pr1mzejEE
addikt
Ahhoz, hogy pam-modos parancsokat tudj adni a szervernek, feltétlenül fent kell lenni ftp-n magának a modnak. Már nem nagyon tudom, hogy kell, de lényegében valahogy így.
Szervered FTP-re felmész (total commanderrel akár), ott megkeresed a main mappát, amit hamar megtalálsz. Oda fel kell tölteni ezt. (legújabb pam)
Ha kész vagy indítsd újra a biztonság kedvéért a szervert és próbáld ki.
De ha van supportja a szerver szolgáltatódnak csak írsz nekik és fel rakják (feltételezem ingyenes support)
Aztán majd a pam modot is bekonfigolhatod, ez a 2.04-es pam konfigja, de a parancsok nagy része az újban is megtalálható. Nagyjából ennyi, lehet hogy nem pontos amit írtamFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Tomate
veterán
Lett egy 12slotos cod2-es szerverünk. Egyedül azt nem tudom, hogy hogy állítom be a cb modot? Az oké, hogy rcon pam_mode cb/pub de hiába enterezem le semmi nem történik. Valaki tudja mi a gyógyír? Köszi!
-
pr1mzejEE
addikt
Nekem a Battlefield alatt nem működtek az oldalsó gombok. CoD4, CoD2-nél semmi probléma. És nekem is DA-m van. Driver meg telepítve, persze.
-
CséZé
őstag
Hi!
Mióta W7-em van nem működnek CoD2-ben az oldalsó illetve a középső gombok. Ez játék, szoftver, hardver vagy milyen hiba lehet?
-
sislaciii
aktív tag
válasz lovag05 #8239 üzenetére
azáám!!
Thumb-al ma találkoztam szeron, spanommal 1v1 egybe toltuk, és thumb kedvesen hagyott minket "kettesben", majd spanom unokatesói is csatlakoztak. Lehet törzsvendégek lesznek.'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
thumb
aktív tag
válasz sislaciii #8235 üzenetére
Hát az az igazság, hogy az a tapasztalaom sok embernél nincs bekapcsolva a letöltés funkció és inkább lelép mert lusta klickelni de nem mondog nemet inkább úgy gondolom ha látogatott lessz a server egy kicsit igérem teszek rá gob mapokat is és talán mod-okat is.
-
Neró
őstag
Mi is nemrég indítottunk egy only rifle 20 férőhelyes sd mostmár ctf servert de a jó magyart ez sem érdekli - ott áll üresen - ebből is látszik hogy a cod2 kezd kihalni így hogy most már kijött a 4-5-6. Mostanság nem érdemes pub servert csinálni - (pénz pocséklás) mert azokra egyre több csaló jár és egyre kevesebb fair play játékos. Vannak persze olyan serverek is amelyek tele vannak de azon csak azért játszanak mert ott már kialakult egy társaság - (azok nem is mennek máshova így az új servereknek annyi)
| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
Egy tanács: Szerintem a szavazást vegyétek ki mert gyakran szoktak vele szórakozni, kirugdalni embereket akik jól játszanak meg sokszor váltanak mapot is így egy rendes játékot nem lehet végignyomni egy pályán.
UI.: Majd én is benézek egyszer.
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
lovag05
aktív tag
válasz Black Dragon #8227 üzenetére
Ha egy időt mondasz akkor felnézek én is és játszhatunk egy-két menetet.
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
thumb
aktív tag
Nos Akkor! Mapok: toujane, burgundy, dawnville és carentan - tdm - killcam on, szavazás on, friendly fire off
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
Vki volt ICL-en innen?
-
sislaciii
aktív tag
Ma újra nekiálltam COD2 multizni, Egyből egy kis kedvenc gob_rats map, berakott, majd szétkapcsolt mielőtt kiválasztom a csapatot. Gondoltam okés, legyen toujane.. ugyan ez volt. Patch, minden meg volt, netem LE 5MB FEL 256KB. Mi lehet a gond?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
pr1mzejEE
addikt
válasz killer1203 #8212 üzenetére
De! Úgy van beállítva a cfg-ben. A megoldás asszem /hud_enable 1 console-ba, de lehet van ennek valami alparancsa
[ Szerkesztve ]
-
killer1203
senior tag
Valaki nemtudja az mitőlvan hogyha nemmozgok akkor eltünik a térkép a bal alsó sarokba?
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
thumb
aktív tag
Sziasztok Mindenki!
Csak ezt szeretném a figyelmetekbe ajánlani: PROHARDVER PUB SERVER IP: 80.249.173.118:28971
Egy kis csemege: TS szoba is van (80.249.173.124:8888) neve PROHARDVER jelszó: prohardver, hogy miért is gondoltam erre? Csak azért mert eddig nem volt divat, hogy a fent játszók tudjanak egymással beszélgetni pedig war-on ez bevált szokás hát itt erre is van lehetőség. A szobán belül van két alszoba Allies és Axis mindenki a sajátjába mehet és máris lehet cseverészni, hogy az ellenség hol mi merre van
Ha bármi kérés van lehet nyugodtan hozzám fordulni és még egy utolsó dolog ami talán a legfontosabb: a csalók takarodjanak és nem szeretném elmondani mégegyszer!!!!!
Nos hát, sok sikert minden kedves fregelőnek és jó játékot!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Taito
csendes tag
válasz ~Ph'vEscha #8207 üzenetére
ilyeneket hallok hogy 8800gt vel fix333 meg ilyenek kkor milyen gép kel?
-
Taito
csendes tag
Hi, nekem van egy hd 4830 vga-m de nincsmeg a fix333fps... mellete van 2gb ram és egy amd x2 5000+ .. egy 20/slotos szeron ahol vannak is annyian .. akkor nincsmeg a fix333 mindig ingadozik.. tévedek vagy ez a cod2 ilyen?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz lovag05 #8201 üzenetére
Mostanság áttértem a csapatommal COD4-re, mert nem bírtam a rengeteg cheatert itt, szóval ritkábban járok ide. Természetesen szeretem továbbra is a játékot, de kell egy kis idő, amíg megint kedvem lesz vele játszani.
Amúgy fórumról azért szoktam eltűnni, mert van mikor elfelejtem, hogy ph meg fórum és hát így ..
ui.: Tudom jól mind2 játékban rengeteg cheater van, de mi jelen esetben nem pub szinten játszunk
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Jövök máááár
Uj nickem : Phvhun
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest