- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
válasz
Tomko78 #2775 üzenetére
Igen elég bosszantó, de hát ez van kezdem megszokni, hogy mindehova flashel indítok vagy reflexből a kemper helyekre prefire.
Amúgy kinek mi a kedvenc fegyó? Nekem az Oden nagyon betalált.
A Scar nagy csalódás pedig MW2-ben kedvenc volt. De most...lehet attahcmentekkel jobb lesz majd...de jelenleg AR-ban az M4 mindent ver sajnos, mindenki azzal mászkál. 0 szórás ás recoil, teljesen jó minden rangre...vicc.
Az AK nemsokára meglesz arra leszek még kíváncsi. Illetve a napokban a Bizon-t tesztelem majd. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Tomko78 #1711 üzenetére
Nézd, tekintve azt hogy mibe kerül egy-egy olyan PC, ami képes meghajtani egy 2/4K -s monitort úgy hogy mellette megfelelő mennyiségű képkockát is biztosít, még mindig jelentős FHD többség van.
Másrészt: mindent ne kelljen a user szájába rágni. Ott a gépigény referenciaként, mindenki aki tudja hogy mi van a gépében, ennek megfelelően nagyjából be tudja lőni azt is, hogy mit bír. Ha ez nem elég, ott volt a beta teszt, és egy rahedli mennyiségű benchmark gameplay YT -n.
-
venom8888
őstag
válasz
Tomko78 #1298 üzenetére
De Mondom normalon is 164, High on, 138 de ott be is akadozik valami miatt, lhet a cpu oda mar keves. Csak vannak hitetlenek hogy nekem anyi az fps em,es bizonyitani szerettem volna az igazam, soha nem hantazok,es mindig bizonyitom is az igazam,ez nem csak itt,a valo eletben is. Be allitottam mindent Ultrara,minden Enabled maxon. igy is 120-160 kozott ugral.Tehat a jatek eleg szeppen van optimalizalva,es ez csak Beta,ha a vegleges verzio is legalabb ilyen jol lesz optimalizalva, akkor tuti megveszem.
-
shotika
őstag
válasz
Tomko78 #1243 üzenetére
Ha tesztet kéne írnom róla, vszeg csak ennyi lenne: fasza játék
Nekem egyből ráállt a kezem a picit más gunplayre, és végre tényleg mintha más engine alatt futna a cucc, sokkal jobban is fut nekem, mint az előző pár rész (és most nem is az FPS értékekre gondolok, hanem dinamikusabb lett, élvezetesebb irányítani - néha, amikor respawnolok, akkor megakad egy pillanatra, illetve a dobozokra való felmászás még nem az igazi, de ettől függetlenül teljesen rendben van.
Aki viszont eddig se csipázta a codot, az ettől se fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest