- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
neduddki hová tűnt? K. rég olvastam tőle bármit is. Magyar/újmagyar mindegy.
-
válasz
Earl_Muttley #50046 üzenetére
Ennyiert kell, akarmi is legyen az
-
Ace owner
addikt
válasz
Earl_Muttley #50046 üzenetére
Pistont szerezz hasonló árfolyamon és jóban leszünk
-
Earl_Muttley
őstag
Xiaomi MiKey valakinek?
Árfolyam legyen 2 hideg Carlsberg vagy Tuborg -
Csak a másik keze annyira elfoglalt volt h nem bírta tartani rendesen a telefont
-
Magnum_
nagyúr
-
válasz
macilaci78 #50039 üzenetére
Lattal mar, dzerinted mennyire erdekel ez ha finomat eszek?!
kulonben Iza nagyon figyeli hogy a legjobbak keruljenek a talra. Van amikor egy vasarlas 3-4 x per km autokazasbol all csak h minden meglegyen.
-
válasz
DeFranco #50034 üzenetére
Kérlek alássan: a tepsibe kell süttttőpapper. A kumpli elő van főzve, pici sóval. Vízleöntés után fűszer ( lehet kapni olyan krumpi fűszert ami hasonló a a rázós acsishon amit anno a mekiben lehetett kapni - pl Lucullus fűszersó kumpihon ) majd a süttőpapiron felfekvő alkatrészeket, kb 2-3 cl olajjal finoman végig csurrantjuk. Így megy süttőbe (180-200°c menet közben 1-2 alkalommal megmozgatva. És nincs szag, meg nincs olaj pazarlás.
-
Sertés szűzérme, békönbé tekerve éppen mediumon, tepsis krunyesz és házi cékla -
Qru
MODERÁTOR
válasz
PeeterssoN #50031 üzenetére
Ha elveszik a postán az nagy szívás... inkább elmentem érte magam, az a tuti.
-
krizmo_
addikt
Amikor pár éve el kellett mennem háziorvoshoz (másik településen, mint ahol azelőtt életem), akkor nem kérte a kartonom, hanem felvett egy újat. Bár azt sem tudtam ki volt azelőtt a háziorvosom, sosem voltam nála. Most szintén el kellene mennem háziorvoshoz (csak, hogy legyen), szintén lakhelyváltás miatt... De most is azt mondom majd, hogy csináljon új karton... Egyébként is az előző olyan adatokat vitt be, amelyek nem is valósak, magas vérnyomás, szívritmuszavar...stb...ami eléggé idegesített, de gyorsan kellett egy orvos és amúgy is ezer éves kütyüket használt...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
werszomjas #49999 üzenetére
Nem rég intéztem ilyet. Be kell menned a a régi dokihoz és ki kell kérned a kartonod tőle és azzal átkocogni az új választott dokidhoz és ott leadnod neki.
Ha lakhelyváltozás miatt váltasz másik dokira akkor köteles fogadnia, ha nem akkor opcionális. Utóbbi esetben nem árt megkérdezni, hogy fogad-e (ami azért van, mert az oep-es fejpénz kvótájuk egy felülről zárt előirányzat).
-
Mercutio_
félisten
-
ph2012
senior tag
Ilyen kőműves fúrószárral lehet fürdőszobai csempét fúrni: [link]?
Vagy milyen fúróval szokták csinálni?
-
-
Melack
veterán
Ha vasárnap kell vkinek vmi Miskolcról, most boltoljon. Elhozom, ha minden le van beszélve.
-
Mizsala
tag
válasz
lorcsi #50008 üzenetére
Igazából szerintem ez háziorvos függő.
Nekem volt, hogy simán csak mondtam, hogy ezentúl ő legyen az orvosom, és semmi egyéb kérdés. Volt viszont olyan is, ahol kérték az előző háziorvos nevét/elérhetőségét hogy átkérjék a kartonomat. (nyilván fogalmam sem voltígy elküöldött laborra, hogy legyen nála valami kartonom...)
-
lorcsi
veterán
válasz
werszomjas #49999 üzenetére
ez a háziorvosos dolog nálunk is aktuális már
sajnos én sem tudom -
válasz
werszomjas #49988 üzenetére
Gyradiko
Es ami meg eszmeletlen jo hely: uromi hutte.mpenteken toltunk ott egy ebedet a fonokkel, hat zsenialis volt a sargadinnye leves bacon chipsszel es paradicsommal, meg a hal is. Kicsit kiesik, de ha arra jartok ki ne hagyjatok.
Szerk.
Vikinger ocsmany szerintem, az eker sokkal jobb, picivel arrebb.
Allee csutortoktol tizig van nyitva. -
macilaci78
nagyúr
válasz
werszomjas #49991 üzenetére
Vikinger ajánlott, csak nem szállít házhoz.
-
-
MurdR
veterán
A Keletiben jobb Gyrosos nincs az országban. Még a görögöknél sem ettem jobbat.
MG-Pipi (A kis átjáróban van, a főbejárattól jobbra 25m)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest