Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
...és azt is tegyük hozzá, hogy ehhez a sok lövöldözéshez, kevés a lőszer, mert pl a kedvenc Vladof legendary sniperemmel kb két perc alatt kiürítem a készletet, utána meg nyitogathatom a rengeteg ládát.. már ha találsz (a Torgue dlc-ben mondjuk találsz)... a Conference Call-t is szeretem, de pl Salvadornál amikor "ganzerkerzek"
idegesítő, hogy mire célba találok már újból kell tárazni, mert ugye a CC Hyperion, ami csak bizonyos lövés után pontos...
az alien fegyverek közül az smg-ket (főleg Maliwan) és néha a rifle-ket használom, tetszenek a sniperek, satik is, érdekesek meg minden, csak használati értékük kevés
amit nem kedveltem először, de most már annál inkább az a Torgue Calla pisztoly- lassúak a lövedékei, de minden ellenség ellen hatásos, főleg az ellen, amelyik közel van
Ezt szoktam kombinálni a törpénél az alien Maliwan smg-vel, a kettő együtt úgy működik, hogy a Torgue lebontja a pajzsot, a tüzes smg meg lebontja a húst. Robotoknál savas, áramos. így a kettő együtt, egyszerre bejön. Akkor van gond, amikor egyszerre jön a stalker, a Hyperion soldeir, meg a robot....
A Maliwan Norfleet rpg-nél meg az tetszik, hogy amikor "térdel" az ember, akkor kihúz a bajból, ugyanis nem kell vele pontosan célozni, lősz és általában talpra állsz. Hozzáteszem, hogy a fentiek mind bee-vel értendők (az rpg térdelő helyzetben bee nélkül is hatásos)
Az is igaz, hogy igazából a bee pajzs hasznos a sokfajta közül.. ha csak ez lenne nem hiányozna a többi. Én is kipróbáltam egy csomót, és a Terramorpous shield még az, amelyiket használok. ami meg vicces, de nem annyira hasznos az a Hammerlock dlc-ből a Rough Rider - Maya-val. A megfelelő class mod-dal meg skill-lekkel felgyorsul a hölgy. [link]
kipróbáltam sok legendary-t, és végül mindig ugyan az a pár fegyver, relic, pajzs class mod marad... a többi meg megy a gyűjteménybe. De azért szeretem mindet, és hiányozna, ha nem lenne ennyi minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
idegesítő, hogy mire célba találok már újból kell tárazni, mert ugye a CC Hyperion, ami csak bizonyos lövés után pontos...