Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
L!NK->Q3
senior tag
nekem azért kell(ene-> amióta van új moncsi kevés a vga) 125 FPS mert Q3ban megszotktam, ott tényleg számít-> kb 1,5x akkor tudsz ugrani mint ha nincs meg
próbáljátok ki a q3mat
töltsétek le és egyszer nézzétek meg hogyan és milyen módot játszom
nah ott, ott vannak irdatlan lövések -
Ice!?
őstag
válasz
Dani_kp
üzenetére
Én meg most élem a fénykorom...
Az FPS meg nem sokat számít, csak azért 100 alá ne nagyon menjen, mert úgy annyira nem élvezhető a game...
Meg mostanában egyre több az úgynevezett "Fps huszár", akiknek apuci megvette a vga-t és azóta van skill.. Ja, és 14 évesen nekem is van még időm... 
-
Dani_kp
addikt
válasz
Szabi1987
üzenetére
nekem is volt fénykorom (kb. 1 éve) aztán kis kihagyás most megint tolom (17 évesen szóval van még időm
), de pár napja a vga bemondta az unalmast szal most olyan átlag 50 fps....füstbe 8-10
mikor meg nekimegyek az embernek akkor 18-25 fps
mikor az eget vagy a falat nézem akkor meg 80-100 fps
. -
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Honnan lehet letölteni jó mod-okat cod2 szerverre?Ice :

-
Szabi1987
aktív tag
Pro shot
Hányadjára sikerült?
-
Buda76
senior tag
Ez így igaz, de ezek melett magyarországon jelenleg lehetetlen beszerezni origi új cod2-t...
-
illusiON
őstag
az mi a itten redvás fasza hogy játszok boldogan egyszer csak elkezd 40 és 400 fps közt szállingózni?
ha maxfps125 akkor is 40ig lepotyog a másodperc töredéke alatt és vissza, és ettől kikúrtul felhuzom magam mert akad a menet.. a vista nem birja rendesen XP módban futtatni vagy mi? hihetetlenül fehuzott 
-
Suty01
csendes tag
Hali
Van problémám
X-fire-ön keresztül nemtudok játszani, mert update után a játék elindul de aztán kidob asztalra
miért van ez?
update előtt működött faszán
Vki tud segíteni?Köszi.
-
CséZé
őstag
na mi a helyzet senki nem codozik?

-
pc-eye
tag
hellosztok!
nekem törtszerverek kellenének mer másolt cdm van tudnátok valamit belinkelni?
-
cor
őstag
engem is utolért ez a loosing key v mi a ....
mi a müködö megoldás? -
Pubszon
veterán
Ha vkit érdekel, nagy nyereményü Lanparty lessz.
A Fődíj 100 ezer FT.
Keleti LanParty. -
Pubszon
veterán
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
"Pedig az rendes kártya volt." Azaz PCI, kis sima C-Media.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Csak ugye az a fura az egészben, hogy ugye ha feltelepíted a játékot, akkor ugyanolyan ikont ad Single és Multi részüknek is. Na most énis voltam úgy hogy félrekattintottam, meg a 7 éves unokaöcsém is végigjátszotta a CoD2-őt is és a CoD4-et is. És ő is volt úgy hogy félrekattintott (a Multira)és eddig nem fagyott ki a Z-10-estől.
Lehet csak újrakéne tenni a FW-jét a hangszórónak, csak ugye nem fogok hozzá találni, a gariztatás meg esélytelen szerintem.Haverod 5.1 hangkarija milyen csatolású volt? Belső vagy külső USB?
-
Pubszon
veterán
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
A Havernak, egy régi 5.1-es hangkarival ugyan azt csinálta.
Pedig az rendes kártya volt.
-
Laca19 (a)
aktív tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
Meglett a probléma forrása.
Van egy Logitech Z-10-es sztereo hangcuccom, ami USB-ről megy. Tehát ez hangfal+hangkártya is egyben. És úgy használtam a gépet, hogy HiFi torony AUX bemenetére volt kötve ennek a Logitech hangszórónak a fejhallgató kimenete. Tehát ez a Z-10 csak mint hangkártya üzemelt.
És ebben a Z-10-es cuccban valami talán meghibásodhatott, vagy a belső firmware-je sérült meg, de ettől nem indult el a játék.
Tehát rendesen települ Windowsban(XP), ha USB-re dugom, megy vele a Single player játék, mind CoD2 és CoD4-ben is, de a Multiplayer részük kifagy ettől. Most az alaplapi hangkarit telepítettem és elindul a játék rendesen, természetesen a Multiplayer részük is.De nem értem, ha megfelel mint hangkártya nekik (CoD2-4) Single-ben, akkor multiban nem tudom miért fagy ki ettől a hangcucctól.
Kipróbáltam a dolgot teljesen más rendszeren is: AMD CPU-nForce2 chipset területen is, kíváncsi voltam, hogy esetleg csak az Intel chipset lenne-e erre kényes. De nem, az nForce2-es chipset AMD procival is ugyanezt művelte, rögtön kifagyott Multiban, szóval egyértelműen a Z-10-es a hiba forrása.
A gariztatása ennek érdekes lenne/lesz(?) , mert mit is mondjak? Működik Windows alatt, Játékok alatt Single-ben, csak a Multi részük nem megy?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Laca19 (a)
üzenetére
Az X-Fire ilyet nekem is szokott csinálni, mikor lefrissíti magát, mert kerülnek bele új játékok, stb. Ha rányomsz az uploadra mi történik ? Elméletileg le kéne töltenie a legfrissebb verziót, talán újra is indul és kész. ASE-val megy ?
-
Laca19 (a)
aktív tag
Sziasztok, barátommal több óra MSN-ezés után is nem tudjuk mit kezdjünk a következő problémával:
Van az én adatlapomon is megtalálható gépem, főbb részei:Gigabyte P31 DS3L (legfrisebb driverekkel hivatalos oldalról)
8800GT, 169.21 WHQL hivatalos driver
C2D E6750@2,66GHz, alapórajel
2x1GB Geil CL4 RAM 800MHzA lényeg: driverek a legfrissebbek(a hivatalos oldalakról), a rendszer stabil, teljesen alapórajelen megy minden. Volt rajta NFS Pro Street, Dirt, Crysis, TDU, CoD4, CoD2. Soha nem fagy.
Elmúlt hétvégén újratettem a rendszert. Ma feltettem délután a CoD2 és CoD4-et. Itt a lényeg, mindegyik teljesen jól megy, elindítottam mindkét játékot mind single mind Multi módban. Oké. 1.3-as Patch fenn van.
Mivel korábban mindkét játékot végigvittem Single-ben, és megmondom őszintén soha nem játszottam még Multiplayer részükkel ezeknek a game-eknek. Gondoltam nekiállok neten tolni a dolgokat

Haver segített, feltettem az Xfire-t és a PunkBustert. Innentől fogva behalt a Multiplayer része a játéknak, a Single továbbra is megy, de a Multiplayer rész, ha bevan kapcsolva az Xfire ezt írja ki elindítás után: link, ha kikapcsolva indítom el, akkor elszáll a játék ezzel a hibaüzenettel: linkLetöröltem az xfire-t, majd újratettem a játékot, továbbra sem megy a Multiplayeros rész, amíg délután minden gond nélkül ment (az xfire és PB telepítése előtt)
Ja és ugyanez a helyzet a CoD4-el is, ezt meg főleg nem is maceráltuk semmiféle PB-el sem meg xfire-el sem és ennek sem indul a Multiplayeros része, Single-lel minden rendben. Délután ennek sem volt semmi baja, indult. Egyszerűen nem tudjuk mire vélni, már elküldte az ő MP-es indítófájlát, nem megy.
És hagsúlyozom: e két program telepítése előtt nem fagyott ki a játék, most meg megmakacsolta magát mind a kettő és persze csak Multiban -
priti
addikt
nahh
azé' ennyire láma nem vagyok. '92 óta nyomom az ipart, tisztában vagyok azzal, hogy 1024 a kettes számrendszerre visszavezethetően, sőt olyan mély ismerője vagyok a témának, hogy tudom hogy 8 bit egy bájt, sőt még paritás bitről is tanultam, kár hogy már nincs, így nemtok villantani
Tudod elég meglepő, hogy egy kerekítés miatt itt kapom mega tutit, ahol mindenki "k"-t ír az ezer helyett az aprókban
, de igaz íííígyvan. -
priti
addikt
újraindítottam a gépet és azóta nem dobott ki
az egészet nem értem, mi tud beragadni, amire azt hiszi hogy csít, ááá szar ez az egész PB, csak a baj van vele, a csítereket meg nem szűri ki, akkor meg minek?!
egyébként a 3/4-ét nemtom, mivel 2 giga ramom van így az 1500MB lenne, de max 512-őt lehet, ezért tettem maxra, mondjuk tökmindegy, mert sz@rt se ért...
ha ezt naponta el fogja játszani én eret vágok magamon -
Sh4rKy
senior tag
heló mindenki
rohadt lusta vagyok és nincs erőm visszaolvasni a kérdés ügyében, úgyhogy most ne haragudjatok meg ha már egy feszegetett témát hozok fel újraszóval
beszereztük cod2-t, és hamachin keresztül szeretnénk "lan"-ba játszani, de vagy nem látnak vagy CD kulcs lekérésnél kiakad az egész
1.3-as patch van fenn, ha ez számít valamit
kérdés: miféle patch vagy bármi hasonló van amivel tudnánk orvosolni ezt a "pici" problémát?
segítséget előre is köszi
üdv
Sharky -
priti
addikt
Nem értem
Akkor tegnap miért nem volt?Itt azt írják hogy valami ASMCOD2 csalás miatt van és azt kell kikapcsolni. Namost mivel én tudtommal nem csalok, (fingom sincs hogyan kell) ezért kikapcsolni sem tudom, de már nagyon tele van a brém, mert lehet hogy fenn van ez a szar csít, mittomén, mert az egész gáma eleje másképp néz ki (gondolom ez a mod) de nemtok mit csinálni, mert ha nem engedélyezem a letöltést, akkor meg nincs meg az iwd és azért dob ki, ha engedélyezem, akkor meg minden szar feltelepül.
Nincs valami weblap ahonnan le lehet tölteni csak az iwd-ket, hogy ezeket a modokat el lehessen kerülni, mert már kegyetlenül unom ezt az állandó szivatást, hogy elmegy az ember kedve az egésztől...
Állandóan az a vége, hogy újrahúzom a gámát, végigszenvedem az összes konzolos hülyeséget maxpacket rate stb-stb, frissítem a PB-t és mire végre 1 hét alatt kiküszöbölöm az összes baromságot amiért kivág, akkor kijön egy ilyen és kezdhetem elölről
...megpróbálom ezt a parancsot azért. Köszi.

-
priti
addikt
Helo, tudja valaki mi ez az új hülyeség? (tegnap még nem volt
)Ezzel dob ki:
Corrupted File / Memory [81238]
méééénemlehet hagyni a szerencsétlen embert játszani? állandóan ezzel a hülye PB-vel szívok én, aki soha életemben nem csaltam.
Nem fordítva kéne lennie és annak szívni aki csal?
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Te tudod ! Nem hinném, hogy azzal lenne a gond, de van hozzá magyarítás is. Van köbö 3 fül, abból egy a barátok, egy szerverek, egy meg a frissítések, ami tok autmatikus. Barát/Szerver hozzáadása oszt hali. Nekem az ASE tűnne már annak. Ízlések és kotonok.
-
CséZé
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Nem muszáj ott 1000 beállítást végrehajtani én is csak szint a countryt állítom be és had keresse. Egyébként pont ez a felhasználóbarátság h azt szűröd ki amit akarsz

-
CséZé
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
Mi benne az értelmezhetetlen? Nagyon is értelmezhető!

-
Süni 1985 F
senior tag
válasz
Svájcinéger
üzenetére
x-fire nekem értelmezhetetlen az a baj!

Nem éppen felhasználóbarát...
-
Svájcinéger
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
A-ha. Használj X-Fire-t.
Én évekkel ezelőtt használtam ASE-t, de rengeteg szerót talált anno. -
Süni 1985 F
senior tag
Fentvan az 1.3-patch,de keveslem a szervereket mert alig talál 20-30-at,ASE-t használok...
Valakinek valami ötlete?! -
ibor90
csendes tag
Sziasztok! lenne egy kis problémám.
Ma mikor indítottam volna a gamét akkor fogtamagát elindult de egyből kilépett, mindenféle hibaüzenet nélkül
aztán próbáltam a single playert elindítani és kiírja hogy Fatal error...leokézom és előjön egy hibajelentés:
CoD2 1.0 build win-x86 Oct 6 2005
----- FS_Startup -----
Current language: english
Current search path:
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_15.iwd (85 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_14.iwd (4038 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_13.iwd (22624 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_12.iwd (1016 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_11.iwd (1462 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_10.iwd (1936 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_09.iwd (2142 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_08.iwd (2723 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_07.iwd (3384 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_06.iwd (990 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_05.iwd (928 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_04.iwd (698 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_03.iwd (26 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_02.iwd (40 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_01.iwd (16 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\iw_00.iwd (102 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2/main
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2/raw
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2/raw_shared
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2/devraw
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2/devraw_shared
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw11.iwd (1 files)
localized assets iwd file for english
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw10.iwd (414 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw09.iwd (98 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw08.iwd (8 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw07.iwd (1014 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw06.iwd (3110 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw05.iwd (5310 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw04.iwd (6240 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw03.iwd (6580 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw02.iwd (6404 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw01.iwd (5510 files)
D:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main\localized_english_iw00.iwd (4764 files)
localized assets iwd file for englishFile Handles:
----------------------
81663 files in iwd files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec players/ibor90/config.cfg
========= autoconfigure
configure.csv: using CPU configuration 2 GHz 512 MB
execing configure.cfg
configure.csv: using GPU configuration "Radeon 96*"
Measured CPU speed is 2.09 GHz
System memory is 1024 MB (capped at 1 GB)
Video card is "RADEON 9600 SERIES "
Streaming SIMD Extensions (SSE) supported----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
Mismatched REF_API_VERSION: expected 60, got 59
-------------------------------
Error during initialization:
Failed to initialize renderer: version mismatch.Már 2x újratelepítettem, de csak nem jó. a patchelés után romlik el..
eddig semmi ilyen nem volt
Légyszives segsítek!
Köszönöm -
-
illusiON
őstag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
én meg azt aki thompsonnal meg garanddal darál
rifleöknek meg csipának van feelingje (sőt, csipa nozoom hihetetlen nagy sztem
), de gyülölöm mikor viszanézem killcamből a gyerek 7et mellélő garanddal célzás nélkül az utolsó lövést meg headre bemakkolja, meg a többi sorozatfegyóval is ugyan ezek.. de mind1 ezért jó az onlyrifle -
CséZé
őstag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
csipa=sniper
Ebben is van sajnos rengeteg bug nem csak az uo-ban

mod: a fegyversebzés számomra is sz@r. Annyi kell 1 emberbe h lehetetlen...
Meg valamikor 1 fejesbe sem hal, meg 1 csipától, rifletől sem. Meg hasonló idegesítő problémák.
Látnád a CoD4-et HC-modban
1golyó 1 ember 
-
L!NK->Q3
senior tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Az életben is időzített, ha kibiztosítod és rántasz rajta eggyet akkor kattan és már indul is az idő.( legjobb a majom kemperek ellen)
Nem a q3hoz hasonlítom, valóság szempontból, mert nem lehet.
1eslövésre igenis lehet váltani mgokat.
A fegyver erőssége nem is lenne akkora gáz (de azért az), viszont akkor a pontosság vagy a karakter eltalálhatósága irreálisan nagy.
Ha már az életnél tartunk nem tudsz sprinetlni vagy mi?Mi az a csipa? Annyi codos szakzsargont használtok h azt se tom mi van
UO jobb volt játékélményre, csak sok bug volt benne
-
Pubszon
veterán
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
-Csak AWE mod kell hozzá
-Csak AWE mod kell hozzá
(az életben sem időzített
)
-Erősek mint az életben.
(kiváncsi lennék hogy ki ugrik 30 métert egy lezer fegyver találata után, mint a quakeben.
)
-Nem lehet, mint ezekkel a fegyverekkel az életben.
-Ez a feltöltődés elég gáz, de aki tud adjon fejest vagy legalább felsőtestbe lőjön. (AWE moddal van élet, és csak ha életet veszel fel akkor töltődik
) -
illusiON
őstag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
-valóban csak moddolton van
-van ahol a gránát időzitett pont multkor csodálkoztam h felrobbant a kezemben
ez is lehet h moddolás volt
-erősek de nem eléggé, azzal az őrületbe kergetnek ha valakit belövök csipával és megy tovább vígan..
-nem lehet váltani de ennyi erővel ne tapadj rá az egér gombjaira
-feltöltődik, de újabban ez minden játékban divat lett, a multit nagyon tönkre teszi
1ébként én például sosem Q3maztam mindig is cs flavour, de én sem szeretek bujdosni, épp ezért nem SD-zek
az egész játékban a csipa ér vmit szvsz meg a többi rifle még -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
tenshun
üzenetére
tom, oda kell a takt is
mivel q3mazok ezért könnyű préda vok nem sztek bújkálni
amúgy lenne kedvem SDzni( feltéve h az rlimit max 2-3 min mert akkor nincs brit kemp) de servert kéne bérelni
lenne 1 vagy 2 haver rázed01: te most single vagy multi playert mondod?
jó is a cod2 csak 5 gáz van vele:
- nincs sprint vagy csak moddolt serveren
- a gránát nem időzített, pedig az alap lenne
- erősek a fegyverek, de nem is kicsit
- nem lehet váltani sorozatlövésről egyes lövésre
- LOL, ehh feltöltődik az élet <-- pff ezmiez gigamegaLOL
-
zed01
őstag
Szerintem nagyon jó játék a cod2. Király. Elkeztem vele tegnap fél négykor jáccani a singleplayert és egyszer csak azt vettem észre hogy már majdnem éjfél van, annyira lekötött. Irtani a gaz nácikat. A cod4 is nagyon jó, de ennek jobb a hangulata. Egyébként az a véleményem hogy zseniális játékokat csinálnak az Infinity Wardos srácok, amihez hozzányúlnak arannyá változik. Hiába akik tehetségesek, azok tehetségesek.
-
Noorbi
csendes tag
Hello! Ha felrakom a Windows Vistát akkor még tudok majd DX7-es grafikai beállításban játszani??
-
athomi
veterán
Szomorú, hogy még a jobb játékosok közül sem képesek sokan F12 nélkül játszani.

-
klambi
addikt
szevasztok a punkoostert hol toom frissíteni?

-
L!NK->Q3
senior tag
-
L!NK->Q3
senior tag
Azt bírom a legjobban ha felmegyek netre én egyből csíter vagyok

Jah meg azt hogy azok szólnak be akiknek töxép színes nevük van meg kira bindek, de lőni egyik se tud. Amikor meg mondom h kb 1-1,5 hónapja cod2zök rendszeresen akkor, akkor meg kickelnek
pff LOL
Azt fel se fogják hogyha q3ban megtanultam a pontlövést meg a rárántást a railgun miatt.
Sőt kickeltek azért is mert elmondtam h q3 után a cod2 az egy nagyon egyszerű és irdatlan lassú game...
Alap cod2ben lehet sprintelni? Mert gigalassúnak érzem... -
pityeszka
őstag
válasz
Süni 1985 F
üzenetére
1.3 patch,ASE jó!!
-
Süni 1985 F
senior tag
Milyen patch,kell,hogy felengedjen cod2-re neten?és ase jó hozzá?

Új hozzászólás Aktív témák

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de pár napja a vga bemondta az unalmast szal most olyan átlag 50 fps....füstbe 8-10
mikor meg nekimegyek az embernek akkor 18-25 fps
. de tuti kivolt akadva az a német katona...legalábbis én mondtam volna a magmét
ááh

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(kiváncsi lennék hogy ki ugrik 30 métert egy lezer fegyver találata után, mint a quakeben.