- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
bitpork #126209 üzenetére
Macbook nem egy hardcore gamer gép, nem kell bele brutál vga, főleg nem az "alap" konfigba. De ez a Radeon Pro 5300M is egy GTX1650 szint, ami jóval erősebb az integrált vga-nál. És akkor nem vettük még számításba, hogy más rendszer, jobban optimalizált erőforrás-felhasználás, így ez a konfig simán kiszolgálja azokat az igényeket, amikre veszik. Ha meg kevés lenne ez a vga, még mindig van belőle erősebb változat is.
Ha nem játszanék néha, most simán eladnám az RTX2070-es Windows-os notebookom, és a Macbookot tartanám meg, mert amúgy meg köröket ver rá sok mindenben - pl. anyaghasználat, összeszerelés, kijelző, üzemidő, touchpad, billentyűzet, hangszóró...
-
rizso
addikt
válasz
bitpork #126090 üzenetére
Nem tudom, 20 éve úgy tanultuk, hogy ez csupa kisbetű, plusz egy szám - radi8tor
De az is lehet, hogy az iskola volt 20 éves. Vagy én. Vagy a hdd.
Viszont valaki vegyen egy fasza Olympus M.Zuiko 14-150 II M4/3 objektívet, csak áll a polcon, jó ideje nem használom.
-
-
-
hszilard666
veterán
válasz
bitpork #126037 üzenetére
Felesleges nekem
Meg munkanélküli utcagyerek vagyok most, így a büdzsébe se fér bele.
Decemberben a 1070 et cseréltem 1080Ti re, jó volt, de sehova máshova nem kellett az a teljesítmény, így ment tovàbb. Jelenleg a 960 is full elég, csak azért váltanék hogy szép referencia GTX legyen A T60 asban.
-
válasz
bitpork #125869 üzenetére
Ott se jó mindig... és néha már szívatott rendesen. Random helyen... rávisz olyan földútra, hogy traktor is csak félve megy rá... Tihanynál, konkrétan egy juh nyáj mellett álltunk meg tanakodni. Aztán a pásztor jött oda, hogy ő inkább nem javasolja, hogy arra menjünk, mert ki nem jövünk már onnan ezzel a szerkezettel.
Városon belül meg néha bevisz olyan helyekre, hogy nem hiszed el hogy ez nem egy elhagyott szellem város...Nem rossz a waze...de kellő fenntartásokkal kell használni. Akkor nem fáj, ha átver.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
bitpork #125869 üzenetére
Én akkor szoktam le a Waze-ról, amikor az M3-ason Debrecen felé menet nem volt térerő és a natív GPS-szel rendelkező telefonban azt mondta, hogy nem óhajt navigálni offline.
De nemhogy elengedte volna a forgalmi adatokat és navigál csak a GPS szenzor alapján, hanem úgy teljes vakrepülésbe kezdett és kihúzta a térképet a jelölő alól.Mindeközben a Google Maps érezhetően fejlődött, mióta a Waze is Google érdekeltség lett.
radi8tor: autópályán Szeged-Balaton távon ez úgy néz ki, hogy a teljes út csak egy kis részletét mutatja a navigáció.
Gondol egyet, leterel a pályáról, országút, kisebb-nagyobb települések és vagy 10 km múlva földút.
A fent említett úton Erdőtelekre mentünk nyaralni. A szállásunkra vezető út a városhatár előtt letérő földút volt. Meg is álltam kicsit tapicskolni a kijelzőt, hogy biztos erre van a cél? -
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
hszilard666
veterán
válasz
bitpork #125532 üzenetére
Nem tudom mit csináljak, megpróbálkozom a 60 as low profile cuccal, reménykedem hogy nem lesz nagyon hangos és forró. Ez a slim case az álomházam, szerintem mellém fogják temetni
Annyira ragaszkodom hozzá hogy még vga-t is kukázok csak ebbe a házba. A 770 phantom nem megy bele sajnos.
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
MasterMark
titán
válasz
bitpork #118851 üzenetére
Bal fent van egy körülvágás gomb, azt kell benyomni miután beillesztetted. Vagy mielőtt beilleszted kisebbre húzód a rajzlapot, akkor magától annyira növeli mint amit beillesztesz.
Vagy használd a beépített Snipping tool (Képmetsző) alkalmazást, azzal rögtön tudod menteni amit kijelöltél a képernyőn.
-
Mizsala
tag
válasz
bitpork #118561 üzenetére
Őt is néztem, gyakorlatilag rá esett a választásom, mindaddig amíg nem olvastam valahol a honlapon, hogy csak kiszerelt egységet javít. Ezután elvetettem, mert nem szereném én kiszerelni/kiszereltetni, hanem a javítást végző helyen kellene ezt megoldani.
Viszont most nem találom a honlapon ezt a mondatot
Neked kiszerelte, javította és össze is rakta? -
updog
őstag
válasz
bitpork #118252 üzenetére
Nincs Xiaomi home áruház még Európában sem
És az egyetlen hivatalos Xiaomi bolt a Lurdys.
-
fjudors
aktív tag
-
fjudors
aktív tag
válasz
bitpork #117444 üzenetére
ja, nem, persze.
lehetne sorolni őket, de reménytelen..
megérett az emberiség a pusztulásra
én,ha venni akarok valamit, akkor komolyan gondolom, és minél előbb.
amióta minden pajtába bekötötték a netet, azóta rengeteg ember lesi a kihagyhatatlan ajánlatot. üzit írni nem kerül pénzbe, utazni, telefonálni ,igen.az viszont már jelzi a szándék komolyságát. az üzenet nem. Ennél fogva, üzenetben nincs alku.telefonba se nagyon.ráadásul, amit két perc alatt meg lehet beszélni élőszóban, azt sokszor napokig tart lelevelezni.egyedül postai üzletnél szeretem az írást, hogy nyoma legyen.
kivételek mindig vannak, vittek el egy kvarcjátékot, ahol üzenetben alkudtak, igaz, a végén, és jogosan/jogos állapotbeli hiba miatt, ami nem tűnt fel nekem.de nem alkuval kezdte köszönés helyett.én mindig azt néztem, szükségem van-e az adott dologra.hol és mennyiért tudom megvenni, hogy nekem megérje, vagy kényelmes legyen.Aki olcsóbban tud olyat venni, amit árulóék, az szóljon.és akkor beszélhetünk róla.de általában reális, piaci áron adom fel a hirdetéseket, a többi csak extra.de a legtöbb vásárló ma már el sem olvassa a hirdetéseket, csak a listát görgeti, és az árakat figyeli. Emiatt valahogy rá kell venni, hogy elolvassa.akár úgy is, hogy alacsonyabb az ár, és pluszban van a doboz
Ha feladok két hirdetést ugyanazzal a tartalommal, de 5000 forint eltéréssel, akkor az olcsóbbra háromszor akkora a megtekintés.
mint amikor nem jelzem a címben, hogy törött a telefon, csak a hirdetés végén és az utolsó képen. -
fjudors
aktív tag
válasz
bitpork #117420 üzenetére
benne van a hirdetésben: eladó és érdeklődni telefonon.
Aki ezt a kettőt sem képes értelmezni, azzal én nem szeretnék tárgyalni.nem a bőrszínén, hanem az írásképén ítélem meg.nagyon sok színes ismerősöm van, de ők tudnak beszélni, írni, fogalmazni.és értelmezni a szöveget.
azért, amikor facebookon a feladás utáni fél órában tizenhét „Ez még megvan?" üzenetet kapok...legalább arra vegye a fáradtságot, hogy nem az automata felkínált üzenetet küldi el. -
Tim82
félisten
válasz
bitpork #117329 üzenetére
Én csak örülök, hogy ha veszed a lapot, hogy egyáltalán nem halálkomolyan írok. Ez talán lejöhetett a "vadász, vadász..." vicc emlegetéséből is, ha esetleg a "no offense, csak kíváncsi vagyok" kezdő disclaimerből nem...
*
Szerintem a lehetséges feloldás a Dorottya utca bal oldalán látható épület, ami a Vörösmarty tér és a Vigadó tér között nyúlik, de nem néztem meg még a Streetview-en, hogy stimmelnek-e a hirdetésszövegben megadott paraméterek erre az épületre.Azért gondolom, hogy ez lesz az, mert a Dorottya utca a "folytatása" a Váci utcának (nem a Váci útról volt szó az idézett hirdetés szövegében, az végképp odébb van onnan) és annak bal oldalán van ekkora méretűnek tűnő épülettömb, ami a teljes bal oldalát jelenti az utcának.
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #117327 üzenetére
Elismerem, hogy nem fogok tudni "tényszerűt" linkelni, mert általánosításokat sütöttél el a budapestiekkel kapcsolatban, hogy "mindenki értse", pl. ez sem HA-only ezek közül: [link] [link]. Mondjuk a "kiutálásod" ebből a topikból is izé, költői túlzás, amire már linkeltem a konkrét, tényszerű hivatkozásodat.
Ott meg egyszerűen annyit sem tudtál leírni, hogy rosszul fejezted ki magad, nem a ténylegesen létező lokál topikra gondolsz, ami amúgy ugye ugyanúgy "adok-veszek-csevegek"-topik, mint a többi.
Szóval a kérdés még mindig adott: vadász, vadász?...
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork #117324 üzenetére
Szó szerint idézlek a linkelt hozzászólásodból: "Miért nincs akkor BPnek külön topikja?" (kiemelés tőlem, ha esetleg a saját mondatod megfelelő része elkerülné a figyelmedet)
Ezt írtad. Ez nem a HA-t jelenti, hanem szerény topikunkat, ahogy amúgy erre a khm, tévedésedre aztán fel is hívták a figyelmedet ott helyben.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
bitpork #117302 üzenetére
igen aztán kijön 40 falspozitív* algéria aztán életen át kerüld a laktózt, a mogyorót, a glutént, a savasvizet, a szantálfát, a dementorokat, a táncot az ördöggel sápadt holdfénynél meg az egyenrangú útkereszteződéseket közben meg annyi a bajod hogy a glutamáttól begyulladt a beledben a flóra 'szt ott gyün ki ahol nem is reméled de nyomtatott papír nem hazudik.
*mer' ja, allergénre reagál, nyilván, azé' allergén csak éppen egyensúlyban levő szervezetben pont észre sem veszed mer' immunrendszer megbírja
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest