- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
Úgy érzem unalmas napok fognak következni nekem
Új pályák:
Oil Rig: nem rossz pálya, de 5vs5 (vagy 6vs6 van rajta?) esetén túlságosan nagy a pálya mérete. Túl sokat kell futni, hogy találkozz egy ellenséggel. (Amúgy kedvenc pályáim Rust, Shoothouse, Shipment, mert akciózni szeretek, nem futkárzoni) Mindig inkább kiléptünk a menüben ha jött ez a pálya kivéve Hardpoint és Drop zone módok esetén, akkor felettébb élvezhető.
Sudal Harbor: CoD első részével csak gimis verseny alkalmával játszottam, így 90%-ban ismeretlen volt a pálya. Nagyon bejön a pálya, viszont örülnék ha nem dobna mindig a legmesszebb a történésektől. Minden módot élveztem rajta, kivéve a Team Defender-t, mert abban a módban ha erődöt csinálnak a konténerekből akkor képtelenség visszavenni a zászlót.
ISO: Imádom ezt a fegyvert
FSS Nightshade barrel, 5mW vagy Tac Laser, Merc Foregrip, 50-es dobtár, Fully Loaded kombóban használtam és egyszerűen brutálisan jó ez a fegyver. Nagyon szeretek menni vele, utoljára az MP7 volt nekem ilyen jó. Bár ez lehet még jobb is.
AN-94: Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy mindig Monolithic Suppressort és leghosszabb csövet viszek. Mellé nem tudtam dönteni, hogy Commando Foregrip vagy Merc Foregrip legyen, de a 60as tár és a Tac Laser biztos. 30+ méter felett szeretem ezt a fegyvert, 10 méternél közelebb elég frusztráló volt ebben az összeállításban.
Dual Kodachis: Undorító fegyver... Röhögve szedtem össze rá az aranyat. Nagyon jó vele játszani, bár ez késre és a botra is igaz.
Rank progression: Nagyon könnyű volt, még könyebb mint a 4. szezon. A 3. szezonban volt kihívás, pl: juggernaut lehívása, chopper gunnerrel ölni vagy rengeteg hackelés is volt.
És a legfontosabb: többet nem akarok pajzsot látni
De legalább megvan az a Calling Card + embléma páros amit bárki össze tud szedni, de senki nem fogja
Végül egy kérdés: hogy adjak 10 headshot-ot halál nélkül? Hetet sikerült összeszedni, de 10 az rengeteg...
Késes: Dobálgattam Scrapyard-on olyan helyekre ahol úgy gondoltam, hogy vannak és sikerült
6 lethal kill: Röhögve meg lehet csinálni shipmenten.
Objective player: Sulder harboron csináltam meg, szerintem dropzone játékmódban, vagy hardpoint, de lehet headquarters is... Nem emlékszem.
Recon Drone+C4: Az ellenség megejtette az utolsó killt, kiírta, hogy mennyi killünk volt nekünk és az ellenségnek és azután robbantotta be a társam a C4-et és úgy öltük meg az ellenséget. És megkaptuk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Zalman ZF9225ATH AMD CPU hűtő
- MSI NX8600GT-E (MS-V091) PCI-E videokártya
- Asus P5QE Retro alaplap, + Xeon X5450 CPU, + hűtő
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest