- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
[link] Laptop eladó.
-
Magnum_
nagyúr
[link] eladó Acer monitor.
Áfás számla nem jár hozzá, csak HDMI és tápkábel, valamint karcmentes állapot és egy kávé az irodámban, amíg a kedves vevő kipróbálja. -
Magnum_
nagyúr
iPhone 13Pro 128GB eladó.
-
Magnum_
nagyúr
munkára való laptop eladó.
-
Magnum_
nagyúr
A westend oldala is elkeszult, csak gyorsitva lehet savot valtani a lampa utan a Lehel fele, mert beragad az ember a visszafordito savra. Keresztezodesben meg nem szabad savot valtani.
Itt szerintem sok baleset lesz, ez egy atgondolatlan modositas volt. Van egyeb velemenyem is errol az oruletrol, ami folyik a varosban. -
Magnum_
nagyúr
Xiaomi Mi Scooter Essential eladó
-
Magnum_
nagyúr
iPhone 13 eladó, kopik kedvezménnyel 270.000,- Ft.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Handball94 #128636 üzenetére
Eiffel Bistro és a Tulipano.
-
Magnum_
nagyúr
[link] Pár napot használt MacBook Air tok az új ár töredékéért eladó :-)
-
Magnum_
nagyúr
Jovo hetfotol atveheto Acer Swift 3, 27 honap garanciaval, mekaful ultrabook, tokeletes irodai munkara is, meg otthoni dolgokra is. Starbucks-hoz meg lehet, hogy keves, de egy normalis, specialty kavezoba mar pont tokeletes.
-
Magnum_
nagyúr
Samsung Galaxy Z Flip 3 zöld, 128GB
[link] -
Magnum_
nagyúr
[link] Xiaomi Redmi Note 10S eladó
-
Magnum_
nagyúr
válasz
anonymus89 #127778 üzenetére
Zold rendszammal
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #127616 üzenetére
Eleg a epren kivuli jobb egyezseget elerni, szukseg eseten a jogellenes magatartast megallapittatni es karteritest kerni, nem pedig a munkaviszon visszallitasat. En ezt tennem.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #127614 üzenetére
A munkavallalonak vannak jogi eszkozei ilyen esetekre es nem eselytelenul (en is megtapasztaltam mar -munkaltato jogi kepviselojekent- ezt, mi a hozzaallas ilyenkor).
-
Magnum_
nagyúr
válasz
föccer #127609 üzenetére
azaszonyságot nem veszik vissza gyes után, így munkát fog keresni.
ez nem egészen így van, a munkavállaló a gyermek hároméves kora előtt visszatérne a munkába, a munkáltató köteles őt foglalkoztatni, ugyanabban a munkakörben.
Ha persze azasszony megállapodást kötött a munkáltatóval, az más, de akkor nem az van, hogy nem veszik vissza
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #127384 üzenetére
Jo, oke.
[link] ez melyik kategoria?
Nem kell sokat visszaolvasni. En -talan helyesen- beszelgetesek ala pozicionaltam a hamburger zsemle es szakember keresessel egyutt.
Termeszetesen nincs kettos merce, tapasztaljuk.Koszonom, hogy itt voltal.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #127382 üzenetére
Orulok, hogy sikerult neked is megragadni a lenyeget.
Hamburger zsemle keresesre kell HA hirdetes akkor?
-
Magnum_
nagyúr
Akkor meg egyszer:
Hamburger zsomletweboldal letrehozo szakembert keresek. Tudtok ajanlani valakit? -
Magnum_
nagyúr
vegyetek fullos laptopot!
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
Samsung Galaxy A52 4G 65e Ft
-
Magnum_
nagyúr
válasz
radi8tor #126448 üzenetére
Ja, igy mar ertelek. Bocsanat, en az egtajakra gondoltam, azt hittem, mas is (kiveve Teged akkor).
De akkor mi van Angliaval, vagy Nemetorszaggal? Emlitve voltak. Vagy akar Ausztria. Azok nem migranssimogato orszagok?Egyebkent voltam az emlitett orszagokban, tobbszor es kozelmultban
-
Magnum_
nagyúr
válasz
FoxiestFox #126204 üzenetére
Uzletrontasos is van?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #125975 üzenetére
Bocs, nem tettem idezojelbe. De tovabbra sem ez a lenyeg
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #125969 üzenetére
A szerencsejatek azert szerencsejatek, mert szerencsejatek.
Amugy meg itt en arra utaltam, hogy van, hogy agresszivan varja el azt, hogy olcson (olcosbban) kapjon meg valamit (lasd, ha ember maradtal szoveg), de az 5k-s praktiker asztalra kiirja, hogy mennyi az uj ara (ami fele annyi SE VOLT, majd a kisopresnel mindenki bevasarolt.)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #125908 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #125902 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
Eladó tablet, topikkedvezménnyel 35e Ft
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #124501 üzenetére
nem a XI-ben laksz?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #124462 üzenetére
Te csak rajtam szeretsz nyerni (en meg rajtad bukni
), okosoram megsem kellett, pedig jo vetel volt, kenytelen voltam dragabban feltenni FB-ra
-
Magnum_
nagyúr
Galaxy Watch LTE. Link fent.
Omegara gyujtok. -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #124327 üzenetére
Nem, mert csak regisztralt szerelo vegezhet ilyet es le ke'papirozni az aramszolgaltatoval is.
En mar vegig csinaltam a teljesitmenybovitest egyszer. -
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #124295 üzenetére
En nem is ertem...
Pedig a vevot meg a kellekszavatossagrol sem mondatnam le. -
Magnum_
nagyúr
[link] 60e Ft.
Lakasra gyujtok.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #124278 üzenetére
Rizso, mbaluka, somasz.
Enyem most nem elado. Pedig sokgaris.
-
-
Magnum_
nagyúr
Nekem se tetszik, de nem en irtam az aszf-et.
Macko:
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #123848 üzenetére
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #123846 üzenetére
mert az a levéltitok megsértése, mint büntetőjogi tényállás.
itt meg van egy ÁSZF, ami polgári jogi intézmény. A lényeg még egyszer vastagon szedve: Privát üzenetek nyilvánosságra hozatala”: a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!
szerk: igen, és a moderátor nem tartotta be...
ez a lényeg.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MasterMark #123844 üzenetére
eleve rossz a megfogalmazás, a levéltitok megértése egy büntetőjogi tényállás:
224. § (1) Aki
a) másnak közlést tartalmazó zárt küldeményét megsemmisíti, a tartalmának megismerése végett felbontja, megszerzi, vagy ilyen célból illetéktelen személynek átadja, illetve
b) elektronikus hírközlő hálózat – ideértve az információs rendszert is – útján másnak továbbított közleményt kifürkész,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.Itt ugye polgári jogi viszonyok vannak (ászf, ez vonatkozik a felhasználókra, azt magukra nézve kötelezőnek elfogadták). Az ászf rendezi is a kérdést (végül is):
a Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!. A polgári jogi viszonyban a mondat második fele érdekes itt.Szerinted a megosztáshoz a másik érintett fél hozzájárulása nem kell?
Szerintem kellene.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #123840 üzenetére
megelőztél... bár az ászf csak annyit ír, hogy Felhasználók közötti ún. privát üzeneteket a levéltitok védi, azok megosztása a másik fél hozzájárulása nélkül tilos!, szerintem ez a privát üzenet - részbeni - tartalmára is kiterjed.... de biztos vannak rejtett kivételek
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest