Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nebuló
csendes tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy nem tudok tegnap óta letölteni egy modot sem a kedvenc szerómról. Először azt gondoltam, hogy valami korábbi mod kavart be, ezért legyalultam a cod2-t a gépről teljes egészében, az összes letöltött cuccal együtt. Sajnos az újratelepítés sem segített, sőt ugye már az eddig letöltött pályák is elvesztek, így nem tudok felmenni a szerverre.
Pontosan ezt a hibaüzenetet kapom:
-
Bali27
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Ebben meg az összjáték a legfontosabb... huhh .. ugy emlékszem hogy 60 fős serverek vannak, és realisztikusra van megcsinálva.. Tény és való hogy Ro-ban a rambózás nem túl kifizetődő. Ebben a játékban még a lövedékeknek a fizikáját is figyelembe vették. Épp hogy csak a szelet nem kell beleszámítani a lövésbe

-
csibe1
addikt
-
pckownz
őstag
-
pckownz
őstag
Valaki játszik még ?

Pár év után visszanéztem kicsit, sajnos xfire a kedvenc szervereimet eltüntette, szóval ha valakinek akad 1-2 színvonalasabb pub szerverhez ip-je, nyugodtan megoszthatná velem!
-
Bali27
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Nem torrenten láttam.. Hanem az egyik oldalon irták hogy 2013 októbere a kiadás dátuma.. Szerintem még 100% hogy nincs.... Stalingrad közepén 5 vagy 6 orosznak kell megvédeni a németektől egy stratégiailag fontos épületet...
Ro2 bemutatója tetszett? A trailerben a játékból vannak kivéve jelenetek.

-
pr1mzejEE
addikt
-
Bali27
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Valószinű hogy nem veszik meg a magyarok, szóval nem is lesz szinkronos.. Piratebayen vagy külföldi servereken kell rá vadászni, aztán az angol feliratot le kell majd fordítani :S
Ennyi infot találtam rola...
A forgatás két felvonásban zajlott 2011 őszén 17 nap alatt vették fel a film két legnagyobb csatajelenetét. Összesen 900 statiszta volt jelen. Majd ezt követték a főbb munkálatok, amelyek 2012 májusától július végéig tartottak. 120 millió rubelbe, vagyis úgy 30 millió dollárba került a film, a készítők azon voltak, hogy a lehető leghitelesebben ábrázolják az egykori állapotokat és a várost. 400 ember 6 hónapon keresztül dolgozott a “díszletek” felhúzásán. A németek nem oroszul fognak beszélni, hanem feliratozni fogják a szövegeiket. -
Bali27
addikt
Hát igen... Én meg most már szinte csak a Red Orchestrával tolom. Hihetetlenül realisztikus. Ismeritek?
Poénos trailer
És ezt a filmer tohadtul várom.. Ellenség a kapuknál kutya farka ehhez képest.. az oroszok csinálták
[link] -
po1son
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hát már elégé megkopott az emlékezetem azóta szóval nem tudom ki volt az...

Ami a játékot illeti sajnálom, hogy ide jutott... Ha folyamatosan és eredményesen foglalkozott volna a punkbuster és az actvision a játékkal, akkor meggyőződésem lenne, hogy a 1.6 után ez lenne a legnagyobb közösség bázisú verseny fps... -
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Akkor lehet Shayen volt, de már nem emlékszem tutira a nickjére.. Nagy haverod volt, ha jól emlékszem

Bali27: Alap moha? Én még anno szintén 2002 tájékán kezdtem el a Mohaa:sh-t, még p3-as gépem volt meg stb..
Azt műveltem 2006-ig kb, akkor elkezdtem cod1ezni, majd 2006 vége felé lett egy "normális" p4-es gépem, amikor elkezdtem cod2zni
-
Bali27
addikt
Nekem az egész a MOHA-val indult

2002 táján még 56K-s modemmel egyik haverommal toltam, és éjfél körül flekapcsolódtunk azokra a serverekre amik elviseltek bennünket jó magas pingel
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
po1son
üzenetére
Szerintem erre esély 0, de ha csinálnának egy olyan ráncfelvarrást a játékon, mint pl a cs 1.6 --> CS:GO-s esetnél, akkor szerintem istenkirály játék lenne megint.
Egyébként én még akkor kezdtem kb, mikor még együtt játszottunk
2007 tájékán. Ha nem csal az emlékezetem te mutattál nekünk Dv-n valami 50 spot nade-t
-
Bali27
addikt
Külfölde serverek, ami csalásmentes, komolyan játszanak stb még léteznek? Már abszolut nem drága a joghtiszta játék sem...szóval megveszem ha van még rendes war, meg normális SD pályák.
-
po1son
addikt
Ha magyar SD, akkor Mustang 94.199.178.231:28981 .
Mindig jó a hangulat és a csalókat hamar kirúgják...
-
Bali27
addikt
Sziasztok.
Ma újra kedvet kaptam a Cod2-höz.. Ugyan is magasan ez jött be az összes közül a legjobban
Érdekelne hogy vannak -e még magyar serverek ahol rendes SD-k vannak? -
Phvhun
őstag
válasz
SupportLmg84
üzenetére

-
Vanir
veterán
válasz
SupportLmg84
üzenetére
A mai enyhe agyrázkódásomat ez az iromány konkrétan a harmadik hatványra emelte.
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
SupportLmg84
üzenetére
Most már csak értelmesen kell megtanulnod írni MAGYARUL. Amúgy egy videó hitelesebb lenne, de mindegy.
-
SupportLmg84
csendes tag
Ühm ühm na szoval it a kép amint az iletö kivédi az aimbotot a friend -el
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-10/18/446054_ewdyjztocqqg8tyr_masolat_cod2mp_s_2013-10-18_19-08-30-35.jpg
az igazi neve ugye omega de amint látjátok a feje felet más vis van azaz ezel tudja az aimot kivédeni matgyarul és még mielöt elkezdenétek páran azt hitétek kamuzok de én betudom bizonyitani az igazamat mindig.hát itvan beis bizonyitotam. -
po1son
addikt
az durva...

a régi pure-v az már múlté...
én lanra cod2be már 100%, hogy soha nem fogok menni... -
po1son
addikt
TLS2 stream.
A prágai lanon a 17 csapatból 3 csapat képviselteti hazánkat. Mai nap délelőtt kezdődnek a csoport mérkőzések. 2 csoport van az egyikbe 8 a másikba 9 csapat van.
A csoportba mindenki játszik mindenkivel és az első 4 csapat jut a play-offba.
A magyarokat sikerült egy csoportba berakni... Legesélyesebb csapat a győzelemre a Cseh Gunrunners.
Ők nyerték meg az első rendezésű TLS Cod2 lan-t és most ugyan avval a összeszokott line up-al játszanak. Ezen felül nagyon jól sikerült a felkészülésük. A magyar csapatok közül nehéz megmondani, hogy ki lesz ott a topba. EQ nemzetközi offline szinten az egyik legerősebb csapat az elmúlt 2 évben, ha az eredményedet nézzük, de a csapat egyik legfontosabb játékosa (honester) kivált a csapatból, aki a legjobb trench a magyar közösségbe és nagyon nehéz lesz pótolni őt.
A WiSDOM eSports-ba nagy részben Magyarország legnagyobb múltú játékosai játszanak. Elég későn állt össze a fix line up, de jól sikerült a felkészülésük abban a kevés időben.
A bananaz a leggyengébb csapat a 3 magyar közül papíron. Viszont a csapat magja már nagyon régóta játszik együtt és sok lanon is voltak együtt, ami sokat számít.A 3 magyar csapat és a line up:
EASYQUEST - TEAM OZONE
bazsa
ervinn
Sp1RiT
r1verse
gixeerWiSDOM eSports
rampagee
KRADZZjE
Norby
skz
Qkeszbananaz
markYTO
mykee
Andruz
TigerS
the jan.Részletes információk itt: link
-
csibe1
addikt
válasz
SupportLmg84
üzenetére
Mégegyszer légyszíves, mert tizedszerre is katyvasz amit leírtál.

-
pr1mzejEE
addikt
válasz
SupportLmg84
üzenetére
Ezt leírnád magyarul is?
-
po1son
addikt
válasz
SupportLmg84
üzenetére
hülyeség, amit mondasz de azért jöhet a kép vagy video....

-
Vanir
veterán
válasz
SupportLmg84
üzenetére
hiába vitatkozol, marhaság
-
Vanir
veterán
válasz
SupportLmg84
üzenetére
marhaság
-
SupportLmg84
csendes tag
Üdv hogy tudom az aimosokat kivédeni azaza hogykel a friend -et beirni mivel ugy elvileg nem tudnak automatikussan becélozni?
-
bump3r111
tag
Sziasztok! Hogy tudunk (w?) LAN-on játszani barátaimmal? XFire nélkül, helyi hálózaton. Sajnos nem vagyok egy nagy játékos és nem értek hozzá. Wifis routerre fel vagyunk csatlakozva mind. Csinálok egy szervert, hogy tudnak csatlakozni hozzám? Előre is köszönöm, D.
-
pr1mzejEE
addikt
Egyébként itt van közvetlen az "összefoglaló" a topicban, tehát meg sem kellett volna kérdezni

-
HaZsolt
őstag
Próbált valaki játszani HD4000-res IGP-vel? Engem kidob a CoD2 azzal a hibávl hogy hibát észlelt ezért leáll. Lehet egyáltalán HD4000-res IGP-vel Codozni (win7, 3570k) ?
-
Dot
őstag
válasz
Phvhun
üzenetére
Az lehet, hogy gpu memória között nem a legjobb az átvitel, valahol olvastam, hogy ez nvidia gyengeség.(elavult memóriavezérlés)
Ezt már én is nézegettem, de valahogy mégis segít a több mag!!! Mivel ha csak 1 magon fut(ahogy alapból elindul) néhol a 250 sincs meg! Feladatkezelőben affinitás állítás(vagy cpu control 2), máris 4 magon fut, 400 alá sehol nem esik az fps!
most teszteltem(gépem adatlapomon):
pamos üres szerver, dv, templomajtóból nézve temető.
-4 mag 47-52% összes cpu kihasználtság: fix 1000fps (összes mag 40-60% között)
-1 mag 28-33% összes cpu kihasználtság: ~500fps (itt egy mag 100%, többi 1-2) -
LoWacska
csendes tag
a nagy képkocka szám lekérés miatt nem tudja tartani a képkockák közötti kis idő külömbséget
1ms/frame az ideális, azzal meg van az 1000 fps, ha több a generáció mint 1ms akkor nem tudja elérni az 1000fps-t bár szeretné, ezér kihagy pár kockát/illletve csak félig késziti el, ezér tünhet akadozónak a játék. A megoldás egyszerü limitáld az fps-t, ne kínozd szerencsétlent
(tudom h menő az 1k fps de teljesen felesleges) -
korcsi
veterán
polygon?
-
Dot
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Én is ezt terveztem, de csak polygon-nal van árnyék. Mivel az eszemet tudom úgy játszok, hogy nincs polygon, így kb. nem is láttam az embereket! Meg mintha picit más is lenne a játék, nagyobb az inputlag, de ezt lehet, hogy csak befashelem!
Picit más: Dx7-ben nektek sincs mindenhol, minden pályán fix 1k fps? Nekem valahol csak 400-500 van mikor a gép nem pörög fullon! 50-60% VGA kihasználtság, kb fix 50% CPU. (gépem adatlapomon, nem hinném, hogy olyan gyenge lenne) Emlékszem még a 8800GTX-el is így volt(igaz akkor nem néztem a kihasználtságot).
(#14013) Phvhun
Vagy 2-en képzelődünk!
-
Sziasztok!
Hogy kell cod 2 LAN-t indítani? Lenne itthon vagy 8 gép,amivel lanoznánk,de az istenért nem tudok elindítani egy helyi hálózatos szerót....
Megoldottamm....csak okos fejemmel én a neten akartam szerót csinálni -.-''''

-
apevia
aktív tag
Köszönöm szépen Uram

-
apevia
aktív tag
Komoly?
a PB progiban benne van 
-
apevia
aktív tag
Sziasztok !
Szükségem lenne egy kis segítségre ! Pár év után gondoltam el kezdek ismét Cod2zni . Na gyorsan le is töltöttem a Steamról . Igen ám de pb hibával ki dob minden honnan frissíteni kellene ! le is töltöttem a pbt hozzá úgy mint régen de keresem a cos2 és nincs benne
mit kell ilyenkor tenni ??Aki tudja az segítsen előre is köszönöm ! (/B)

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- 3D nyomtatás
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mikor szűntek meg?