- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
válasz
gyuribácsi88 #7593 üzenetére
Ha nekem nincs láthatóan fogalmam nem hoztad volna elő a dead silence perket, mert tudnád hogy a COD4-ben az is hallható volt. ;)
Az új Codok lettek némák még sokszor DS nélkül is. Ide visszahozták a rendes lépéshangokat amiért megy is a hiszti, a legutóbbi patchben emiatt hallkítottak is rajta.Annyira nincs közöm hogy csak a COD 4-ben több ezer órányi időm volt aktívan klánozva, máig fel fel megyünk régi tagokkal egy egy WAR-ra más csapatok ellen.... Mw2 óta a COD széria széthullott és igen ez az első olyan rész aminek bár vannak baromságai leginkább hajaz a COD4-re és nem csak kinézetben.
Nem ezek akiket linkeltél nem de erről írtam is mi lehetne a megoldás, a feladat alapú játékmódokban a killek alig számítsanak...Sajnos ez lett a COD-ból az elmúlt évek alatt. Elég bemenni egy SD meccsre...védőként rohangálnak az idiílóták az ellenfélre...támadóként mindenki elrohan a bomba mellett le se szarják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged