- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9962 üzenetére
nemtudom,ha eddig elfért na de mindegy.bc 2-ben is sokszor lecsalóztak mert csipával lettem kimagaslóan az első,sokszor meg azért raktak ki mert 0 halálom volt,mondjuk 800méterről szedegettem az embereket
PL: port validez-nél már egy ponttal odébb voltunk mint támadok én meg a hegytetőröl szedegettem a manuszokat
-
aram01
nagyúr
válasz
BalaNce87 #9942 üzenetére
én szerettem a bc2-öt meg szeretni is fogom de azt mondta a megánom hogy kéri az új porlasztó csúcsokat,a gép meg megérett már egy cserére úgyhogy kiárultam.megvárom amig kijön az amd 6xxx sorozata meg az új proci család aztán veszek megint valami bikát.
Addig cod2(imádom) a gépem: 1,6-os proci 768 ram de csak 512-öt lát64mb-os vga 800x600
szerintetek elég ha beleteszek egy 128-as vga-t vagy kell a 256? kicsit furcsa a nagygép után.aki akar vegyen fel x-re úgyanez a nickem ott is.
-
Ice!?
őstag
válasz
BalaNce87 #7276 üzenetére
Játszottál Cod2-vel?
"de én akkor sem nevezném szórásnak azt ami a 2-be van, elég durván egy helyre mennek a golyók akkor is ha ugrásból lősz ha oldalazol vagy ha futsz az ellenfél felé és stb..."
Háát én a több, mint 3 év cod2-es tapasztalatom alapján azt mondom, h ez nem így van.
Egy 2005-ös játéknál szerintem nem lételem, hogy reálisan rántson a fegyver. El venné a játékélményt. Amúgy meg lehet, hogy csak ki vannak gyúrva a karakterek a játékban, és nagyon erősen meg tudják markolni a fegyvert..
Zoomolás nélkül szinte lehetetlen futás közben lelőni egy messzebb levő játékost. És persze vannak olyan fegyverek, amiknek nagyon erős szórása van (pl. Thompson).Amúgy szerintem nem gáz, ha valaki nem próbálta csalásokat.
-
uffneked
aktív tag
válasz
BalaNce87 #7274 üzenetére
Teny, hogy lehetne nagyobb is a recoil, de azert norecoillal jatszani akkoris mas...
En a cod2rol beszelek, hamar az a topic neve, ott azert egy mp44el nem lovod el pl toujane B tanktol brit kezdot, mert a 2. golyo mar 6meterrel fole lo. Norecoillal kb megszunnek a tavolsagok es mp44 kar helyett / garand enfield helyett lazan hasznalhato (sebzes tudom, hogy mas). cod4ben ossze vissza varialjak a promodok a recoilt, de altalanosan mondhato, hogy azert nozoom kozelharcban elegge nem adja be a 2hoz kepest...
Szoval van recoil, persze teny, hogy mindig lesznek, akik szerint keves - es olyanok is, akik szerint sok.
-
Ice!?
őstag
válasz
BalaNce87 #6933 üzenetére
Én kb két hete néztem legutóbb az 576-ban, tesco-ban, mediamarkt-ban meg neten is és ahogy mondod, és nem volt.. Csak ahogy te is írod, 4k-ér, ami nem nagyon éri meg nekem sem postával.. Szarvilág..
Amúgy olcsóér árulnak, de honnan tudja az ember, hogy regelve va-e meg ilyenek.. Ha valaki megveszi, miért adná el?
-
Ice!?
őstag
válasz
BalaNce87 #6925 üzenetére
Én csak kinevetem azt amelyik megkérdezi a skill-t.. Ők voltak azok, akiket az előbb említettem. Oroszok. Semmi clan name.. Semmi. Mindegy. A lényeg, hogy win.
Majd pls priviben dobj meg egy xf-el vagy valami elérhetőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest