Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
néha
aktív tag
OKOKOK

-
néha
aktív tag
Ja az only rifle az király

-
Zood
csendes tag
Hi!
Aki esetleg nem ismeri
:Büdös Macska Only Rile & Toujane DM szerver :
195.70.62.122:28995Büdös Macska War Szerver (Toujane S&D):
195.70.62.122:28990 -
chungee
addikt
Toujane-rifle-DM a király

-
Pubszon
veterán
Nekem Toujane. Only Rifle.

-
néha
aktív tag
Mármint a caranten

-
néha
aktív tag
Halljátok a cod 2 ő ben mi a kedvenc mapotok???? Nekem
aranten(az király) 
-
icons
addikt
Hello!
84.2.39.215:28960 Ide akarok csatlakozni Xfire-lel, és cod elindul, de Várakozás a kapcsolatra...xx és számol, már 116ig, de semmi... ez miért van?
Valójában minden szerverre ezt írja ki...
A probléma megoldódott, tűzfal... -
size
tag
válasz
Balancee
üzenetére
Hello
Nem dinamikus az ip.
Az ip cimemet már megkapták a haverok és igy x-fire is látja szépen a szervert .
Azonban én magam is ha ugy probálok meg csatizni a szerverhez hogy a külső upc ip-et használom akor várakozás a kapcsolatra feliratot kapom és nem csatizik.
Ha viszon meg adom a hálozaton belüli ip azon szépen csatizik és megy a szerver.
Arra gondoltam elöször hogy lan szerverként fut de beirtam hogy net szerverként fusson, de ugyan azt csinálta. -
Balancee
aktív tag
Ha dinamikus ipd van nem fogját látni a gépedröl inditott szervert. igy egy fix ip t kell adnod a játéknak. A másik ha nem eredetivel telepiteted a játékot akkor az is baj lehet. A keresöknek is kell x idö, hogy a szerveredre leljenek a skenerei. A haverjaidnak meg add oda az ipd. Ugy elvileg látni fogják.
-
snoopzkaaa
csendes tag
Sziasztok
szeretnem kerdezn, hogy hogy lehet bebindelni azt h mikor belenezek a tavcsovesbe egybol levegot vegyen????
pls help,,,, thx
-
size
tag
Kikapcsoltam a tüzfalat, de sajnos ugyan az a szitu kintröl nem lehet elérni.
Probáltam másik szerver cfg, de sajnos egyikkel sem müködik.
Az nem lehetséges hogy a UPC szorakozik?
Egyébként erröl az oldalról szedtem az infokat a cfg is. Mert mindent frankon le van irva ezért csodálkozom hogy nem müködik.
http://profbako.uw.hu/help.htm
Meg még innen néztem dolgokat:
http://gameconfig.fgcklan.hu
Igyhát paszolok.
Ha valaki tud küldeni egy szerver cfg ami tuti hogy müködik az megköszöném.
Bár az elöbb emlitett oldalakon is vannak minták amik müködnek.
Telepités menete a következő volt
- Cod 2 alaapjáték fel
- 1.3 pach fel
- Pályák main-be bemásol ezek másik szerverekröl letöltöttek voltak, de azota probáltam netröl letöltöttekel is.
- szerver cfg probálgat
- AWM-mod beállit
- Örül mert végre megy aztán, hidegzuhany mert kivüröl nem elérhető.HELP!!!!!!!!!!!!
-
Balancee
aktív tag
válasz
Balancee
üzenetére
Itt egy kis segitség a configoláshoz: Config maker
-
size
tag
Sziasztok
Kérdésem lenne hozzátok.
Adott egy müködő cod2 szerver. Othoni gépemen fut.
Az ottani hállozaton belül szépen megy.
Azonban a netröl nem lehet hozzá csatlakozni.( azt irja a szerverre várakozik)
Ezek vannak a szerver.cfg-ben amik a szerverre vonatkoznak.// ************************************************** ***
// *********** Server Personality Dvars ****************
// ************************************************** ***// Hostname and MOTD
sv_hostname "xxx"
set scr_motd "xxx"set dedicated "2"
//Szerver IP
set net_ip "xxx"//Port (Standard 28960)
set net_port "28960"// Max Players and Saved Private Possitions
set sv_maxclients "12" //Maximum players on the server who are not using the private password
set sv_privateClients "4" //Allows players to enter the server without taking up public slots//Downloads
seta sv_allowAnonymous "0"
set sv_allowdownload "1"// Server Packet Rate
set sv_maxRate "20000"// Limit Laggers and reconnect spammers
set sv_reconnectlimit "3" // Limits how long a player must wait to reconnect to a server
set sv_minPing "0"
set sv_maxPing "400"// - Banning
set g_banIPs ""// AntiFlooding Settings
set sv_floodProtect "1"xxx tagok értelem szerüen kitöltve.
Segitsetek a ha tudtok mert nagyon jó lenne már saját szerveren játszani a haverokkal.
Help! -
chungee
addikt
OFF
Aki használ Xfire-t pls help!
Az a helyzet, hogy csak COD2-t látja és nekem van Serious Sam2+Time Shift+Sniper Elite stb... de nem látja. Mi lehet a baj
ON -
webdeejay
aktív tag
Hali!
Nekem lenne egy olyan problémám, hogy cod2-be neten 85 fps fölé nem megy dx7-ben...7600gt-m van...com_maxfps 250-re állítva...help!

-
Neró
őstag
Nekem nem birja a videókártyám és amit akarnék olcsón az elfogyott.
A másik boltban van csak 2x annyi az ára.
-
arix32
csendes tag
COD 4 FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LAMA

-
chungee
addikt
Konfigom miatt még sokáig fogok COD2-zni

-
Balinov
titán
TEgnap 1 óra COD4 multiban való bénzás után visszamentem COD2-re,hátha csak nincs gyakorlat még a 4-ben.ott újra jól megy,szal megnyugodtam,hogy nem én vok béna,hanem még szoknom kell a 4. multiját
-
fules66
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!/már 200-as/
-
fules66
csendes tag
Hello!
Tényleg a direct x volt a baj, lentebb vettem és újra stabil 91-es az Fps-em.De nem tudtok valami megoldást arra, hogy növeljem/bírná a configom, ha növelném?/
Köszi!
-
fules66
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem miért van az, hogy mielött újraraktam volna a CoD-2-őt satbil 91-es FPS-em volt, utánna már csak 20-30. A beállítások ugyanazok, szerintem a gépem bírna még a 91-nél többet is. Megtudnátok mondani, hogyan tudnám megnövelni az FPS-em?
A configom: nVidia GeForce 7600 GS, proci: Intel core 2 cpu /2,13; 1,6GHz(lehet hogy hülyeség, de ez van odaírva)/, direct x9.0c, monitor Samsung SyncMaster 920n /simán viszi a 1200*1000-es felbontást/Kérlek segítsetek, nagyon fontos!
Előre is köszi!
-
Bencus88
nagyúr
Ajánlom ezt az oldalt srácokezt
-
kerepesipeti
csendes tag
Hi all!
Most frissítettem a PB-t és ha rámegyek egy szerverre és lelövök valakit kilép ezzel az üzenettel: [link]
Mit tegyek? Köszi
-
-
euforia
tag
válasz
euforia
üzenetére
hm.. közben kicsit elgondolkoztam ezen a ping dolgon addig oké h cod2 már nemérdekel annyirra h rágodjak ezen de itt a cod 4 és mostanában egyre gyakrabban eszeveszett nagy a pingem sőt mondhatni folyamatosan 700-900as! Az érdekes az h eddig arra gondoltam h a szolgáltató nembírja csúcsidőkben a teljes sávszélt adni v vmi ilyesmi lassulás van a dologban de ha pl dcinfon nyomok 1 speed tesztet akkor megfelelő értékeket mutat ugyanakkor viszont játékban 900as a pingem de a net meg semmi nincs balssulva. Van vkinek vmi ötlete h mi lehet ez?
-
Pubszon
veterán
Huuu de pang ez a topik a cod4 óta.
-
CséZé
őstag
Na hi!
Azért ie írok mert a szomszéd topic zárva van
... a CoD4-gyel lkapcsolatban lenne egy pár kérdésem, tehát kb játszottam vagy 3 órát, vagy 13 szintes, de nem nagyon értem ezt a dolgot a perkekkel meg a fegyverekkel együttvéve, meddig vannak szintek? Valaki magyarázza már el vagy valami magyar link, előre is thx 
-
athomi
veterán
Rentgeteg a láma CoD4-ben!
Elsőre gond nélkül csináltam 30/14-es statot. Nekem elég nehézkes megkülönböztetnem az embereket egymástól, de ahogy elnéztem nem voltam vele egyedül. 
-
Bencus88
nagyúr
Wááá ma waroztunk 3-an voltunk ők 4-en
És egy idő után kidobtak meg beszéltek ezt hogy azt hogy jézusom haverom 1v4-be lehozta a kört
Kegyetlen szarok voltak -
Balancee
aktív tag
Hivd fel a szolgáltatod és kérdezd meg mekora a sáv a háznak. Aztán nagyábol kitudod számolni, hogy kevés e vagy valami más a baj. Ha kevés akkor elöször reklamálj a szolgáltatodnál ha nem tesznek semmit akkor meg szolgáltató váltás. Ha még nem telt le a hüségnyilatkozatod akkor is ez szerzödésbontássi indok lehet. Amiért nem kell fizetned. Ugyan is a szolgáltatod válalt egy minimum sávot és ha nem kapod meg folyamatosan akkor ök hibáztak, de a fogyasztovédelmet felhivod és ök pontosabban elmagyarázzák.
-
Balancee
aktív tag
Csao! Minden szerveren megvan ez a jelenség? Nézd meg azt, hogy nem e csak egy adott szerver szolgáltató szervereinél van ez. Sajnos néhány szolgáltató 110-120%-on használja a szervereit. Ott szokot nagy ping meg gyakori és nagy lag is lenni.
A másik ha panelban lakx vagy csilagpontos rendszeren kapod a netet lehet tulterhelt. Egy Kaposvári ismerösömnél volt az, hogy 2 megás nette bérelt (kb2 éve) és a 10 emeletes házra volt össz-vissz 10 mega. Mikor már sok bérlö volt esténként nem tudodtt játszani.PROti A patch-et nem másolni szokták hanem futtatni. Az 1.3-as patch amit kell használnod, hogy tudj multizni.
-
Boci_83
őstag
Mostanában nekem is ezt csinálja. Korábban nem volt semmi gondom, még akkor sem ha az Msn-t és a Ts-t együtt használtam játék közben. Bár néha az Msn ha ment akkor csinált ilyet, de néhány emberkét letiltottam és megoldodott a probléma, ám egy ideje ha kikapcsolom az Msn-t, akkor is csinálja.... Főleg ha a TS-t is használom játék közben, de nem ritka hogy TS nélkül is. Szal fogalmam sincs. Virus nem igen van....
-
CséZé
őstag
Hi!
Lenne egy nagyon idegesítő problémám. Mégpediglen: Ha codozok egy dő után elkezd a pingem novekedni egészen 800-900-ig, így elég zavaró a játék és mondhatnám h játszhatatlan mit csináljak? Már egy csomószor le kémprogramtalanítottam de ugyanolyan
Kérlek segítsetek 
-
PROti
tag
CSók a SzááÁjra!! xD
Azt szeretném kérdezni hogy mi van akkor ha eddig megvolt a 100-250 közötti fps,
most meg 70-100(beállításokon nem változtattam,consolba nincs korlátozva)
333-at írtam consolba de nem lett jobb és mindez egyik napról a másikra
Rakjam újra a gammet?
thx a válaszokat
-
pigatt
őstag
na így mindjárt 100!
-
pigatt
őstag
Üdv. Mindenkinek!
Létezhet az, hogy az aláírásban szerpleő konfiggal csak ilyen 48-51 FPS-t látok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak kicsit át kellett gondolni
... a CoD4-gyel lkapcsolatban lenne egy pár kérdésem, tehát kb játszottam vagy 3 órát, vagy 13 szintes, de nem nagyon értem ezt a dolgot a perkekkel meg a fegyverekkel együttvéve, meddig vannak szintek? Valaki magyarázza már el vagy valami magyar link, előre is thx
Kérlek segítsetek