Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
Ez a 17 pálya ez tök jól hangzik, csak ha nyomod a Domination, TDM, Headquarters triót ami talán a legnépszerűbb, akkor ugyan az a 4 map pörög körbe. Értem én, hogy 17 map elméletben jól is hangzik, de abból mondjuk 5 pálya Gunfight-ba van amit sokunk nem is játszik egyáltalán. Van 3 talán ami Ground War, azzal meg nem játszik olyan ember aki próbálta már a Battlefield-et, mert valamiért a CoD is BF akar lenni de ritka szarul áll neki és játszhatatlan kavalkád az egész játékmód.
Ground War helyett lehetett volna 4 normál pálya, vagy egy olyan War mód ami a WW2-ben volt, na annak igazán lett volna értelme.Így hogy én is rakom bele bőven az órákat, nekem is kezd kifulladni. M4A1, MP5 kimaxolva küldetések nagyon bugyuták, ráadásul bugosak is. 3 millió verzióba összetudod rakni a fegyvereket, mégsem lesz olyan bazi nagy eltérés, hogy új játékélményt adjon ha átalakítod másmilyenre.
Szóval ez így ebben a formában tényleg unalmassá kezd válni, de ehhez azért az kellett hogy elég csúnyán rákockuljak mióta kijött a játék.Amúgy miért nincsenek még esti pályák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- iPhone topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest