Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csuzda

aktív tag

Úgy érzem unalmas napok fognak következni nekem :DDD

Új pályák:
    Oil Rig: nem rossz pálya, de 5vs5 (vagy 6vs6 van rajta?) esetén túlságosan nagy a pálya mérete. Túl sokat kell futni, hogy találkozz egy ellenséggel. (Amúgy kedvenc pályáim Rust, Shoothouse, Shipment, mert akciózni szeretek, nem futkárzoni :D ) Mindig inkább kiléptünk a menüben ha jött ez a pálya kivéve Hardpoint és Drop zone módok esetén, akkor felettébb élvezhető.

Sudal Harbor: CoD első részével csak gimis verseny alkalmával játszottam, így 90%-ban ismeretlen volt a pálya. Nagyon bejön a pálya, viszont örülnék ha nem dobna mindig a legmesszebb a történésektől. Minden módot élveztem rajta, kivéve a Team Defender-t, mert abban a módban ha erődöt csinálnak a konténerekből akkor képtelenség visszavenni a zászlót.

ISO: Imádom ezt a fegyvert :D FSS Nightshade barrel, 5mW vagy Tac Laser, Merc Foregrip, 50-es dobtár, Fully Loaded kombóban használtam és egyszerűen brutálisan jó ez a fegyver. Nagyon szeretek menni vele, utoljára az MP7 volt nekem ilyen jó. Bár ez lehet még jobb is.

AN-94: Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mindig Monolithic Suppressort és leghosszabb csövet viszek. Mellé nem tudtam dönteni, hogy Commando Foregrip vagy Merc Foregrip legyen, de a 60as tár és a Tac Laser biztos. 30+ méter felett szeretem ezt a fegyvert, 10 méternél közelebb elég frusztráló volt ebben az összeállításban.

Dual Kodachis: Undorító fegyver... Röhögve szedtem össze rá az aranyat. Nagyon jó vele játszani, bár ez késre és a botra is igaz.

Rank progression: Nagyon könnyű volt, még könyebb mint a 4. szezon. A 3. szezonban volt kihívás, pl: juggernaut lehívása, chopper gunnerrel ölni vagy rengeteg hackelés is volt.

És a legfontosabb: többet nem akarok pajzsot látni :W De legalább megvan az a Calling Card + embléma páros amit bárki össze tud szedni, de senki nem fogja :DDD :DD

Végül egy kérdés: hogy adjak 10 headshot-ot halál nélkül? Hetet sikerült összeszedni, de 10 az rengeteg...

Késes: Dobálgattam Scrapyard-on olyan helyekre ahol úgy gondoltam, hogy vannak és sikerült :D
    6 lethal kill: Röhögve meg lehet csinálni shipmenten.
    Objective player: Sulder harboron csináltam meg, szerintem dropzone játékmódban, vagy hardpoint, de lehet headquarters is... Nem emlékszem.
    Recon Drone+C4: Az ellenség megejtette az utolsó killt, kiírta, hogy mennyi killünk volt nekünk és az ellenségnek és azután robbantotta be a társam a C4-et és úgy öltük meg az ellenséget. És megkaptuk :DD

Új hozzászólás Aktív témák