- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Ment a cool mindre
Utoljára linkelek videót
Kicsit kultúráltabb környezetbe raktam az előző frageket.
http://www.xfire.com/video/5fd1b/[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
csakegyreg
tag
csézé anyira nem gyenge egy x2 4000 amd nem??? nekem is olyan a konfigom mint a srácnak csak nekem e2180 asom van ami nem egy nagy durranás igaz 3.2Ghz en van de nekem megvan a 600fps dx7 esen fps esetleg nézd meg azén cfg-mmel ha kell!! ja és a /r_multigpu 1 et berrtad nekem is sok fps elúszik ha 0 án van
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
-
Zso Ro
senior tag
-
<NewL>
addikt
Nem darál,de lead ő is egy sorozatot! De tényleg 1 golyónak/lövésnek tünik.
Andris pl a carantenon is van 1-2 bugos hely,azokat se lehet kivenni a játékból. Pl.: a csipás házzal szemben,sd-be az A-nál a kerités. Na azokat nagyon utálom amikor onnan szednek ki egymás után 2-3x pedig szólok nekik h pls,és még nem is ilyen low figurák.
A 4et azért nem szeretem mert modern,nekem a 2 vh kell,garand,meg kar98. Szivemhez nőttek,meg ez a játék is.There's an app for that
-
Sirandrish
legenda
jó a cfg hackelés se csalás enyi erővel..mégis hogy kiakadsz mikor waron nemtudsz lelőni valakit vagy hangtompitós m4el 1 lövéssel kiszednek a pálya másik végéről..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
nem csalás hogy nem hallani a lövés hangját? meg mondjuk waron a lépteit se? hát valóban nem..
hogy vágod az ilyen dolgokat...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Barell
senior tag
Jó, neked elhiszem, lehet keresni másik témát!
*mod
"Találtam egy WH-s Cod2 szerót." szerinted ez mi? A másik meg már a videokártyárol beszél mert véletlen oda biggyesztettem +ba egy nullát hagy tudjon ugye ő is hozá szolni, hozzáteszem nagyon ügyi észrevétel. Na lehet lekadni a témárol már megoldódott a gondom.[ Szerkesztve ]
-
illusiON
őstag
-
illusiON
őstag
ez a nagy anti-wh meg anticheat meg dögöljetek meg ez persze h kell de azért túlzásokba nem kell esni, van szeró ahol direkt wh-zik mindenki mert azért müködtetik a szerót és hihetetlen nagy poén, csak aki annysira elborult "énigazivérbelifaszagamervagyok" ember az távolodik tőle mert a cheat az ronda dolog és rohadt geci lesz tőle még akkor is ha poénból csinálja mindenki mással tiszta játékosoktól elzárva ... sry csak hangosan elmélkedtem
( : no woman no cry : )
-
Zso Ro
senior tag
-
illusiON
őstag
-
Zso Ro
senior tag
Ha egy dolgot ajanlhatok,akkor csak a main konyvtarbol torolje a zzzz fajlokat,es az iwd kiterjesztesu*mapokat) ne,mivel utana nem gyoz majd toltogetni.
Viszont ez egy jo gondolat volt a modok torleseBar en szeretem a tiszta dolgokat,de mielott (mapok atmentesevel) leszednem a gamet,megprobalnam.
[ Szerkesztve ]
-
priti
addikt
nahh azé' ennyire láma nem vagyok. '92 óta nyomom az ipart, tisztában vagyok azzal, hogy 1024 a kettes számrendszerre visszavezethetően, sőt olyan mély ismerője vagyok a témának, hogy tudom hogy 8 bit egy bájt, sőt még paritás bitről is tanultam, kár hogy már nincs, így nemtok villantani Tudod elég meglepő, hogy egy kerekítés miatt itt kapom mega tutit, ahol mindenki "k"-t ír az ezer helyett az aprókban , de igaz íííígyvan.
Hardverlesen
-
priti
addikt
újraindítottam a gépet és azóta nem dobott ki
az egészet nem értem, mi tud beragadni, amire azt hiszi hogy csít, ááá szar ez az egész PB, csak a baj van vele, a csítereket meg nem szűri ki, akkor meg minek?!
egyébként a 3/4-ét nemtom, mivel 2 giga ramom van így az 1500MB lenne, de max 512-őt lehet, ezért tettem maxra, mondjuk tökmindegy, mert sz@rt se ért...
ha ezt naponta el fogja játszani én eret vágok magamonHardverlesen
-
priti
addikt
Nem értem Akkor tegnap miért nem volt?
Itt azt írják hogy valami ASMCOD2 csalás miatt van és azt kell kikapcsolni. Namost mivel én tudtommal nem csalok, (fingom sincs hogyan kell) ezért kikapcsolni sem tudom, de már nagyon tele van a brém, mert lehet hogy fenn van ez a szar csít, mittomén, mert az egész gáma eleje másképp néz ki (gondolom ez a mod) de nemtok mit csinálni, mert ha nem engedélyezem a letöltést, akkor meg nincs meg az iwd és azért dob ki, ha engedélyezem, akkor meg minden szar feltelepül.
Nincs valami weblap ahonnan le lehet tölteni csak az iwd-ket, hogy ezeket a modokat el lehessen kerülni, mert már kegyetlenül unom ezt az állandó szivatást, hogy elmegy az ember kedve az egésztől...
Állandóan az a vége, hogy újrahúzom a gámát, végigszenvedem az összes konzolos hülyeséget maxpacket rate stb-stb, frissítem a PB-t és mire végre 1 hét alatt kiküszöbölöm az összes baromságot amiért kivág, akkor kijön egy ilyen és kezdhetem elölről...megpróbálom ezt a parancsot azért. Köszi.
Hardverlesen
-
tenshun
tag
-
veterán
Én jól állítom le. Csak gondolom a C 'n Q miatt ad be kérdést, hogy új hardverhez állítsa-e?
Nem-et szokta mnyomni ugye.
Ja, és attól függ, hogy melyik szerverre lépek fel, hogy elmenti-e a beállításaimat.
Ha szerver nélkül elindítom a MP-t, akkor a MP-be mindig az utolsó látogatott szerver modja töltődik be. Erre gondolok, hogy sok szerveren le van tiltva a változtatások mentése.
De ennó ugyanez volt a controls beállításokkal is. Idegesítő volt, hogy minden új belépésnél át kellett konfigolni.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
athomi
veterán
Nem teljesen. Neki azt írja ki, hogy bad key code. Ez azt jelenti nem origi a kulcsa (ezzel a kulcsal soha, senki nem járhatott eredeti szerón). Nekem pl. olyan origim van, amit többen használunk. Ezzel a kóddal fel tudok menni eredeti szerókra, de csak akkor ha azt abban a pillanatban senki nem használja más szerón.
-
athomi
veterán
Mindenki abban a tévhitben van, hogy a külföldiek nem flamelnek meg nem csalnak. Lófaszt nem! Nyilván külfüldiek elleni war során kevesebb a flame, mert úgy sincs sok értelme teleszemetelni a közöst, ennek ellenére sok idióta külföldi ellen waroztam már és akadt köztük WH-s is.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Gumi és felni topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- PR-Telecom
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest