Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom: [link]
-
klambi
addikt
srácok keresek 1 szervert mert ujradobtam a gépet...de istennek se találom már mindenhogy kerestem... a neve valami olyasmi volt hogy patkányok ide...rat's-es mapp volt rajta meg german farm...nem tudja valaki véletlenül az ip címet?!

-
xeeerox
csendes tag
válasz
Pubszon
üzenetére
Nos Hölgyeim Uraim ... NEkem olyan gondom van hogy ujra raktam az xpét és be lépek eredeti cod2 szerverre és 1 perc mulva kibasz aimbot #50104 -al de aza bökkenő hogy ez egy pb bug dehát nem csitelek .. és az lenne a kérdésem hogy mit csináljak mer tmindig kibasz azzla ? pedig se cb-n se GV nem kaptam bant mivel pb bug láttam is a GV oldalon de arra nem kapok választ hogy tom ezt eltávolítani ha ujra rakom az xpt segitene ? vagy valakinek ötlete? privátba irjátok le pls FONTOS ;>
-
athomi
veterán
válasz
chungee
üzenetére
Ebben sztem is van vmi, hallottam is már hasonlóról. Nekünk is volt már olyan warunk, hogy 1 puskalövéstől rendre nem haltak meg.
Az a legviccesebb az egészben, hogy ezek a konfigok teljesen normálisak (hiszen a konfigban nem is lehet semmi halhatatlanságot beállítani vagy erősebb lövést, meg mi baromságokat szoktak összehordani), egyszerűen csak kihasználja a játék adta lehetőségeket. -
chungee
addikt
Rájöttem, hogy a pro cfg-sek, nem azért konfigolnak, hogy ő lássanak másképpen mint mi. Hanem, hogy mi másképpen lássuk őket. Ugyanis vmi laggot állítanak elő minimális mennyiségben. Hogy mért számít ez a kicsiny mennyiség

Szal only rifle klánban vok, és csak rifleben war-unk(Kar, Mosin, Lee). Nos war-tunk egy klánnal, meg lett beszélve hogy rifle lesz. Hát igen rutintalanok e téren, jöttek a flémek felőlük. Mi egy szót sem szóltunk a közösbe, Miután kitomboltak magukat, jöttek a Dis/Reconnectek. Azután csak ők nyertek. Mert egyszerűen nem lehet őket lelőni és vhogy fázis késésben látunk őket. Annyi hogy megfordul és meghaltál, közben megfordult és már céloz+lő. De mi csak annyit láttunk, hogy szimplán megfordult.
-
simo the new
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat skacok

-
Napster01
tag
válasz
simo the new
üzenetére
nem vagyok benne biztos de asszem
vagy
/rcon sv_fps "érték"
vagy
/rcon sv_maxfps "érték"
próbáld ki h cfg-be mind2-t beírod aztán átírod a saját maxfps-ed mondjuk 500-ra, ha pár perc után ledob akkor jó
-
pityeszka
őstag
válasz
simo the new
üzenetére
Ennyit tudok segíteni

-
Dani_kp
addikt
válasz
simo the new
üzenetére
hi.
console: /com_maxfps és ide a szám, pl.: /com_maxfps 125
ui.: a szerverek nagy része 250-ig vannak korlátozva ezek felett nagy az esélye h kidob a pb. -
simo the new
csendes tag
Hy
Olyan kérdésem van melyik az az ercon parancs amivel a szerveren FPS korlátot lehet beállítani? Előre is kösz az infót

-
zsid
senior tag
válasz
illusiON
üzenetére
SZvSZ a 4 is tele van hülyeséggel, főleg a sebzést illetően. Volt, hogy valakit 2* fejbelőttem hátulról, kb 2 méterről G3mmal, megfordult és lelött. Van akinek Dragunovval is kettő kell fejbe , MP5ből egy egész tár testre, shotgunból közvetlen közelről nem elég egy ... vannak bugok a 4 ben is

-
-
-
illusiON
őstag
-
CséZé
őstag
-
Scoobyka
addikt
átolvastam pár hozzászólást ,de egy dolog megfdogott midnenki dx7re rakja a gémet....miért?...nekem 7600goval mindent maxra tolok dxben is és megvan a 30-60fps ami már jó singleben és neten is.
notin tolom. -
-
Fittipaldi72
tag
Sziasztok!
amikor letöltöttem a patch-t akkor vmiért nem lépett be a játékba és ezt írta ki:
Fatal Error!
Failed to initialize renderer:Version mismatch
Ilyenkor mit csináljak?előre is thx!

-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Revoltek
üzenetére
Biosban engedélyezve van az USB-s egér támogatása? Nekem DFI lapom van, és mégis, gyárilag disableden van.
--------
Úgy igazából az zavar a lézereseknél, hogy mikor nem mozdul, akkor csak fél gőzzel megy, és csak mozgás hatására kapcsol teljes fényerőre. Bár nem tudom, h. ez mindre jellemző -e. -
Fittipaldi72
tag
csá csá!majd holnap dél előtt vmikor rá értek multiznién is ott leszek!
) -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ti milyen egérrel külditek? lézeres, v. golyóssal? Én egy kb. 6 év körüli a4tech 4way scroll golyóssal, egy lézeres egér sem tudta még nálam ezt a pontosságot hozni, mindnél utánhúzást tapasztaltam.
Jah és valaki tud valami megoldást a HD2600xy karikkal jelentkező random lefagyásokra? (driverfüggetlen a dolog, és tuning nem befolyásolja, és nem melegszik túl semmi)
Mert kedvenc szeróm megelégelve a sok gyíkot meg csítert, átmegy legálisba, és meg is venném miatta a gamét, de így, h. random fagyok minden alkalommal, így inkább a játékot fogom felfüggeszteni, amíg jelenlegi karim van. Persze mehetnék más szeróra, mondván h. belefér a fagyás, időnként 1 órát is bír fagyás nélkül, de más szeró már nem lenne az igazi... -
Makaveli
senior tag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nem eredeti. Honnan bírom leszedni a működő crack-et?
-
Makaveli
senior tag
Megvan a játék az uncsitesóimnak, felrakták, de nem bírják elindítani. Felraktam nekik egy NO-DVD patch-et, ha elindítom ez fogad: Valmilyen .dll fájl nem található, miért lehet???
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Revoltek
üzenetére
Nézd meg a korábbi PH teszteket, kritikán alluli sebességet hoznak a 8600GT-k. Ez a játék nem nekik való.
Összehasonlításképpen nekem 2600pro (XT- órajelen) olyan proccal 1280*720-ban DX7 és minden maxon 4XAA-val csinál 70-150 FPS között. PH! tesztben a 8600GT-nél egy 1650XT is jobb eredményt kapott CoD2-ben.
-
Revoltek
aktív tag
Van egy ismerősöm akinek ugyanilyen konfiggal 700FPS-e van de persze neki fps config-ja van...
-
Revoltek
aktív tag
válasz
ch@t man
üzenetére
PS2-őn jobb a CoD2 mint szgépen?? Te szerintem nagyon el vagy tévedve... A joystick görgőivel mikor fogod te úgy irányítani a célkeresztet mint egérrel?? A CoD3-at nagy szerencsétlenségemre sikerült kipróbálnom PS2-őn és halálisz@ar volt.Nem a grafika miatt, mert az tökéletes volt, az irányítással volt bajom. Szerintem FPS-t nem konzolon kell játszani, a konzol extreme sportos játékokra való mivel elég nemhéz szgépen irányítani a Tony Hawk American Wastelandset. Szerintem...
-
Pubszon
veterán
Erre a cfg-s dologra a megoldás az, hogy minden config_mp.cfg fájlt törölni kell a játék mappájából. Csak mielőtt törlöd csináld meg magadnak ami kell és mentsd ki külön, és ha törölted mindet a mentettet tedd be a X:\CoD2 mappája\main\players\neved mappába és mehet a game. Mert ha vmelyik MOD nem találja a mappájában a config_mp.cfg fájlt, akkor innen vesz másolatot. Ja és nem árt írásvédetté tenni.
Ennyi az egész.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
forceberg
üzenetére
Nekem folyamatossan átirogatta játék a cfg fájlomat, pl. fps kijelzést kikapcsolta, stb... Ezeket úgy orvosoltam, hogy mindent beleírtam a config fájlba bindekkel, beállításokkal stb., majd az egészet írásvédetté tettem. Azóta nem buzerál.
(nem cheates beállításokról van szó, hunkmegs, maxfps, ilyeneket lőttem be.) -
VGA tesztet tudtok, ahol az újabb kártyák vannak mérve cod2-vel?
-
Én jól állítom le. Csak gondolom a C 'n Q miatt ad be kérdést, hogy új hardverhez állítsa-e?
Nem-et szokta mnyomni ugye.
Ja, és attól függ, hogy melyik szerverre lépek fel, hogy elmenti-e a beállításaimat.
Ha szerver nélkül elindítom a MP-t, akkor a MP-be mindig az utolsó látogatott szerver modja töltődik be. Erre gondolok, hogy sok szerveren le van tiltva a változtatások mentése.
De ennó ugyanez volt a controls beállításokkal is. Idegesítő volt, hogy minden új belépésnél át kellett konfigolni. -
CséZé
őstag
válasz
forceberg
üzenetére
ilyet nekem csak akkor szokott ha rosszul állítom le a codot és az indításnál bejön egy hibaüzenet igen,nem,mégse választási lehetőségekkel. Ha igenre mész akkor az alapértelmezett van, ha nem-re akkor az amit te állítottál be. Ha nem működik próbáld meg a cfg-be állítani
-
Miért van az, hogy átállítom a multiplayerben a képernyő beállításaim, s minden indításnál a régivel indul? Azaz kilépésemkor nem menti el a képernyő beállításaimat.
-
No-kia
addikt
tényleg olyan sokat számít hogyha cod 2 ben nem pl. 200 hanem 600 fps van hogy arra vágyik vki hogy neki is anyi legyen mert akkor soookkal jobban tud codozni meg extrém helyekre eljutnmi jumpolással? mert haverom folyton ezen van felakadva de nem hiszem hogy van valóságalapja, de cáfooljon meg vki vagy erősítsen meg ebben, thx
-
Pubszon
veterán
Nem nagy dolog, de azért leírom.
Általába mikor jó volt a net mindig ~50 volt a pingem, de minap fejlesztették a netet és a pingem olyan ~40 körülire esett. Megörültem, mondom ki próbálom a CoD4-be, mert ott mindig nagyobb volt a pingem(meg másnak is), erre mikor beléptem a pingem olyan ~35 körüli volt. Erre, mondom a CoD2-be akkor miért nagyobb? Fogtam magam és elindítottam a CoD2 azon másolatát a gépemen amibe még nincs semmi MOD-se és akkor láttam hogy a pingem mindössze ~20.
Ezzel csak azt akarom közölni, hogy ha vkinek nagy a pingje, törölje az összes felesleges MOD-ot a játék mappájából. -
chungee
addikt
Megveszem a COD2-t origiba, akkor telepítsem fel az origit vagy elég átírni a warez cd kulcsot

A losing key-re pedig szaglásztam picit és máshelyen más emberek is átírtak, de nem segített. Erre tökvéletlenül az SZIE oldalon voltam és...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de 4ben nincsenek ilyen gondok, ahhoz sajnos erősebb gép kell ilyen teljesítményért 
Akkor mennyin van neked az egérérzékenység
Kidobtam az ablakon 6k-t
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)