- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Prof01
veterán
Már 3k-ért dobálják a gémet.[link] (ha vkit éredekelne ) Kár, hogy most, amikor már nem játszok vele.
(#3989) Sirandrish: lol
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
sziryboy
csendes tag
Kivág a server evvel a hibaüzenettel: PunkBuster must be Enabled before joining this server.
PunkBuster can be Enabled/Disabled in the Multiplayer Options menu. Visit www.evenbalance.com for PunkBuster support.
Hol tudom bekapcsolni a PunkBustert? A "Többjátékos Mód Beállítások" alatt hiányzik, a Punkbuster be/ki lehetőség. CoD 1.3-as patch van fent.
Mit tegyek? Előre is köszönöm a segítséget! -
Neró
őstag
válasz Sirandrish #3994 üzenetére
De most már beszéljünk vidámabb,jobb témáról.
Cod 2?| www.diablohungary.hu
-
Neró
őstag
-
Neró
őstag
válasz Sirandrish #3989 üzenetére
Ki volt a példakép a fociban?
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
chungee
addikt
válasz Sirandrish #3962 üzenetére
A 4-el mi is próbáltuk, de nem megy
Marad a 2
-
Sirandrish
legenda
válasz Balinov #3987 üzenetére
régen mikor jártam focizni és elég jól is ment mindenki azt mondta hogy egy Maradona veszett el bennem...aztán felszedtem 50kilót és már ugy is néztem ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
lol
-
Sirandrish
legenda
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3984 üzenetére
Benned elveszett egy jó photosopp-os jó méllyen
-
Sirandrish
legenda
ezt kapd ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3981 üzenetére
Ez sokkal jobb
-
-
Bencus88
nagyúr
no comment -
-
danithe
tag
=) ha mindent lenyomok min-re a grafon van 200 fps-em de ha j akko300 fps-em is van
Tegnap szorakoztam és sikerült
Azt mondd, amit mondanod kell, ne azt, amit mások szeretnének hallani. Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást. Egy szakadékot nem lehet két részletben átugrani.
-
Balinov
titán
válasz szabozeee #3973 üzenetére
hmm..most megfogtál.Én be szoktam minden egyes szerverre kapcsolódásnál írni,de sztem meg lehet csinálni úgy is,hogy beírod a cfg-be.utóbbit nem próbáltam.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
szabozeee
aktív tag
Hi!
Az egyik havernal van egy kis gondja, folyamatosan kivágja a szerver, ha valaki tud segyteni azt megköszönném. [ezt irja ki mielőtt kivágja]
Hala Madrid :)
-
-
pityeszka
őstag
Feladom!Xp reinstall,game reinstall 2x,több driver kipróbálva!!Negatív,betöltésnél reccs én meg nem fogok mindíg resetelgetni
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3965 üzenetére
Fogalmam sincs
-
pityeszka
őstag
Olvastam máshol,hogy elég sokaknak van problémája ezzel a betöltés dologgal új gépeknél,tehát már tudom,hogy nem a gépem rossz legalább.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Sirandrish
legenda
válasz Bencus88 #3963 üzenetére
tudom hogy müködik mert TQ-t rengeteget nyomtam vele csak a cod végett érdekel hgy nincs valami olyasmi amit tudnom kéne?
-
Bencus88
nagyúr
válasz Sirandrish #3962 üzenetére
Én pont ma raktam fel a programotAnyira nem értek hozzá csinálni kell egy szobát a haverod rácsatlakozik és kész is mehet a lan
-
Sirandrish
legenda
halika!
aki játszott már hamachin leirná ilyen faja kis szájbarágós módszerrel (mondjuk a hamacsi telepitésétől kezdve) hogy hogyan kell ugy tolni?havernak most lett nete de a 4 nem megy neki igy marad a 2
Mester pl te de bárki leirhatja..nagyon hálás lennék
-
Blaise
veterán
üdv !
Mi a különbség a sim Cod2 és a Cod2 Game of the Year kiadás között ? Mit adnak hozzá extrának ? Megér +1e Ft-ot ?
-
-
pityeszka
őstag
Mióta újraraktam a rendszert azóta nem megy rendesen a játék.Lenyomunk egy pályát a következőt már nem tölti be.Találkozott már valaki ilyesmivel??Van megoldás??
üdv
-
Sirandrish
legenda
válasz #00809728 #3954 üzenetére
nekem nem segitett...ujra volt már rakva azóta egy ideig jó aztán megint ez van...aztán megint jó.
-
törölt tag
Hy!
Nálunk is az egyik srácnak 30-40pingje volt.Aztán állítolag szolgáltatot cserélt és azota nem ud játszani mert egy lépés kb fél pálya neki.Majd a szolgáltatonak jelezte a hibát azok meg azt üzenték vissza rakja ujra a szgépét és lám megjavult a gépe.
-
Sirandrish
legenda
válasz danithe #3943 üzenetére
nem feltétlenül mert nekem 10megasnettel is van olyan amikor 200 felett van
szolgáltatótol függ..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pubszon
veterán
Nekem 1,4/256-os a netem és 45-50 szokott lenni a pingem, de viszont CoD4-ben már 65 körül van.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
danithe
tag
-
Bencus88
nagyúr
Most fogom kivinni a cod2-őt vagy a gépet és felgyújtom.Nem hiszem el fellépek egy szerverre jaj de jó 40 50-es ping.Eltelik egy kis idő néha felmegy 100-ra aztán ugrál 600 700-on és baromira idegesíííííííít Le fogom töröli a francba ha csak nincs valami megoldás.
-
Neró
őstag
Nem azon van a hangsúj,hogy hibaüzenetet ír ki.
Hanem azon,hogy ledobja a szerverről.
Ami érthető mert tört a játék.
Így nem tud felmenni egyik serverre sem csak a tört szerverekre.
Erre van egy program és ha ezt felrakod akkor felenged midegyik szerverre.
A progi nevét már elküldtem neki pü-ben.| www.diablohungary.hu
-
gergosz86
csendes tag
Sziasztok!
Nincs eredeti CoD2-m, de szeretnék szervert csinálni amit látnak a koliban a többiek, ez lehetsége, meg nem tudom hogy hol tudok ip alapján csatlakozni szerverhez. Tudtok nekem segíteeni, előre is köszi -
Pubszon
veterán
Vhogy be lehet állítani hogy QUAD CORE-ból ne csak 1 magot használjon a játék?
Ez is elég de azért jó lenne ha a többit is kihasználná, legalább kettőt.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
VW_Beetle
tag
Köbö két napja ujratetten a játékot mondvám megnézem COD4 vs COD2 na akkor képzeljétek azt el hogy oköbö én 341 órányit játszottam a aCOD2-vel már eléggé jó voltam most meg néztem hogy mit csinálok ugyhogy visszaszokni már tuti nemtudok majd
Professzionális GAMESERVER HOSTING by DIGITALFORCE.HU
-
rolko
őstag
HELP!!
Az lenne a nagy problémám hogy, feltettem a Vistát, a CoD2-őt is, alkalmaztam hogy XP-n menjen, el is indul, felmegyek egy szeróra ( mind1 milyen ) és kb 20 másodpercen belül kidob a PB valami ötlet?
-
Neró
őstag
-
cucmalajmc
tag
válasz farkasember #3897 üzenetére
valószínű akkor az a baj,hogy túl gyors a gép a COD2-höz. várj még 10 évet és akkor jó lesz a procid az aktuális játékokhoz.
-
Boci_83
őstag
válasz farkasember #3897 üzenetére
Kétszász gigaherzes géped van...?? Azta k...va!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha már itt vagyok a COD totyikban megkérdem: Új gépem lesz, giga p35-ds3, core 2 duo E6750 2giga ram! Be kell valamit írni a conzolba hogy ezeket kihasználja? Vagyis kell tudatni a játékkal hogy 2magos a proci?
-
őstag
válasz #00809728 #3902 üzenetére
Hát igen, sajnos van ilyen Egyébként Cod2ben elég nagy hátrány hogyha felmész egy sima pub szeróra játszani, és nem vagy túl jó, kvázi nem túl jó a statod lámáznak! Meg jellemző az is ha éppen jó vagy, és nem csalsz akkor is irják hogy "Kapcsold ki a WH-t hülyegyerek" stb. Ugyanakkor ha egy másik ember feltűnően csítel és szólsz neki, megint jön a nézmá a Statodra hülyegyerek (ezt jól megaszontam)Kis filozófia
-
törölt tag
Hy!
Ma egy élménnyel gazdagodtam+csalodtam a barátaimban is.
Felhívtak a Densos szerverre mert elég jókat szoktak nyomni.Gondoltam felnézek és hát rosszul tettem.
Azt láttam egeres pályán nyomják és az Amcsikat beszoritották egy helyre azaz ott éledtek ujra és mérget+gránátot dobnak rájuk.
3-4 Németnek kb 168:2 átlaga volt a tőbbieknek 12-14 közt igazából ők távolról szemlélték csak a körülményeket és nem kaptak az Amcsikból.Lényeg,hogy aki a szervert igazgatja elől járt ebben a barbár tettben és mészárolta őket rendesen. 20perc egy menet és 12 percig ez ment csak.Írtam is a srácnak ez sportszerütlen és igazából nem méltó a cod2-hőz.
Mire ő-kelett neki mert ,hogy jó legyen a statja
én meg-legalább jól fogsz tudni aludni vazzeg.... -
Pubszon
veterán
Ez a /r_multigpu 1 parancs nem a több videokártyára vonatkozik?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!