Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Sziasztok.
Lenne 1 problémám, amire talán itt +találom a +oldást, a TI segítségetekkel. Multiban szeretném kipróbálni a COD 2-t de nincs eredeti játékom. Lenne valamifélle crack, vagy key, vagy patch amivel + tudnám oldani ezt a próblémám???
Eddig a FEAR Combattal toltam, de már 1 kicsit uncsi lett, úgyhogy talán itt +találom a hellyemet. Bármilyen lehetőség érdekel. -
-
gergosz86
csendes tag
Sziasztok!
Régebben nem eredeti játékkal játszottam és gyakran kidobtak a szerverek, hogy a kódom használatban van. Most megvettem az eredetit, és nem tudjátok mért van az hogy még mindig kapok neha ugyanilyen hibaüzenetet? Az lehet gond, hogy nem raktam fel a játékot újra, csak a kódot írtam át? Előre is köszi a segítséget.
-
lamavok
csendes tag
Hello!
Gainward 8800gt golden sample. -
lamavok
csendes tag
Hello!
Már régota codozok tehat nagyabbol tudom h kell beallitani a grafot de eleg vicces h dx9-be full grafon van 150-250FPS-em( pályától függ) de ha leveszem dx7-be 1024x768 minden low akkor is kb-ul ugyanannyi van.Nemtudtok valami olyan dolgot mondani amivel dx7-be is tobb fps-em lenne.
Elore is kossz. -
athomi
veterán
Hitch warning: 1977 msec frame time
Client 23 connecting with 33 challenge ping from 217.12.49.164:28960
Connecting player #1 has a zero GUID
Going from CS_FREE to CS_CONNECTED for (num 1 guid 0)
CB|GV PunkBuster: VIOLATION (AUTO-UPDATE FAILURE) #141: guest (slot #1) This PB Server Requires (A1383 C2.013) - Error loading pbcl [(VALID) 84.2.87.59:28960]
WARNING: Non-localized Game Message string is not allowed to have letters in it. Must be changed over to a localized string: "guest"
0:guest PunkBuster kicked player "guest" (for 0 minutes) ... This PB Server Requires (A1383 C2.013) - Error loading pbcl
CB|GV PunkBuster: Kick Command Issued (This PB Server Requires (A1383 C2.013) - Error loading pbcl) for (slot#1) 84.2.87.59:28960 guest
CB|GV PunkBuster: Lost Connection (slot #1) 84.2.87.59:28960 (VALID) guest
CB|GV PunkBuster: New Connection (slot #2) 217.12.49.164:28960 [] "po'k-malac" (seq 12671896)
WARNING: Non-localized Game Message string is not allowed to have letters in it. Must be changed over to a localized string: "po'k-malac"
==== ShutdownGame ==== -
athomi
veterán
Mindenkit kibax a pb a szerórol. Vmi ilyesmi van kiírva:
Punkbuster Client: PB client in distress-
Cannot authenticate with PB server (C2013)Mi lehet a gond?

-
lamavok
csendes tag
Hello!
Szerintetek a cod2-be ezzel a configgal:intel pentium d 925 8800gt 2gb 800mhz rammal mért nem akad a 333fps vagy ezzel mennyi fps-re kéne h számitsak.
Elore is kossz! -
Nunder
őstag
Szevasztok! Hatalmas problémám van a COD2 Multiplayerrel! Feltettem a gamet notira mondván majd azon tudok a haverokkal neten zúzni ahogy ezt az asztalin is tettem! A single rész tökéletesen megy igaz vissza kell venni DX7 re mert csak akkor nem akad a notin valamiért! De a multit az istenért se akarja szeretni! Elindítom és fekete képnél megfagy! Megy a zene de olyan mintha a gép belsejéből szólna és a gép nem reagál semmire! Nem tudom találkozott e már valaki a problémával de nagyon fontos lenne hogy tudjak játszani vele! Ha bárki tud valami használható módszert hogyan lehet notival 32bites Vista alatt multizni lérem írjon mert nagyon el vagyok keseredve! Csak az alap játék van fenn egyenlőre semmi patch mert nem akarok belenyúlni amíg nem kapok valami használható infót!
Előre is köszi a segedelmet! -
bozont
veterán
-
tenshun
tag
Valaki nem tudja h ki a Hungarian Fragfest Area szerver adminja?, aki ismeri szólhatna neki hogy tegyen rendet mert már legalább 1 hete egy rohadt aim-os fent van
-
Hi all!
Miért van az hogy kikapcsolom a letöltéseket, és ha rámegyek egy szerverre ugyanúgy letölt?Tehát egyszerűen nem menti el a beállításokat! Mi a teendő? köszi
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
CoD2-be is nagy a pinged? Vagy azt még nem is nézted?
-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
én naponta CoD2-zök, van is szerverünk, tehát ha gondolod....

-
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
looool
Tedd vissza, pár perc az egész -
CséZé
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
át kell állítani a kompatibilitást XP SP2-re

-
-
Hi all!
Vista-m van és ha elindítom a játékot akkor csak fekete képernyő jelenik meg és a program nem válaszol! Mit tegyek? 1.3as patch van fennt!
-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Csak ezen a jól sikerült alliteráción nevettem.

-
Pubszon
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Mindenhol ítják hogy a 8600GT a 7900-as szériát hivatott leváltani, azaz teljesítménybe nagyon közel vannak.
Mivel a cod2 nem volt megfelelően optimalizálva ezért a dx9 kemény dió főleg nagy felbontáson.
Nekem a 8600GT-el dx9, 1280-as felbontásba minden maxon leesik 30fps-re és nem csodálkozom mert ez így van rendjén.
de viszont ugyan ilyen beállítások mellett dx7-ben nagyon jól megy a game.
Ugyhogy te sem csodálkozz.
-
bozont
veterán
Sziasztok
Tudja a játék az 5.1-es hangot? Most vettem egy x-fi és gondoltam kipróbálom mit szól ezzel a játékkal, de nem az amit vártam. A frontok szólnak a legerősebben, a hátsók már halkabbak, de a center szinte meg sem nyikkan. A legzavaróbb az, hogy amikor lövök a saját fegyverem hangja alig hallható, nayg hentelések közepette meg egyáltalán nem. EAX 3 volt bekapcsolva.
-
Prof01
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
"Sirandrish Sírköve"
LoL 
-
válasz
Pubszon
üzenetére
Jogos, valóban jobb. De most tettem egy 7900GT-t a gépembe, és nem jobb a helyzet. Azaz...most meg akárhogy állítgatom DX9-be, mindig 30-60fps-sel megy, ami nagyon zavaró.
De érdekes, hogy DX7-be 1440*900-ba, szó szerint minden fullon, és 60fps végig.
Be sem akad sehol sem. Na nem fárasztom tovább a bandát, mindenesetre érdekes a probléma.
Köszi a segítséget! -
icons
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem vmivel jobb, mert multiban van, tehát újraéledek, de azért necces (és szerencsére tdm-ezem). Azt mondták nekem, hogy a vidkari túlmelegszik, de ez nem lehet, mert most jéghideg. Nektek alapból ez volt, vagy vmi változott a gépen, és utána kezdte el?
-
euforia
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja én most kezdtem el játszani vele és ugyan ez nálam baromi idegesítő és fingom sincs h mitől lehet:S
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
ÓÓÓ, ezaz, és mit csináltál vele?????
-
Pubszon
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Sztem ennek így kell lennie, de megnézhetitek egy demo-val is ugyan olyan beállítások mellett. Meg azért a 7900GS csak jobb kari mint a 7600GT.
-
-
kari:16r
csendes tag
#4108!!!!
HELP ME PLS! előre is thanx!

-
Pubszon
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Sztem ez természetes dolog, nekem 8600GT-vel minden maxon leesik 30-40-re, ugy hogy nincs is nagyon nagy füst meg por, stb...
-
Hali!
Az normális dolog, hogy egy GeForce 7600GT-n DX9-be meghal a játék? Úgyértem, hogy annyira akad, hogy játszhatatlan - nekem ez 30fps-t jelent.
Beltéren 60 fps, de kinn 30-ra esik, és nagyon gáz...főleg a hóesés öli meg.
DX7-be tökéletes, akármit csinálok, szinte nem is esik 60fps alá. Az a fura, hogy haveroknak ugyanilyen káryán folyamatos DX9-ben is. (hóesés, por, kültér -> alig veszi vissza az fps-t)
Van valami titka?
(játékot újraraktam, gyári VGA drivert használom, Win-t most raktam újra...)
Köszi! Páá.(Konfig: 2 giga ram, 3000+ Athlon 64, GF7600gt)
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem mondod?? Elég idegesítő, és azt tartja úgy 10mp ig, ami warozás közben elég zavaró... Azt mondták túlmelegszik a vidkarim... Odébb tettem hidegre a gépet, még mindig ugyanaz, úgyh nemtom mi lehet vele... És cod4ben is ugyanezt csinálja.
-
icons
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
1024graf, minden alapon, és az, ami a leírásomban van. Ez így 40fps, ami néha leesik 2re...
-
szecsi09
csendes tag
Valaki tudna abban segiteni, ohgy ezt a hibát hogy kell kijavitani? Vistám van...
call off2 inditása helyett ez jön be: DirecktX(R) encountered an unrecoverable error.
Check the DirecktX(R) FAQ for possible solutions..S.O.S
-
szecsi09
csendes tag
Hello!
Most vettem egy laptopot ami vistás és a call of2 inditása után ezt irja ki: DirektX(r) encountered an unrecoverable error. Check the DirectX(R) FAQ for possible solutions.
Tudna ebben valaki segiteni hogy hogy tudjam kijavitani ezt a hibát?? S.O.S -
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
CoD2-vel nyáron DX9-ben játszottam 9600XT-vel amíg nem volt gépem, volt vagy 140 fps-em (persze nem maxon), CoD4-et még nem próbáltam rajta.
-
icons
addikt
Nekem cod2 80 körül, cod4 40körül van fpsben, de mindkettő játszható, igen a cod4is. (az előbb nem az én gépemről volt szó)
-
kari:16r
csendes tag
én egyszerűen a 3. küldetést nemtom megcsinálni!

ott mi a feladat?
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De azért rendesen lehet érezni, ha 60 alá megy az fps, igaz? Engem legalábbis erősen irritál, ha 60 alá esik.
-
tenshun
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát ha te akarsz lenni a host akkor: create new network és aki meg csatlakozik az meg join existing network csatlakozik ahhoz a hálózathoz amit te csináltál. aztán bemész a játékba ott kiválsasztod a multiplayer-t azon belül a LAN-t
-
feka007
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem minden esetben, ha lecsökken 35-40-re, akkor már elég komoly szívás van, ennyi fps ebben a játékban sehol sem elég a 40 fps kb. a felének felel meg (ezért nem is nagyon örültem, hogy a CoD4 is ezt a motort viszi tovább, na mindegy...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de még nincs eléggé kiforrva, ugyhogy várok és addig is marad az xp és az ezen való játék.

A cod 4 valmivel jobb, az elég jól szól, ott egyedül a center nem ad hangot.
ez mohaa-s??????????