Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz gbors #8793 üzenetére

Mindannyian megvesszük...mert nincs más :DDD
    A Border tipikusan az a gém,amit ha szeret az ember,igy járt.Csak jöjjön ez is hamar.Nem is a pénzt sajnálom tőlük,hanem a várakozási idő...A BL2-t már nincs nagyon miért elinditani se,ez gáz.Nyilván megint átállok az 1-re,kezdek új karikat...
    Lehet nem jól láttam,de a cikkben nem látok dátumot...remélem tartják magukat a "szokásos" nyárvége-őszhöz.
    Még mindig nem értem,miért nem adják ki legalább a ciklus végénaz editort,hadd csináljon a community mapokat!Legyen mondjuk 15 júró vagy akármi,és adjon jogot csinálni és használni custom környezetet!Aki szereti,megveszi ezt is.DE végtelen lehetőség lenne új modokat csinálni vagy letölteni.ÉS nagyon remélem,hogy egyszer majd a Save editor dolgai is bekerülnek a gémbe...hogy valami horror összegért,de legalább lehessen editálni a cuccokat,pl.célzót,elementalt cserélni,stb...ezt a kettőt várom,más dolog nagyon nem is jut eszembe.
    Mekkora is lenne egy fegyópult,hogy mondjuk 500eridiumért összerakhatsz egy cuccot,mint az editorban,de LEGÁLISAN...nem kéne farmolni,stb,ha csak egyvalami kéne.
    És az ember mondjuk kevesebbért,de finomhangolná az arzenálját...szerintem azok is tolnák annyit,mint akik farmolnak,akik igy összerakhatnák,ami kell,de végre nem csak bossfarm lenne a coop gémekben!Alig találni normális társakat,akik pl.alküldiket csinálnak,stb,minten open lobby bossfarmba fajul...

Új hozzászólás Aktív témák