Hirdetés
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
König
csendes tag
xd én nem értek hozzá de azért megpróbálom

-
-
König
csendes tag
-
König
csendes tag
-
-
uffneked
aktív tag
Ez multiban ugy mukodik, hogy felmesz a szerverre, bekapcsolod elotte a letoltest, es akkor leszedi a modot. Onnantol kezdve ha olyan szerverre mesz fel, akkor alapbol betolti. Remelem erre gondoltal, es nem singleplayerra, mert oda nagyon nem lehet atvinni a multis modokat...
fenebe, hogy dolgozni kell es megeloznek
Amugy az ilyen modos, pb nelkuli szervereken nem mindig csak fps fuggo, vannak olyan modok, ahol a gravityvel jatszottak egy kicsit, es fps fuggetlenul magasabbat ugrasz...
-
König
csendes tag
Hali!
Kérdezni szeretném hogy,a cod2-höz honnan tudnék leszedni Big Jump modot?Mert jártam ilyen szerón de nem találok semmit erről a modról.
Pls help me!
-
Ice!?
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Szerintem "patch leszedőt" nem fogsz találni.

Pubszon: Nekem kétszer resetelte magát a cfg-m, azóta írásvédett.

Amúgy tényleg van értelme a "shoti cfg", "garand cfg", stbstb..-nek?
Én nem nagyon hiszek a mesében, meg szerintem nem nagyon lehet olyat át írni benne, amitől előnyre lehetne szert tenni.
-
-
-
uffneked
aktív tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Hat jo, akkor hanyagolom
Amikor kezdtem, akkor Oroszorszagbol hozta ismerosom a jatekot, mert ott fillerert dobaltak. Feltettem, ment minden, de az 1.3 nem ment fel ra, mert valami nyelvi csomaggal volt gond (ciril betuk, stb) es az istenert se talaltam orosz peccset. Aztan azota cracked game azzal az origi cd kulccsal...
-
uffneked
aktív tag
válasz
Pttypang
üzenetére
Megnyitod a cfg-det (main/players/neved/config_mp.cfg), ctrl+f kereses, beirod, hogy name. Megkeresed azt a valtozot, hogy "name", es ami moge van irva, azt kicsereled arra, amit szeretnel. De amugy gondolom, hogy arra gondolsz, hogy beirsz valami nevet szerveren, es nem menti el... Elvileg map vegen menti el, de ez igencsak valtozo. A bindekkel ugyanez, cfg-be tessek beirni, ha sorokra van tordelve, akkor csak szurd be valahova ugyanolyan formatumban, ahogy a tobbit latod. Ha osszevan nyomoritva, szerintem akkoris meg tudod oldani.

-
bocsi de akkor nekem is lenne egy kérdésem..
ha beírom as nevem meg minden..van amikor elfelejti a game..pl nevet váltok aztán még vagy 2-3 játékig mindig ha lelépek és vissza akkor visszaállítja a navem:s..illetve a bindelt parancsokat se nagyon akarja megjegyezni:S..ötlet? -
Pubszon
veterán
Mondjátok meg nekem azt, hogy hogyan tudom megcsinálni, hogy az 5-ös gombra az FPS-em 125-re, a 6-ossal pedig 333-ra fixáljam.
Köszi. -
AirBooms
addikt
Sziasztok!

3870-es ATI karesz és 9.4-es Catalyst driver.
A COD2 és COD4 hibával leáll, amint elindítom, ha az Options menüben nem DirectX7-et írok be. A legújabb, márciusi DX9c van fenn (XP32 SP3). Pár hónapja még ment, azóta most akartam vele játszani először...
Mi a franc lehet?

-
Colera
tag
Pókerverseny a magyar cod scene-nek, nyereményekről és részletekről bővebben:
Luckypoker.hu [link]
-
Ice!?
őstag
válasz
fireproof
üzenetére
Itt van pár magyar, only rifle szerver. www.gametracker.com
-
fireproof
őstag
azt nem tudjátok hogy melyik az a szeró amelyiken csak Toujane map on mennek és csak kar98 meg ilyen fegyókal mennek? tehát nincs gép fegyó meg ilyenek csak ily puskák vagy milyenek

-
Froclee
őstag
válasz
fireproof
üzenetére
/windows/system32
de itt az egyik komment:
Hello everyone, My name's Martyn Lovell, and I'm the development lead of the team that produces msvcr80.dll [The Visual C++ Libraries team]. There are a couple of things I'd like to clarify. First, let me be clear that NOONE should download the file linked here, because it is a beta copy of the software and not compatible with the final version that has now been released. If you've already downloaded it, please delete it. Second, if you've seen reports from Norton WinDoctor that you need this file, they are wrong. It incorrectly reports that msvcr80 is missing when in fact it is correctly installed in the WinSxS directly in the windows. folder. If you own WinDoctor, you should report this bug to Symantec so that they get it fixed. Do NOT copy the this file to any of the folders WinDoctor recommends. If you've already attempted to take corrective action for this issue (by copying msvcr80.dll or msvcr80d.dll to ...\system32 or to the .NET Framework directory), please delete them. These files do not need to be copied around, and doing so may cause problems in future. In future, if you think you need a copy of this file, you should contact the publisher of the application that says it needs it. msvcr80 is not distributed centrally by Microsoft, but instead 'comes with' the applications you use. Most of you have probably downloaded the .NET Framework 2.0 which includes msvcr80, but triggers the false error report from Norton. Please feel free to contact me directly if you have more questions, as I don't read this forum regularly. Martyn Lovell Development Lead Visual C++ Libraries.Hmm.

-
fireproof
őstag
Valaki help 2 ővel feljebbire.:S
-
fireproof
őstag
Én amikor betettem a cod 2 cd-jét a meghajtóba akkor ezt dobta ki: [link] felül azt a kis ablakot dobta ki.A képen a nagyobbik ablak azt én nyitottam és megkerestem az a fájlt amit jelzett.Nem tudjátok hogy mi lehet a baj? mert nem tudom feltelepíteni se emiatt

-
uffneked
aktív tag
Van a beallitasokban egy olyan ful, ahol ki tudod valasztani, hogy pittyegjen-e, meg ilyesmi... ott van egy olyan, hogy mutassa-e, ahol jatszol (szerverinfo). probald meg azt kikapcsolni, hatha ott osszeakad a jatekkal, es az a gond. vagy tavolitsd el a codot az xfire altal latott jatekok kozul, aztan vedd fel ujra kezzel beallitva a cod2mp.exe-t.
Ha ez sem segit, akkor tenyleg xfire reinstall / game reinstall.Ice: Valahol olvastam, hogy mivel egy update soran valtozott meg az xfire felulete, igy az azelott alapertelmezett elvileg nem hasznalhato. De ha keresed, mindenkeppen valami classic, vagy standard lesz a neve. Este ha lesz idom megnezem, hatha meg letezik...
-
Ice!?
őstag
Az xfire nekem is szarakodik. Nem tudom beállítani olyanra a kinézetét, mint amilyen eddig volt.
Ilyen kinézetűre szeretném, de egyik beállítással se akarja az igazságot.
Esetleg, ha valaki így használja, le tudná nekem írni, hogy melyik téma és felület van beállítva?A problémához sajnos nem nagyon tudok mit mondani.

Reinstallt próbáld meg, ha sehogy se jó, de előtte mindenképp kérdezgess embereket, hátha valaki tudja a megoldást. -
Tomate
veterán
Miért van az, hogyha be vagyok lépve X-firebe akkor nem tudok belépni mert COD2 működése leállt. De ha ki vagyok lépve belőle megy...
-
uffneked
aktív tag
Tovabba lanra is keressuk a klant, illetve 1 helyet
. wod, icl2, barmi. skill van
... -
Kerestetik war-ra klán
..3v3-5v5-ig saját szeró van..
keresd x-fire-n: hunpocok88 -
uffneked
aktív tag
válasz
Pttypang
üzenetére
es ha esetleg torli a pb mappa tartalmat, az utana updatelitek? Ha ugy se jo, akkor meg a feladatkezeloben kene megprobalni kiloni Pnkbstr.exe-ket, aztan ujrainditani a jatekot, esetleg egy gepresi.
Nekem is volt mar ilyen, es eleg sokaig szaroztam a pb update-ekkel...
-
hy megint..
haveromnak azt dobja a cod2 amikor belép egy szeróra és gamel kb 1,5 perc múlva kidobja a cod olyan üzivel hogy
the pnkbstr.exe heart has been stopped
és próbálta a cod reinstallt de nem ment:S..tűzfal kilőve meg minden..szóval passz..vkinek ötlet? -
werk
csendes tag
üdv guruk,
Problémám a következő: nem tudom multiban a modokat, pályákat, iwd fáljokat letölteni. autoupdate engedélyezve van, vista tűzfal be van állítva, nod 32is, routerben ugye nem kell semmit?; Elkezd elég gyorsan(800-900k) letölteni a wwwdl.totalhosting.hu/szeró oldala-ról, aztán mintha elvágták volna a drótot, 1-2kval jön csak tovább a cucc. És az érdekes h ha rámegyek explorerrel v firefoxal arra a címre amiről tölt le ugyan ezt csinálja, ugyanígy megáll.
Mi lehet a baj, mit kell másként beállítani? -
snataniel
tag
Sziasztok!
Tagfelvételt Hírdetek a ^4=^7WildBoyz^4= CoD2 Klánba!Ha érdekel:
Legalább 1-éve cod2őzz
Legyen ventrilod! sokat legyél elérhető!
a többit megbeszéljük....WEBOLDALUNK:itt>><<<
2-SZERVERÜNK VAN 1VENTRILÓ ÉS EGY HAMAROSAN MEGÓJULÓ WEBOLDALUNK!
-
Ice!?
őstag
válasz
Pttypang
üzenetére
Tört játékot használsz.
A Multiplayerben akarsz csatlakozni a szerverekhez, igaz? Mert az mind eredeti.
Menj tört szerverre, szinte minden magyar pub szerver ilyen. Nézz szét pl a gametracker-en. Itt van 'pár' jó szerver.
Üdv. -
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám hogy a game multiban akármilyen cd-key-t használok azt írja ki hogy használatban van..ennek mi lehet az oka?.. -
Neoteric
addikt
Megrendezésre kerül ezen a héten szombaton az első GraViTy cUp!
Mindenkit szeretettel várunk! Még bőven van hely, szal jelentkezzetek minél többen!

A honlapon megtaláltok minden infot, de ha nem tiszta valami, nyugodtan kérdezzetek!
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Olyan gondom lenne nekem is, hogy Visza x64 alatt nem akar elindulni a COD2 Multi player, de a Singel player meg megy! Ezelőtt simán ment, de tegnap előtt újratelepítettem, aztán most meg nem indul! Valahol láttam, hogy esetleg a hangkártya driverrel lehet gond, de azzal már szórakoztam eleget... Légyszi segítsetek!
-
-
nepszter1
addikt
Üdv ! Vista allat nincs key code in use-m és XP-N key code in use elég sokszor miért lehet ez a baj ? a keyem nem lopják dobozos , szerintem . valami ötlet?
-
uffneked
aktív tag
-
snataniel
tag
Sziasztok!
El tudná nekem magyarázni valaki hogy hogy kell ezt az x-ray-t használni?
Annyit tudok hogy egy anti cheat-program.... és hogy például fel tudnám-e rakni a Szervereimre....stb. ???
-
luw2win
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem, miért vannak FPS laggjaim?
Ha a Win 2 hetes(xp, sp2)
Gép: 8600GTS, E6300, meg egy MSI alaplap.1 giga ram.
Eddig nem volt sose? Valaki valamilyen ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)