Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A golden és egyéb camo gyűjtőket kérdezném. Nekem eddig két fegyver van, ami a stílusomhoz passzol és szinte mást sem használok, csak ezeket. Az egyik az M4 amiből már sikerült is összeszedem az aranyat, a másik pedig a RAM 7, itt viszont elakadtam. Összesen 35 távoli (long shoot) hiányzik, de egy ideje nem igazán adja be. A távolabbi lövéseim 95%-a headshot-ot dob fel és így tényleg iszonyat nehéz a grind. Volt, hogy 3 órát nyomtam és egy távoli lövést sem adott be. Esetleg valami tipp vagy loadout a RAM-hoz, hogyan és hol lehetne a leggyorsabban kifarmolni azt 35 távoli lövést?
Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest