Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityeszka
őstag
Ha a Játékban játszom le a Demot akkor belelehet valahogyan tekerni??
-
Balancee
aktív tag
válasz
Liberator
üzenetére
Akkor szokta ezt csinálni, ha a tüzfalban nincs engedélyezve. Igaz akkor elöfordul a''program nem válaszol felirat is'' de szerintem vagy a géped vagy ha használsz rutert annak a tüzfalában engedélyezd a cod ot.
pityeszka Szia! Elvileg szebb lesz töle a kép. Söt külföldi forumokon irkálják azt is, hogy akinek a monitora tud 100hz vagy a feletti frekvenciát érdemes bekapcsolva hagynia. Ahogy én tudom a fügöleges szinkronizácio mikor be van kapcsolva a célzási pont és a találati pont egy pontra mutat. (tapasztaltam azt, hogy ahova céloztam a találat elcsuszva jelzödött kikapcsolt állapotban) Manapság meg szerintem 100 fps teljessen elég az élvezhetö játékmenethez. Egy probát minden kép megér szerintem.
[Szerkesztve] -
Liberator
tag
3243. hsz-re valaki?
-
bLL^
senior tag
válasz
slenyke
üzenetére
1:1ben nem tudsz konvertálni demoból, 2 bindet kell csinálnod: cl_avidemo ''30'' és cl_avidemo ''0'', ezekkel tudsz képeket shotolni, viszont ez nagyon helyigényes. A kapott tga képeket a bmp2avi nevű proggaé tudod összefűzni, a neked megfelelő codec-kel és tömörítési aránnyal, hanggal/hang nélkül.
-
athomi
veterán
Nem vágom miért nem lehet úgy warozni, hogy nem írkálnak 20mp-enként a közösbe. Buzi -=KGB=-sek!
-
Bencus88
nagyúr
Amúgy aprón wh-snak fognak nézni mivel látom az árnyékokat

Athomi semi sem történt
Beírtam /com_maxfps 250 és a fraps ugyan úgy 75-ön állt -
slenyke
csendes tag
Sziasztok. 1 Problemem lenne hogy kell a demokat aviba konvertálni???
-
Bencus88
nagyúr
Volna egy kérdésem.Felraktam a fraps-et és valami lekorlátolja az fps-em 75-re:SEgyszerűen 75-ön megáll se le se fell melyik parancsal tudom korlátlanná tenni?
-
Balancee
aktív tag
Na megoldodott. Ezt a progit kellet letölteni és futtatni a gépemen. Ez beálitja a system 32 ben a pb jogosultságait. [link]
-
Balancee
aktív tag
válasz
chungee
üzenetére
Megvan a baj, de még nem tudom, hogy csináljam meg. A lényeg, hogy uj luter van, ami wifis. Wifire nem blokolja a bejövö jelet viszont a utp kábelel csatlakoztatom akkor igen. Szoval a luter menüjében kell megtalálnom azt ami feloldja ugy, hogy a luter tüzfala továbra is aktiv maradjon.
-
chungee
addikt
Nálam is volt és engedélyezni kellett a tűzfalnak. Nekem ZA-m van.
-
Balancee
aktív tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mi a megoldás a ''PnkBstrA.exe'' hibaüzire? Edig nem volt semmi gáz. Most meg ezzel az üzivel kivágdos a pb.
-
eastsider
nagyúr
[link]
havRom múvija
egy lanon lett összehozva, meg demok fele is lanos
-
Freeman25
csendes tag
Sziasztok jó reggelt minden kedves fórum társnak.
Szeretnék Warozni ezen a szerveren : 62.112.194.109:28994 Korán kelők jelentkezését várom azonnal.
Szerver name: [FEAR]2 CoD2
Jellemzés: nagyon sok jó egyedi pálya óriás és kis pályák egyaránt. Legtöbbször egylővetü fegyverekkel.
Várlok minden jelentkezőt. -
-
B-L-A-C-K
titán
Amugy több fps-t el lehet érni valami beállitással valami cfg-vel vagy mivel?Tudom ha beirjuk a maxfps-t kihozza a maxot de láttam egy sárcnak állandó 1000 fps-e volt és nem volt valami full full vga-ja...Hogy lehet ezt megcsinálni?
-
slenyke
csendes tag
DE én nem mindig demokat töltök vmikor fragmovieket!
-
B-L-A-C-K
titán
Lol: [link]
-
mayerlaci
senior tag
-
slenyke
csendes tag
Halee all!
Mostanában alap cfg játszok és a Celebrity clannal waroztunk és annyi fejest osztottam hogy csak scuda (mp44 meg thomsonnal meg karral no zoomal)
Mindenki csiterezett stb... ezt m iért csinűálja a sok alma??? -
Bencus88
nagyúr
-
Boci_83
őstag
Üdv!
Demót szeretnék lejátszani, de nem todom hogy lehet, vagy milyen progi kell hozzá!? Tudnátok segíteni!? Valahogy konzolból is vissza lehet játszani, de még nem jöttem rá sajnos.... -
Equitem
tag
Üdv mindenkinek!
Van egy furcsa hiba CoD2 Mulitban. Mióta új gépem van, azóta csinálja, előzőn nem volt sose ilyen gond. Pályabetöltés közben rendszeresen lefagy; van amikor még be se jön a pálya képe, máskor meg akkor áll meg, mikor majdnem kész a betöltés... Találkozott már valaki ilyen hibával??
Esetleg valami folyamat zavarja?? Amikor nem fagy, hanem betölti a pályákat rendesen, akkor minden szépen megy hiba nélkül... -
Liberator
tag
Hi! Az miért van hogy ha elindítom a multit kb. 1 perccel később indul el? Single rendesen elindul. köszi!
-
mayerlaci
senior tag
Gyerekek.CB-s on clant keresek AGE: 16+ ,
Ez vagyok: http://clanbase.ggl.com/personinfo.php?pid=6290798&wars=1 -
chungee
addikt
Annyira szégyellem magam mostanába

Only rifle dm+tdm és mire klánléder jön azzal hogy only rifle s&d war, akkoris a megszokott tempóban mek előre mint a hülyék, nem csoda hogy lelőnek és nézhetem a képernyőt
-
robee19
tag
Hogy is kell ezt az izét beszúrni?

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/070914/shot0038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]
[/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url] -
robee19
tag
hihi asszem ma én is jó formában voltam
http://kepfeltoltes.hu/view/070914/shot0038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/070914/shot0038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
AMD Power
titán
De jó volt végre az új kártyával tolni egy kicsit. Nagy ugrás volt a FX 5600-s DX7-s beállításai után.

-
MATEO6600
őstag
Ezzel a PB-vel csak abaj van!
Kiírja ezt a hibaüzenetet, azután hgoy csatlakozok, és játszok 1 percet:![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070914/19513790642.png)
Csináltam már PB firssítést, úgyis hogy mindent kitöröltem a PB mappából
Most mit tegyek?
Nem tudok játszani, valaki gyorsan segítsen plíz!

-
eastsider
nagyúr
MIért van az, h amikor 2odszor akarok visszamenni a játékba alt+zabbal akkor kidob directx errorral?
naon idegesítő tud lenni 
-
cor
őstag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
azért nem kell tulértékelni...

néha elkapom a fonalat,s ennyi
-
athomi
veterán
Nem, sztem véletlen sem ezért dobtak ki. Menj át mondjuk romániába és megtudod mennyire szeretik a magyarokat.

[Szerkesztve] -
athomi
veterán
Annyira szeretnek minket a szomszédországaink. Alig, hogy megtudják magyar származásomat máris kapok egy kicket. Illetve szoktak jönni a ''le a magyarokkal'' beszólások. Ja és olyan is volt, hogy a magyar, de külföldi állampolgár szólogatott be. Hát nem csodálatos?
-
robee19
tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az álltalad leírtakkal nem igazán értek egyet. Egyáltalán nem szánalmas a hd2600 széria, shaderigényes dolgokban meg lenyomja az x1950pro-t (AA nélkül, a 128 bit miatt), és megkapom boltban garival gyári tuningal 25k-ban... (az tény, hogy az AA nem való a hd2600 szériának, hát annyi baj legyen)
Egyébként eldöntött tény, hogy ilyen karit fogok venni, már semmi pénzért nem vennék dx9-est. Majd megírom, mennyit tud a gaméban.
Job DX10-es karik meg majd csak lesznek, de nem ilyen kis pénzért... -
pityeszka
őstag
Egyetértek veled

Én ezeket ajánlanám ha már az ati-nál tartunk,most ezek a legjobbak ár/teljesítmény szempontjából,ha tehetném én is ezeket választanám attól független,hogy még agp-s koromat élem,de jelen pillanatban meg vagyok elégedve a 7600GS DDR3-al.
Tehát:
[link]
[link]
és ugye ezek 256bites kártyák,persze ahogy mondtad a ''penztarca vastagsaga nagy ur'',de majd ő eldönti. -
Zso Ro
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem ajanlom neked,hogy vegyel HD2600XT-t.Eleve a HD csalad meg nem tul kiforrot,de ez a peldany egyenesen katasztrofa,mint az Nvidia hasonlo megnevezesu kartyaja(8600).
Ne vard hogy agyon teljeseiti magat.Attol meg,hogy az orajelek magasak,nem lesz gyors a kartya,hiszen a memoria 128bites.Atengedo savszelessege bizony nem sok.Bar a Cod2,nem mai darab,de mivel csak Dx9-et tamogat(ha nem kell neked Dx10 tamogatas),vegyel egy durva Dx9-es kartyat.-> Ati X1950
Bar ha kell Dx10-es tamogatas,akkor sem ajanlom a 2600-ast,mert abban sem remekel.
Bar a penztarca vastagsaga nagy ur,megis azt mondom,varj egy jobb Dx10-sre,vagy vegeyl durva Dx9-es kartyat. -
Balancee
aktív tag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Nálunk ugyan aza helyzet. Család/melo. Söt! 5 tag minuszunk is let. Egy átment másik klánba 2 kitetem mert 5 honapja semmi életjel egy meg abba hagyta a cod ot.
Vasárnap a cematox klán elen warozunk. Veletek is összehozhatunk valamit majd. Söt az OSS-nek is be van igérve.(chungee) Aztán lehet érdemes lenne egy cup-ot összehozni. Csak olyan barátias meghivásos alaput.
Most egy pár napig nem leszek ithon majd csak szombat este(költözöm fehérvárra és ott még nincs net bekötve) Hétvégente meg ithonrol. Szoval nem tudok semmit

-
Fastercowboy
tag
válasz
Balancee
üzenetére
A Gyíkhadot nem ismerem, ennek a sztorinak a kapcsán tévedtem a honlapukra, de mint mondtam, a BFG szerveren azért hetente min. 1x szoktam játszani, és valóban csak normális játékosokhoz volt szerencsém.
Én sok csapatra kíváncsi lennék, h. teljesítenénk ellenük, főleg most, h. hed-et (alias cor) is sikerült ''leszerződtetnünk''.
Azonban esetünkben elég nehéz megszervezni egy wart, mivel a csapat 80%-a már dolgozó és családos ember, így nagyon kevés wareredményünk van.
De a SpecnaZ-zal is szívesedn kiállnánk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Balancee
aktív tag
válasz
Fastercowboy
üzenetére
Idösek a Tibiék(29) is(BFG klán) Náluk is mint nálatok az élmény és a játék a lényeg. Nem a gyözelem. Persze ki ne szeretne mindig elöl lenni

A tapasztaltabb játékosok meg somán kiszürik már ki a wh s és ki az aki ügyes.
Kiváncsi lennék a gyikhadosztály hogy teljesiteni a SIE ellen.
Vn néhány igen erös játékos a klánotokban és a BFG-ben is. (kihivhatnátok egyszer öket) Kiváncsi lennék benneteket is lecsaloznának e. 
[Szerkesztve] -
Fastercowboy
tag
válasz
Balancee
üzenetére
Én H!nkytől hallottam ezt az esetet, annak kapcsán, h. mutattam neki a korrekt klánokról általad belinkelt oldalt. Ő mutatta nekem a Gyíkhad honlapját, ahol a már említett demo is megtalálható. Megnéztem, és szó se róla, az összevágott esetek tényleg elég érdekesek. Főleg Caenen a homokzsák mögötti bújkálós rész. Persze a technika sokmindenre képes, úh. így a háttérből érdemben nem lehet nyilatkozni a történetről sztem.
Mindazonáltal hozzáteszem, alkalmanként feljárok a B.F.G szerverre, és ezen alkalmak alapján korrekt klán képét mutatták. -
Balancee
aktív tag
Sziasztok! A tudomásomra jutott egy érdekes dolod. Amit itt diohéjban leirok nektek is. Sajnos az eset azt bizonyitja, hogy némely emberek ha vesztenek hova nem sülyednek.
Az eset egy ctf kupával kezdödött. Két klán a gyikhadosztály és a BFG közötti war alkalmával. A BFG elverte a gyikokat. ere persze kérték a demolyukat. igaz nem azonal kapták meg minden taggal hanem volt akitöl csak másnap. Erre a gyikok leadere összevágot belöle egy videot (ami letölthetö az oldalukrol) Amibe az látszik, hogy a BFG tagjai WH-znak.
Igen ám, itt jön a lényeg. Informácioim szerint az eredeti demokban egyáltalán nem látszik semmi féle wh csak a vágot anyagban. Megtudtam azt is hogy tudta a vágott anyagot manipulálni, wh-t inditott a gépén a gyikok leadere, elinditotta a demot és csak az olyan helyzeteket vágta be a videoba amikbe a wh is bele vágott volna.
Persze az igazság gyözött és a gyikokat kizárták a kupárol. Azzal védekeztek, hogy a BFG mindig tudta merre mentek/támadtak.
Erre én csak anyit tudok mondani: A BFG kb 2 éves klán,enyi idö alatt már azért a gyári mapokat kitanulhatják az emberek. A gyikhadosztály meg nem tul régi klán. A BFG tagjait ráadásul ismerem is. Kizárt hogy a nevüket és a bacsületöket csalássál csorbitsák.
Mit szoltok ehez? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
pityeszka
üzenetére
Ez az ő véleménye, de különösebben nem foglalkoztat. Én mindenképpen szeretném használni dx9-ben, ha kicsit lejebb adtam volna az igényeket, a GT-mmel is tolhatttam volna. Az meg hogy a gtx-e nem megy jól, nem meglepő, megkell nézni pl. a 8600-os széira mennyire trágya eredményeket csinál ebben a játékban...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Anno húztam, most vásárlás elött állok, mert alaplapi integráltal alulról veri a 20fps-t a sebesség...
7300GT-m volt, 500 helyett 752MHz GPU-val (vmod), meg 128Mb GDDR3 ram, 1400 helyett 18xyMHz-en, ezzel DX 7 módban 4X AA melett is szépen ment a gém 1280*720 -ban (neten is), viszont ha bekapcsoltam a DX9 módot, akkor már csak közepesre tett textúrákkal volt játszható, akkor olyan 40-50 FPS-em volt, ami viszont netre meg kevés, plusz ronda a játék butított textúrákkal... (főleg hogy 68cm-es képátlón nézem)
Egyenlőre szinte biztos, hogy egy HD2600XT 256MB GDDR3-as karit fogok venni. (25k) -
Zso Ro
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A memoria nagysaga nem befolyasolja a felbontas erzekenyseget.Az inkabb a felbontas azaz jelen esetben 1280*720 van koze szamottevoen.Minnel nagyobb a felbontas annal tobb ram kell.A reszletessegert a videokarid magorajele,memoria orajele es a memoria savszelessege a felelos.Bar szokas mondani a memoria minnel tobb,annal jobb.
Jelen esetben is igaz,bar a lenyeg a gyors memorian van.
Huzz a vidkaridon,es maris tep mint a fene. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
A gaménak DX9 módban, haa minden maxon (kivéve AA) 1280*720-ban elég 256MB ram a vidkarin? 128MB nem elég, ezt tapasztaltam...
-
chungee
addikt
Egyéni rekord

''Nem mondhatom el senkinek, hát elmondom mindenkinek.''
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung kuponkunyeráló
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest