-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz MARV6969 #5369 üzenetére
Bankban nekem is van pár moddolt fegyó....de nem különösebben használtam,sok értelme nincs.
Pl.van valami moddolt cuccom,ami a Norfleet lövedékeit lövi,mint egy SMG...hát valóban,sima ellenfeleket ugye célzás nélkül takarítja....de bossok ellen sz...t se ért,pedig lőszert sem fogyaszt.Így az ilyesmi próbákat hagytam is...1-2 legál fegyóm van,amit csináltam,pl.conference call-ból csináltam mindenfélét,svast,tüzest...de a mod csak a lőszerre van.Azzal eddig bárhová mentem,rögtön beengedett,lényegében nem is emlékszem bármiféle csatlakozási gondra....hostolni is szoktam,ha épp nem lootgyanús dolgokat csinálok(ráuntam,hogy s...fejek viszik a sárga fegyót,és KILÉPNEK...mégha tudná a marha,hogy OK,szedje fel,mentsen,dobja el,majd lépjen ki pl.Alt+F4-el....neki is marad,a partiban is ottmarad a cucc...),magyarok is szoktak jönni....mondjuk hiányzik az 1 játékbeli barilistás rendszere...
Nomeg nem tudom,elvileg a karikkal készek a küldik,de kisebbekhez mégse lehet menni....a BL1-ben azért lehetett menni segíteni,itt 47 alatt nem ad be hostokat,és nagy részük csak bossfarmol....milyen baromság...
Főleg azértis védeni,mert a host kivághatja,aki nem tetszik,nomeg meddig tart egy akárhányas akármilyen karit csinálni...konkrétan leklónozni a kedvencet más kariosztályra fél perc.Csak a pontokat kell újraosztani...de üres karit se több csinálni.fegyókkal feltölteni meg főleg,sok fegyólista van szerintem a neten,aki akar,indíthat pár perc alatt "missziómentes",de 50-es karit full narancssárga szerkóval,stb...Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest