- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nem lesz Xiaomi 16
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Mi viselt meg ennyire?
(#8276) Csokishurka: Jah, néhanap és néhány pályán összefújja őket a szél, sajnos. Tegnap nekem is volt egy afférom, kétszer kiszedtem a legpofátlanabb ürgét, de túl sok halálba került, így amikor harmadszor is visszamászott, léptem a játékból. Néha rosszabbak, mint anno a cheaterek az MW2 -ben, lehetetlen helyeken tudnak egész játék alatt feküdni / gubbasztani.És ami a legrosszabb, amikor a játék a párosító rendszer miatt erősebb ellenfelek közé dob, nem egyszer kiderül, hogy az erősebb ellenfelek ilyen guznyadék kemperek, világi jó stattal...
(tisztelet a kivételnek, azért sok jó játékos is szaladgál a játékban - a statomon érzem)
De azért a HC -t én jobban élvezem, ezzel együtt is.
(#8268) GhostPetya: Dettó, bár a lányom már megjegyezte, hogy Apa sokszor nagyon csúnyán beszél este, amikor játszik (azóta próbálok rá figyelni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest