Hirdetés
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah valaki magyarázza már el a hamachi használatát...haverral akarunk ftf-t és pl én lennék a host..tehát ő csatizna hozzám..hogy kéne nekem belőni?
-
icons
addikt
Gigabyte 6-quad/s-series
C2d 6600
2Gb ram: 667 és 800Mhz es modulok
8800GTX Asus, 768MBHa semmi sincs húzva, akkor ennek kb mennyi fps kellene produkálnia?
-
chungee
addikt
Van egy rejtély, amit nem értek.
Cod4-be 50-70 körül mozog a pingem cod2-be 30-50 ez mitől van

-
danithe
tag
Szevasztok! nem teljesen ide tartozik de szerintetek nvidia 7300GS-böl a 256 mb vagy 512mb-sel tudok elérni több FPS-t??

AMugy nem rég alakult egy klán... ajánlom midnenkinek a szeróját

87.229.14.61:28980

-
Neró
őstag
válasz
feka007
üzenetére
Csak össze dobtak valamit abba a hitbe,hogy úgyis tetszik majd valakinek mert NFS és húú de jó.Szerintem csak azért veszik meg mert mindenki az Undergrund és elöttiekre
emlékszik és miután megvett a legújabb NFS-t bizony nagyot fog csalódni,hogy egy
hip hop összedobott játékkal játszik és bizony ennek megis látszik az eredménye. -
feka007
veterán
Rég volt az, amikor az nfs team a tökéletességre törekedett a játékainál. A PS-ről ordít, hogy már unták az egészet, és alig vártak, hogy kész legyen, egyszerűen nulla fantázia van benne., ahogyan a hülye sportjátékaikban is. EA elmehetne már a fenébe a hülye futószalagjátékaival...
-
Remington
őstag
az előbb nyomtam én is egy kis dm-et nosztalgiából, 50/16 lett a vége

-
30z.Samu
titán
-
Neró
őstag
-
tenshun
tag
hát ez a rohadt ping kikészít mostmár, szar net:S. Pedig he nem laggolok nincs ellenfél:]
S|-||_|N! :] -
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
CoD 2-ben gépemen megjelent pár bug. Pl.: Kiképzésnél amikor dobjuk a krumplikat akkor az egyik dobást nem fogadja el.
Vagy ha valakit lelövök megáll egy helyben és nem tudok vele mit kezdeni.
Aki tud valami okosat mondani, az szóljon, mert van amikor egy ilyen bug miatt nem tudok tovább menni!
Gépem az adatoknál!Előre is köszi!
-
ch@t man
csendes tag
nekem ps2-n van meg de szerintem jobb mint gépen szerintetek?

-
Bencus88
nagyúr
Feltettem a cod 2-őt megint remélve a pingem jó lesz.Eddig nem ugrott meg és nyomtam egy 15 percet remélem így is marad.
-
pityeszka
őstag
válasz
Pubszon
üzenetére
De,vettem egy újjat
Eddig soha nem csinálta ezt,eszem megáll komolyan.Régi gépen ment mint állat,de most mibaja van nemvágom.Telepítettem már mindent ahogyan az a nagykönyvben meg van írva és mégsem.Ráadásként még a játékot is megvettem,de már utólag úgyérzem felesleges volt. -
pityeszka
őstag
Ááá...nekem is találhatna valaki gyógyírt a problémámra

-
pityeszka
őstag
Megvagyok áldva komolyan mondom.Megvettem a játékot,de még mindíg problémázik
Új map betöltéskor még mindíg fagy,nemértem. 
-
Moretimer
aktív tag
-
Moretimer
aktív tag
Sziasztok!
1 modot keresek,sajna nem sok sikerrel eddig.Most hozzátok fordulok segítségért.
Ebben a modban szövetséges küzd szövetségessel,a neve Alies to Alies.(Azthiszem
)
Hatalmas köszönet a segítségért előre is.

-
Pubszon
veterán
válasz
sziryboy
üzenetére
Próbáld meg hogy az eggyik ismerősöd PB mappáját másold le magadnek és ragd be a tied helyett.
A PB-t ugy is be tudod kapcsolni hogy a config_mp.cfg fileba átírsz pár dolgot, pontosan ezeket és így:
seta cl_punkbuster "1"
seta sv_punkbuster "0"
seta ui_browserShowPunkBuster "-1"Nekem legalábbis így van ez a 3 parancs és tökéletesen megy minden.
Sok sikert.
-
sziryboy
csendes tag
Hogy rohadjon meg az összes befőttem!
Nem jutok zöldágra ezzel a ... PB-el
Újra feltelepítettem a játékot, PB ki-be kapcs nuku, majd 1.3 pach felrak, semmi, PB-t frissítettem, semmi... ehh...megpróbáltam az apbi_1.1-el, de így sem jó. Mi a rákot csináljak, hogy be tudjam kapcsolni a PunkBustert? Nem értem régen be tudtam kapcsolni, most mi a retekért nincs?
A cod4-et meg nem bírja a gépem sajna.
-
pityeszka
őstag
Hali.
Ezzel a cuccal meg kell legyen a fix 125 szvsz,nekem legalábbis megvan,na jó itt-ott leesik,de ritkán.Én DX9-ben nyomom max grafikán 1024*768-ban.1280-ban is jól megy de ott már jobban aláesik az fps.DX7-ben játszani egy ijen konfiggal sztem vétek lenne,de ha ő szeretne akkor tegye.Ezt meg írja be a konzolba, /com_maxfps 250.
Üdv.
A GTX inkább 768MB mint 756

-
icons
addikt
Haveromnak van egy olyan gépe: E6600, 2Gb ram, ASUS 756MB 8800GTX.
Ezzel mennyi fps-nek kellene fixen meglennie? Neki 125van csak, és többre vágyna, 1024ben játszik, DX7tel. DX9ben több lenne?
Bár ez mindenhogy nagyon kevés egy ilyen konfigtól. -
CséZé
őstag
válasz
tenshun
üzenetére
0; nem használt mappok, felesleges módok törlése.
1; PB frissítés.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futó (kommunikáló programok) bezárása,
4; Spyware, víruskereső és registry cleaner futtatása.
5; patch reinstall
6; játék uninstall, törlöd a mappáit, regcleaner, majd a játék újratelepítése.
7;Router? Ellenőrizd hogy a portok engedélyezve vannak e, hogy ki tudjon lépni a PB.Mod: ez neméppen a pingre jó, de 0-4-ig csináld meg/ellenőrízd le.
-
tenshun
tag
császtok
lenne egy kérdésem nem tudom h ven e megoldás rá, de azért megkérdezem.
Nah szóval cod2-ben a pingem folyton 70-110 között ingadozik és ez nagyon zavaró.Nem lehet valahogy stabilizálni egy kicsit? -
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Oké.
Majd 9 után megyek én is. 
-
Pubszon
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Ha vki nem szokott játszani akkor miért kell lelámázni?
Én is voltam szombaton lanpartyn és nekem is 32:2-es volt a statom, Toujanen Riflevel voltam, amugy minden fegyó engedve volt. (ja és nem az én gépemen
)
Azért nem kell lelámázni a másik embert ha nem szokott játszani, csak ritkán.
Nefeledd, mindenkinek meg van az ellenfele.

-
Bencus88
nagyúr
Megint lanoztunk suliba persze megint nyertem.Azt hiszem 22-2-es statom volt
Lámák az osztálytársaim
Countereztünk is az nem ment a legjobban de azt is nyertem 
-
nagash
senior tag
Sziasztok!
Tegnap én is megvettem, 3k-t csont nélkül megér. Van valami jó hely ahova lehet menni frag-nek?

-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jah, nagyon ütősre sikeredett.

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen széket vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Assetto Corsa Rally
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(by-pityeszka)